- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 108
- 32
Ah her şarta alışıyoruz adapte oluyoruz olmasak ne yapacağız mecburuz. İnşallah çok az kaldı kavuşmanızaCanım insan hayatta herşeye alışıyor alıştırılıyor galiba. Şu an beni ayakta tutan şeyleri söylesem belki gülersin.şu an kendimi ona zaten bu şekilde evde bakamayacağıma orada benden daha iyi bakıldığını kendime telkin ederek duruyorum. Ha gerçi doğru tabii bu ama işte annelik tuhaf kucağıma aldığımdan beri daha zorlanıyorum. Bugün bez alıp götürdüm hastaneye sonra sütü bahane ettim derken içeri sızıp yavrumu gördüm. Gene gözlerini bana dikti ekrandan bakıştık 2-3 dakika kadar. Eh hani görmüyordu bu bebeler daha bu kadarlıkken? Nereden çıktı gözümü dikip bakmak
tesadüf tesadüf diye kendimi avutmaya çalışıyorum bir yandan…
Hüseyin hocanın YouTube sayfasında güneş karşıma çıktıya çok tatlı çıkmış o kısa videoda bayıldım kızına resmen
maşallah minik prenses
![]()

Görme konusunda kesinlikle sana katılıyorum

Güneşimin Memnuniyetsizliği gördün ama değil mi

Ah azcık boğumlansın inşallahBunuda atlatacaksınız canıım şöyle doğduktan sonra ki 3 aya boşuna 4. Trimester demiyorlar benceeher şey yoluna girecek azıcık kilo alsın bi şöyle tiritlensin daha rahat edersiin

14 günden önce yapılabilen bi sağlık sigortası yok değil mi?Eşimle ben sigortacıyız kendi acentemiz bebek doğar doğmaz aile boyu yaptırcaz öyle daha uygun oluyor 3 ay bekleme süresi var 3 ay sonra anlaşmalı hastanelerden sadece devletin aldığı katkı payıyla ücretsiz muayane oluyorsunuz hem yatarak hakkınız var hem ayakta muayane olası ameliyatı da karşılıyor
oyy benim yerimede op kuzum
eve dondugunuze cok sevindim![]()

Şu anda mama vermiyorum canımCanım inan 2 gündür kendi alarmdan önce uyanıyor seninki yine iyi altını aç hemen uyanıyor biraz fazla bez gider ama bu zamanda mecburuz uyanmıyorlar mama veriyor musun? Ben valla %80 mama %20 süte döndük benim obur 3 saatte ve ya 2 saatte 1 60 cc yediği ve benim sütüm çok az olduğu için yetişmiyor ben nasıl üzüldüysem sütüm gelmiyor![]()
Emzirmelerini nerede yapıyorsun?
Ben artık yalnız başıma yatak odasında yapıyorum, bebeğin aurası bile değişti. Bir de gün içinde 1-2 kez birlikte uyuyoruz göğsüme yatırıyorum, hep eli kolu durmazken kıpırdamadan uyuyor. Göğüs bölgem çıplak oluyor onu da o şekilde üstüme yatırıyorum uyanınca göğüslerime bariz süt inmiş oluyor. Bana da ruhsal olarak cok iyi geliyor. Emzirmenin çoğu psikoloji biliyorsun. Beslenmen nasıl? Ben yiyene kadar acıktığını farketmiyordum Ama süt sonrası bariz şekilde aşırı acıkma geliyor ne bulursam yiyorum. Su tüketimi de önemli. Ama en önemli şey psikoloji bence.
Şu anda sen de bebeğin de iyisiniz değil mi buna odaklan bol bol konuş yüzüne dokun

Ama olmuyorsa da kötü hissetme en azından bebeklerimiz aç kalmaz, güzel içeriklerle çaresi var

Canım hayırlı olsunçok şükür iyiyz ada hanımla uğraşmaktan bakamıyorum bile telefonadoğum yaptığım gün 15:45 gibi aldılar sezeryana uzun süre açlık kötü yaptı beni serum takılı olsa bile spinal sezeryan oldum sondayı uyuşturunca taktılar orda bacaklarımı açınca hissettim bi korku geldi bebeği çıkarana kadar sürekli acıyomuş gibi geldi aşırı korktum nedense sonra dikiş atılıtken sakinleştirici verdiler rahatladım.hastane çok kötüydü hemşiler çok kötüydğ emzirmede çok sorun yaşafım yardım istedik edemeyiz biz bilemeyiz dedilersıkınca sütte gelmeyince mecburen mama aldık.ama çok şükür yeni yeni süt gelmeye başladı şimdide meme reddi yapıyo bende slikon göğüs ucu aldım sağlık ocağındaki hemşirenin tavsiyesiyle slikon göğüs ucu kullanan vatmı başka ?

Kaçıncı haftada doğdu bebeğin? Kilo boy eklersen listede güncelleyeyim

Bir de Bu kadar kısa sürede meme reddi oluyor mu ya
Mamayı ve memeyi biberon ile mi verdiniz?
Ben parmak emdirip kenardan enjektörle süt veriyorum. Enjektörden çoğunlukla kendisi çekiyor ben ittirmiyorum pek.
Sezaryen için çok geçmiş olsun benim de biraz zor geçti maalesef

Benzemez mi hele o çene ben burdayım diyordu-Sunshine gelmiyor gelmiyor, imzama bak son 3 diyor ama bu gidişle müdahale gerekecek o da 27 Eylül
Ne merak ediyorum, usg fotoğrafına benziyor mu Güneş kiz![]()

Bence tam gününde gece yarısı bi sancıyla gelecek minik kuşun