- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benYa kızlar sizde de sinir varmı ya. Ben aşırı sinirli oldum bu ara. Oğlum da çok zorluyo sabrımı bu ara sık sık sabrım taşmaya başladısonrasında çok üzülüyorum ama engelleyemiyorum
BeenYa kızlar sizde de sinir varmı ya. Ben aşırı sinirli oldum bu ara. Oğlum da çok zorluyo sabrımı bu ara sık sık sabrım taşmaya başladısonrasında çok üzülüyorum ama engelleyemiyorum
Senin ayaklarını yerim amaaaaa bebekte en sevdiğim yer koşulsuz ayaklarıdır netBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
İlk doğduğunda kuru fasulye tanelerinden de ufaktı parmaklarışimdiyse fasulye kadar olmuş bazısı
![]()
Maşallah kuzuma ya çok duygulandım canım kocaman kocaman sarıl yavruna çok hakettinBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
İlk doğduğunda kuru fasulye tanelerinden de ufaktı parmaklarışimdiyse fasulye kadar olmuş bazısı
![]()
cnm cok gecmıs olsun inşallah tez zmnda atlatırsınz. bzde 5gundr hastanedeydık ateşi dusuremedık hiç. bgn nereye kosacağıma sasrdm yrn bzmde minnoş gelecek inşallah. buyuk oğlumda hasta 2.ye bulastrmaz inşallah tam ters zmnda hasta olduCanlar Cananlar biz evdeyiz çok şükür
Sarılığımız dün sabah yeniden 9 ölçüldü. Öğlen eve geldik.
Evde 2 saatte bir her emzirme sonrası aldığı kadar enjektörle anne sütü vermeye devam edicez.
Uyandırmak çok zor oluyor maalesef kendinizi buna hazırlayın
Sarılık sizde bi daha yükselmedi dimi ekimcim?
Uyuşmazlık sonucu Fizyolojik sarılık olunca bir de haftası da erken, bu çocuk sarılık olmasın da kim olsun dediler![]()
Ekim bir de Nil kendi kendine uyanmaya ne Zaman başladı? Güneş daha bu gece 2-3 kere tam alarmdan önce uyandı ama inşallah sürekli olur. Uyandıramadığımızdsn aç kalıyor çocukdaha yeni yeni ağzı süt koktu
![]()
ben ben, testim belki pozitif cıkarda yapmam dıodum amaBir arkadaş daha pazartesi günü doğuma girecektii kimdi o
Ya kızlar sizde de sinir varmı ya. Ben aşırı sinirli oldum bu ara. Oğlum da çok zorluyo sabrımı bu ara sık sık sabrım taşmaya başladısonrasında çok üzülüyorum ama engelleyemiyorum
Oooy ayaklara bak beBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
![]()
Off bu ayaklar ama tam öpülesiBir de size Bebiş Ayağı bırakayım
![]()
Canım hadi hayırlısıyla kolaylıkla kucağına al bebeğinisüt sağım pompasını yanıma almalımıyım acaba