2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin inşallah canım inşallah geri sayıma geçeceğimiz günler yakın olsun inşallah ♥️🙏

Canım çok teşekkür ederim siz böyle dedikçe utanıyorum 🥲 amin inşallah 🙏

Evet canım hayırlısıyla inşallah büyüyor yavrum. Kalbim onla beraber eskisine göre daha rahatım böylede süreç daha hızlı ama daha rahat geçiyor ☺️ Amin inşallah sanırım yavaş yavaş toparlanma sürecine geçtik 🙏☺️

Evet canım öyle diyorlar yararları çokmuş, ağladı ilk başta göğsüme gelince sonra durdu, aranmaya başladı gözlerini kapayıp açıyor çipil çipil 🥲 çok değişik duygular ♥️ Allah herkese nasip etsin evlat başka 🥲

Ah canım çok sağolasın 🙏 sen de harika bir annesin, benle duygumu paylaşıp hüzünleniyorsun. Sağolasın ♥️ Sanırım belli bir yere geldik tedavide, antibiyotiğini kesmişler kuzumun.

Maşallah canım hep böyle stabil halde kalarak devam et inşallah ♥️ Sezeryan candır 😂

Amin canım benim 🙏

Ay valla bugünü düşünüp düşünüp hüzünleniyorum canım 🥲 çok duygusal anlardı 🥲

Amin papatyam ♥️🙏

Ay pcosum 🥲 böyle dedikçe siz kendimi bişey zannedeceğim inan 😃 sabırlı olduğumu hep söylerlerdi ama Allah daha çok sabrettirmesin 🥲
Biliyorsun tedavi ile hamile kalmak ne zor, o süreçler maddi manevi sıkıntılar, sıkıntı dolu seneler geçti derken şimdi ayrı kalmayı kader uygun gördü. Bir an önce şu sıkıntılı süreci geçirip kavuşmak nasip olacak inşallah 🙏♥️ Bakalım ne güzel dua ettin. Emzirmek deneyimini tatmak ve devam edebilmek için can atıyorum 🥲 çok sağolasın sizler de benim duamdasınız ♥️Allah razı olsun ♥️♥️♥️
Kendinle gurur duymalısın canım biz burda doktorun sıkıntı etmediği kiloları sıkıntı ederken kendimize sen neler yaşadın sabrına hayranım gerçekten ben tek tüp bebekte bu olmazsa daha yapmam laflarına başlamıştım daha tedavinin başında sen kaç olumsuz sonuca rağmen pes etmedin hiç doruk💙 ta annesinden almış savaşma özelliğini maşallah süphanAllah diyorum rabbim nazarlardan korusun 😘

Galiba sanırsam bende doğuma girecem. Biraz önce hastaneden geldik sancım var diye gittim ama nst de sancı çıkmadı açiklikta yok 37+5 im şuan önceki sezeryan yerime baskı yapiyormus kızım oda beni zora sokuyormus istersen alırız dedi ama sabah gitmeyi tercih ettim. Eğer sabahta böyle olursam gidecem sezeryan olacam
geçmiş olsunn. Yarın alınsa bile haftası güzel artık 38 sayılır nerdeyse. sabaha biraz dinlenince geçer belki sen stres yaptıkca oda kasılmıstır baskının nedeni odur belkide. Sabaha insallah bir şeyin kalmazda minik kuş biraz daha durur içeride

Kilosu küçük carsamba günü 2450ydi o biraz can sıkıyor ama bu şekilde de ben kötü oluyorum sabaha inşallah bir şeyim olmaz 1 hafta daha bekleriz
O zaman inşallah bekler biraz daha diyelim annesi 🙏🏻 ama doktor o yönden bi sıkıntı görse alalım demezdi sanırım. İnşallah dursun bebis 🙏🏻
Güneş’imizin sarılık değeri 14,5 çıkmış, hastaneye yatırmışlar, annesi yanında. Dua edin minnoşlarım, hemen toparlansın düşsün şu değer bir an önce.🥺🤲🏻
Cook geçmiş olsun hemencecik geçer insallahh🥺🤲🏻

Güneş’imizin sarılık değeri 14,5 çıkmış, hastaneye yatırmışlar, annesi yanında. Dua edin minnoşlarım, hemen toparlansın düşsün şu değer bir an önce.🥺🤲🏻
-Sunshine -Sunshine canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düşer değerleri 🙏

İyi akşamlar arkadaslar. Yazmasam da sizleri hergun takip ediyorum ve hemen hemen hepinizi tanıyorum :) Allah hepimize kolay doğumlar versin doğuran güzel annelerimizde bebeklerini sağlıcakla büyütsün. Bizim normal doğum tarihimiz 7 Ekim şuan 36+6 yiz bugüne kadar herşey yolundaydı sadece bebek 2 hafta önden gidiyordu ve 37-38. Haftada doğumu bekliyordu doktorum. Ama bugün doktor suyun çok fazla dedi ve beni korkuttu çok stres oldum aranızda hiç böyle bişey duyan yaşayan yada bilgisi olan varmı 😔
Benimde bebek 3 hafta önden gidiyor ve suyum üst sinirdaymis

Kızlar ya naber
Geriden okuya okuya geleyim kimsenin sürecini kaçırmayayım dedim ama yetişemedim 20 sayfa birikti artık.
Herkes iyi mi doğum yapan yok değil mi ?

Başağım yazmış zaten. daha 4 günlüktük kan uyuşmazlığımız sağolsun küçük olması etkisiyle de sarılık başımıza bela oldu.
Hastanedeyiz neyseki yanında kalmamıza izin varmış başındayım şimdi.
İyice zayıflamış yavrum 2280 gr çıktı %5 kilo kaybımız mevcut su anda. Emzirme için danışman desteği aldım pompa ile sağım yapıp takviye veriyoruz. Duruma göre 2-3 gece kalabilirmişiz. Ellerinde kollarında kan alacak yer kalmadı mosmor oldu. artık kalbim ağrıyor.

Kızlar ya naber
Geriden okuya okuya geleyim kimsenin sürecini kaçırmayayım dedim ama yetişemedim 20 sayfa birikti artık.

Başağım yazmış zaten. daha 4 günlüktük kan uyuşmazlığımız sağolsun küçük olması etkisiyle de sarılık başımıza bela oldu.
İyice zayıflamış yavrum 2280 gr çıktı %5 kilo kaybımız mevcut su anda. Emzirme için danışman desteği aldım pompa ile sağım yapıp takviye veriyoruz. Duruma göre 2-3 gece kalabilirmişiz. Ellerinde kollarında kan alacak yer kalmadı mosmor oldu. artık kalbim ağrıyor.
Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin miniğimize dualarımız sizlerle sarı çiçeğim bir an önce sarılığı atlatsın kiloları annesi bol bol aldırır inşAllah 🙏❤️😍

Kızlar ya naber

rabbim şifa versin canım inşallah en kısa sürede toparlayacak🤲🏻 bol bol sütün olsun inşallah şifa olsun bebişine💖

Hayyal Hayyal hele bir hastaneden ciksin da Doruk pasamiz, kucagindan ayirilmayacak ♥️🧿

simdi her hafta boyle kucagina almana izin vericek degil mi🥰
Canım inşallah ♥️🙏 bir çıkalım da hayırlısıyla ♥️
Hiç bilmiyorum. İnşallah canım normalde kanguru bakımı hangi aralıklarla oluyor bir fikrim yok 🤭 salı günü sorarım artık değerlerine göre.

Annesinin minik kuzusu. Az kaldı inşallah canım
Amin yağmurcum 🥲☺️
Doruk paşanın 40ı uçtu mu artık annesinin kollarında 🥲 çok az kaldı annesi çok az ben inanıyorum ki bu saatten sonra daha hızlı kilo alıp toparlanıp yanına gelecek 😍
Çok çok sevindim senin adına pazartesi günü zaten herkese dua edeceğim arasında Doruk kuşum da olacak insallah bi an önce annesine sağlıklı şekilde kavuşsun diye 😍
İnşallah diloşum 🙏♥️ Kanguru bakımından sonra değerler hızla artıyor diyorlar hep ☺️ Senin de şaka maka son 48 saatine ne kaldı ki 🥲 Allah razı olsun duaların kabul olsun 🙏🤲🏻
Kendinle gurur duymalısın canım biz burda doktorun sıkıntı etmediği kiloları sıkıntı ederken kendimize sen neler yaşadın sabrına hayranım gerçekten ben tek tüp bebekte bu olmazsa daha yapmam laflarına başlamıştım daha tedavinin başında sen kaç olumsuz sonuca rağmen pes etmedin hiç doruk💙 ta annesinden almış savaşma özelliğini maşallah süphanAllah diyorum rabbim nazarlardan korusun 😘
Canım inan ki ne güzel moral oldu bana bu söylemlerin ☺️♥️ Ben o kadar negatif şey içinde hep pozitif bir yan aramaya çalıştım doğumdan önce aksilikler başladı başlayalı… haklısın, bunlar beni ayakta tuttu bu kadar zaman, yavrum İçin kendime iyi baktım, sütüme iyi baktım inşallah karşılığını alırım.
Zordu canım o iğne tedavileri insanı yere seriyor ama şükürler olsun sonucunu aldık bak ikimizin de yavruları bizimle. Dirayetli oğlan 🤭 sağolasın arkadaşım ♥️😍😘 desteğin güzel sözlerin için.

Kızlar ya naber

İnsan o morlukları görünce üzülüyor ama toparlanacak ellerinde iz bile kalmayacak öyle hızlı değişiyor ki tenleri, öyle hızlı büyüyorlar ki ♥️☺️ Gittikçe daha çok kilo alacak hiç sorum yapma canım. İyi ki hastanedesiniz, kafanız daha rahat olur ♥️🙏 Allah şifa versin güneşciğime

içim bi tuhaf oldu simdi 😅😅

Şeker olunca su fazlası ve bebek iri oluyor diyorlar ya

Yaa minik ufak bir korkutmuş annesi dikkat edin kendinize insallah bir daha 38-39 kadar korkutmasın senii 🙏🏻

Aynen öyle kızlar konuşun bol bol sabretsin minik kuşlar 😅
İnşallah canım benim birdaha umarım korkutmaz 🥹😅😍❤️

Kızlar ya naber

Rabbim şifa versin tez zamanda sarılığı atlatırsınız insallah kuzum olumsuzluğa kapılma hep iyi düşün güneşimiz bunuda atlatacak ve sonrasında senin sütünle doya doya süt banyoları yapıp kilo alacaktır eminimmm❤️ Üzme güzel canını 🙏

Back
X