- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.817
- 83
- 39
Allah yasatmasn berbat b8sey normal insan gibi yasamayi ozluyosuno surecte.aynen sende olanların hepsi vardı bendede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yasatmasn berbat b8sey normal insan gibi yasamayi ozluyosuno surecte.aynen sende olanların hepsi vardı bendede
Dün benimki de öyleydi valla. Bütün hareketleri nst ya yansıdı 180 e çıktı çıktı indi. O nst kemerinden hiç haz etmiyoKızlar günaydın sabah sabah nst ye girdim benim kızçe hiç durmadı vura vura karnımdan aleti çıkardı 3 4 kes hemşire geldi2 de doktorun yanına giricem acaba beni ne bekliyor nst kağıdından da hiç birsey anlamadım
Canım beniim bol bol dinlen çok ayakta durma doktora gidene kadar. Tehlikeli haftaları geçtik çok şükür kendini korkutma 37 leri görecektik Nehir kız sadece biraz şımarıklık yapıyor annesi. Az kaldı kuzum strese girme sakın 35. Haftalarımıza gircez Allahın izniyle bir şey kalmadıMerhaba kizlar bi suredir yazmiyordumama hepinizin surecini takib ediyorum @Hayyal doruk icin cok sevindim kuzum insallah dahada kilo alicak ve evine yakin zamanda donecek inaniyorum
-Sunshine gecmis olsun kuzum guneş en kisa zamanda iyileşip tekrar evine donecektir siz anne kiz nelere atlattiniz rabbim bunuda kolaylastirsin insallah
Gelelim bize benim kız hiç uslu durmuyor sag olsun pazartesi kontrole gidicez insallah acikligim yoktur ama kuvetle muhtemel var Nehir son 3 4 gundur cok hareketli bir an durmuyor kendini surekli asagiya itekliyor cok ağrı ve kasilmam var akşam agri kesici ve magnezyumla anca hafifledi agrilarim çatım felaket acıyor sanirim iyice kemiklerin icine yuva yaptiben daha doğuma hic hazir hissetmiyorum durumlar bu sekil artik pazartesi kontrolde belli olur dogum zamani bize duga edin olur mu sag saglim kizimi kucagima alabileyim erken dogum olur diye cok korkuyorum
piskolojimde sanirim iyice coktu bu yuzden...
Bugun tam 35+0 cok sukur az daha dursa konusuyorum surekli az kaldi sabret sakin dur falan yatiyorum surekli dinlenmeye calisiyorum bakalim pazartesi kontrolumuz nasil gececekCanım beniim bol bol dinlen çok ayakta durma doktora gidene kadar. Tehlikeli haftaları geçtik çok şükür kendini korkutma 37 leri görecektik Nehir kız sadece biraz şımarıklık yapıyor annesi. Az kaldı kuzum strese girme sakın 35. Haftalarımıza gircez Allahın izniyle bir şey kalmadı![]()
Aynı benimde öyle kasığımda aşağıya baskı ağrı sertleşme yatıyorum kaç gün dür iş yapma vs hayal oldu bu hafta iki kere kontrol deydik açıklık yok dediler kardeşim annem eşim yapıyor biraz işleri çok üzülüyorum kalkamıyorum 1 gün kalkıp çok gezinsem 3 gün haram oluyor kafası da yerleşmiş orda hissediyorumMerhaba kizlar bi suredir yazmiyordumama hepinizin surecini takib ediyorum @Hayyal doruk icin cok sevindim kuzum insallah dahada kilo alicak ve evine yakin zamanda donecek inaniyorum
-Sunshine gecmis olsun kuzum guneş en kisa zamanda iyileşip tekrar evine donecektir siz anne kiz nelere atlattiniz rabbim bunuda kolaylastirsin insallah
![]()
Gelelim bize benim kız hiç uslu durmuyor sag olsun pazartesi kontrole gidicez insallah acikligim yoktur ama kuvetle muhtemel var Nehir son 3 4 gundur cok hareketli bir an durmuyor kendini surekli asagiya itekliyor cok ağrı ve kasilmam var akşam agri kesici ve magnezyumla anca hafifledi agrilarim çatım felaket acıyor sanirim iyice kemiklerin icine yuva yaptiben daha doğuma hic hazir hissetmiyorum durumlar bu sekil artik pazartesi kontrolde belli olur dogum zamani bize duga edin olur mu sag saglim kizimi kucagima alabileyim erken dogum olur diye cok korkuyorum
piskolojimde sanirim iyice coktu bu yuzden...
Geliştiren anne babayı okudum ben çok güzel birde adem güneşin çocukluk sırrı herkesin okuması gereken bir kitap hatta okullarda ders olarak anlatılması gerken bir kitap bana göreKizlar 3 tane kitap begendim ama ancak icerigini bilmiyorum. Bilen varsa soylesee olmaz mi ... ozellikle desteksiz uyku modeli ve acaba neyi var diye düşünmeyi unutturacak bir kitap vardir herhalde ... bir de bir set alacagim dikkatleri icin . Guzel yorumlar var trendyolda... bir el atin da bakin daaa(samsunlu olmak da yı uzatmayi gerektirir
)
sormamı beklemiş resmen cadı kızya kızlar her gün 3 4 defa hıçkıran bebe 24 saattir neden hiç hıçkırmaz? ilk defa oluyor 27.haftadan beri hissediyorum çünkü. içime kurt düştü.
O da vardi dusundugum kitaplarda . EkleyecegimGeliştiren anne babayı okudum ben çok güzel birde adem güneşin çocukluk sırrı herkesin okuması gereken bir kitap hatta okullarda ders olarak anlatılması gerken bir kitap bana göre
Ne çektik bu bebelerdenAynı benimde öyle kasığımda aşağıya baskı ağrı sertleşme yatıyorum kaç gün dür iş yapma vs hayal oldu bu hafta iki kere kontrol deydik açıklık yok dediler kardeşim annem eşim yapıyor biraz işleri çok üzülüyorum kalkamıyorum 1 gün kalkıp çok gezinsem 3 gün haram oluyor kafası da yerleşmiş orda hissediyorumpsikolojim yerlerde nasıl gecicek bilmiyorum ya ben de korkuyorum
![]()
Canım o diyaframla alakalıymış yenidoğan hemşire arkadaşım var doğum yaptı bugün ziyaret ettim bende hıçkıyor bazen dedim o diyaframla alakalı sıkıntılı birşey yok dediya kızlar her gün 3 4 defa hıçkıran bebe 24 saattir neden hiç hıçkırmaz? ilk defa oluyor 27.haftadan beri hissediyorum çünkü. içime kurt düştü.
evet canım ben hıçkırmayınca endişelendim çünkü her gün hissediyorum illa 2 3 4 kez. şimdi yine hıçkırıyor mesela.Canım o diyaframla alakalıymış yenidoğan hemşire arkadaşım var doğum yaptı bugün ziyaret ettim bende hıçkıyor bazen dedim o diyaframla alakalı sıkıntılı birşey yok dedi
Aminnn inşallah canım yaNe çektik bu bebelerden
Eşim sik biraz disini 2 haftacik daha dayan vakitli dogsun diyor sanki ben itiyorum bebegi asagya dogru
35 haftamizi doldurduk cok sukur 9cu aydan 2 gun aldim diye seviniyorum bir yandanda dogacak diye ödüm kopuyor cok yaman bir çelişkine diyim sakinligimizi oldugunca koruyalim kuzum bakarsin 39cu haftayi bile görürüz Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun canım benim artık sarılık olup hastanede yatmayan bebek yok neredeyse şükür ki tedavisi kolay bebisler hemen toparlıyorKızlar ya naber
Geriden okuya okuya geleyim kimsenin sürecini kaçırmayayım dedim ama yetişemedim 20 sayfa birikti artık.
Herkes iyi mi doğum yapan yok değil mi ?
Başağım yazmış zaten. daha 4 günlüktük kan uyuşmazlığımız sağolsun küçük olması etkisiyle de sarılık başımıza bela oldu.
Hastanedeyiz neyseki yanında kalmamıza izin varmış başındayım şimdi.
İyice zayıflamış yavrum 2280 gr çıktı %5 kilo kaybımız mevcut su anda. Emzirme için danışman desteği aldım pompa ile sağım yapıp takviye veriyoruz. Duruma göre 2-3 gece kalabilirmişiz. Ellerinde kollarında kan alacak yer kalmadı mosmor oldu. artık kalbim ağrıyor.
Benimde aynisi 3 kilo cikti yuru dedi oyyy meyve yasak karbonhidrat yasak iyice sıktı beni sizinkiler bisey demiyormu benimkide daha kanala inmemis napcaz yaa insin diye ziplamaya baslicam artikDoktordan geldim37+0 tam 2900 gr 47 cm kadar.. yine boyu biraz kısa dedi diğer türlü sıkıntı yok çok şükür.. kanala girmemiş kafa aşağıda ama yolu bulamamış o kadar harekete nasıl bulamıyor anlamıyorum.. dün akşam oturamadım aşağı baskısından dedüm doğurcam herhalde ama yok
![]()
1. Saat tokluk için 79 düşük canım. 1. Saat tokluk 100-140 arası olur geneldeKızlar merhaba ben şeker yüklemesi yaptiramadim kustugum için. Dayandigim kadarıyla test sonuçlarına bakildi yok gibi dendi ama yinede evde kendin tokluk şekerine cihazla bak dedi doktor. Evde bakıyorum demin baktım 79 çıktı sizce düşük mü? Üst sınırı 140 ama alt sınırı bilmiyorum
2-3 gündür bizde de yok hıçkırma. Ama hareket varya kızlar her gün 3 4 defa hıçkıran bebe 24 saattir neden hiç hıçkırmaz? ilk defa oluyor 27.haftadan beri hissediyorum çünkü. içime kurt düştü.