- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Geldi minnoşum, arada bir dinliyorum.Birbasak senin cihaz geldi mi sipariş vermiştiin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi minnoşum, arada bir dinliyorum.Birbasak senin cihaz geldi mi sipariş vermiştiin
Benim öyle de değil kuzum ya bu aralar özellikle geceden sabaha kadar çok ağrım oluyorAh valla çok şükür diyorum hep ben de. Ömrümüzden ömür gitti travma olarak kalmış üstümüzde bazı şeyler onu farkediyorum yavaş yavaş.
Ah inşallah rabbim mutlu Mesut kolayca gebeliğimizi geçirip yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Yaa özür dilenecek bi şey yok güzel anne. Maalesef Tr de İnsanların psikolojisi gerçekten çok hassaslaştı sadece bu konularda. Yaşayan biliyor
Ya benim sat 1 Ocak olunca ay hesaplaması cok kolay
Doktorum 13+6 dahil 1. Trimester diyor bizde deben daha yeni girebildim 2. Ye
Amin kuzucum. Benim de arttı rahim bölgesi komple sızlıyor sık sık özellikle iş yapınca. Bi kaç gündür en rahat oturma pozisyonum geriye yaslanarakkarnım bükülünce alt karnım çok sızlıyor.
Oyyy güp güp güp atıyordur minnoş kalbiGeldi minnoşum, arada bir dinliyorum.![]()
Diloşum ilk gün dinledim pamuk gibi oldum sonra iki gün bulamadım bütün keyfim kaçtı, sonra tekrar duydum tabii. Bazen strese sokabiliyor ama iyi ki almışım yine de.Oyyy güp güp güp atıyordur minnoş kalbi![]()
AY NOLUYO BANA DA SÖYLEYİNBugün takviyenin hemen ardından tost yedim, hakikaten bastırdı çok rahatım şu an, sen benim kahramanımsın aşkım bebeğim bir tanem.![]()
-Sunshine
Oyy bu aralar ağrım sıklaştı bende bi alıp dinleseydim keşke diyorum kendi kendime pişman oldumDiloşum ilk gün dinledim pamuk gibi oldum sonra iki gün bulamadım bütün keyfim kaçtı, sonra tekrar duydum tabii. Bazen strese sokabiliyor ama iyi ki almışım yine de.![]()
Kıskandı beni tospikim.AY NOLUYO BANA DA SÖYLEYİN![]()
Oh oh şükür kuzumm ne çektin inşallah hep böyle devam etsin ya keyfimiz yerine gelsin azzKıskandı beni tospikim.
Takviyeden sonra kusuyordum midem altüst oluyordu bebeğim,-Sunshine ’ım kendi yöntemini anlattı onu denedim bugün iyiyim.
![]()
Yakın olsaydık sırayla dinlerdik işte!Oyy bu aralar ağrım sıklaştı bende bi alıp dinleseydim keşke diyorum kendi kendime pişman oldumsonra kendimi dinliyorum hareket ediyor mu diye o da yok
Minnos daha küçücük ya annesi bulması zor olmuştur![]()
Cok kaliteli güzel kabin boylar var canm bende öyle düşünmüştüm bakalım doğsunlarda sağlıklıcaBebekler biraz büyüyünce dışarıya bakmak istiyor çok küçükken ise anlamıyor zaten ben bu tip kabin boy arıyorum bu da olabilir dediğim gibi bunu 3-4 aylıkken kullanmaya başlayabilirim yoksa çok minikken topluyolar kendini kemer bile tutmaz
Hah işte o zıkkım regenesis beni bitirdi.Oh oh şükür kuzumm ne çektin inşallah hep böyle devam etsin ya keyfimiz yerine gelsin azz
O değilde kız yoksa regenesis de mi benim midemi bulandiran
5 9 13 17 gibi hesaplayinca tam 9 ay 10 gun oluyor doktorum aciklamisti aslinda 9 ay diyoruz ama hafta hafta hesaplayinca 10 ay cikiyor ama her ayda 30 gun yok 9 ay boyunca 30na 31 cektigi icin 1 1 hep toplaniyor o gunlerle beraber 9 ay 10 gun cikiyor 1 ayi 4 hafta deil 5 hafta olarak hesaplaya bilirsiniz yada adet gununden adet gunune hesaplayabilirsiniz en guzeli hesaplamayin tadini cikarin bence muhtemel dogum tarihi belli zatenBen direk 4 8 12 16 diye hesaplıyordum normal olarak öyle de denk gelmiyor herhalde ahahah![]()
Oy aşkım aç durma aç kalınca biseyler atıştırmayınca da bulanıyorGeçmiş olsun bebeğim hoş geldin.Benim bulantım hiç geçmiyor buraya da girmesem çıldırırım herhalde.
![]()
Ben direk 4 8 12 16 diye hesaplıyordum normal olarak öyle de denk gelmiyor herhalde ahahah![]()
Geldi minnoşum, arada bir dinliyorum.![]()
30sn dinliyorsun, bütün gün sırıtıyorsun.Kulaklarının pası silinsiin aradaa![]()
Yakın olsaydık sırayla dinlerdik işte!
Eşim her gün dürtüklüyor hadi dinleyelim diye ama olabildiğince tutuyorum kendimi.
Benim ağrılarımda öyle yavrum, her bir evresi sancılı geçecek belli ki.
Merak etme gayet keyfi yerindedir onun, zaten o yüzden ağrılarımız artıyor, yer yapıyor kendine.![]()
Ahaha hemen geleyim dinleyelim beraberHah işte o zıkkım regenesis beni bitirdi.Sen de hemen üstüne tost ye bakalım bulantı kesilecek mi? Bir de gündüz içme bütün gününü mahveder.
Her hamilelik farklı oluyormuş benim de hala devam ediyor bulantılar ama bebek sevmeye değer diye düşünüyorumBir iki ay sonra çıkar, sen de bol bol nazlanırsın pirinsisim.
Çok zor geçiyor benim hamilelik o yüzden çok korkuyorum, ikinciyi istiyorum ama cesaret edemeyebiliriz. Benimki zaten tövbe diyor şimdiden.![]()
Bende artık hesaplamiyorum merak edersem arada netten bakıyorum artık ilk hesaplamaya kalkınca beynim yanmıştı5 9 13 17 gibi hesaplayinca tam 9 ay 10 gun oluyor doktorum aciklamisti aslinda 9 ay diyoruz ama hafta hafta hesaplayinca 10 ay cikiyor ama her ayda 30 gun yok 9 ay boyunca 30na 31 cektigi icin 1 1 hep toplaniyor o gunlerle beraber 9 ay 10 gun cikiyor 1 ayi 4 hafta deil 5 hafta olarak hesaplaya bilirsiniz yada adet gununden adet gunune hesaplayabilirsiniz en guzeli hesaplamayin tadini cikarin bence muhtemel dogum tarihi belli zatenrabbim hepimize vakitli kolay dogumlar nasip etsin insallah
![]()
![]()
![]()