2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doruk’un eve gelişine 3 hafta kadar var sanırım. Bu zamanı verimli değerlendirmek istedim. Sütüm ile alakalı durumlarımı çözmem lazım.
Bu süreçte kafam bir dünya.
Mememin biri sürekli tıkanıp duruyor, süt incileri cabası.
Emzirme sonrası kaşıntı ne olabilir acaba o konuda da acabalarım var.
D vitamini eksikliği yazılmış bazı yerlerde. Bir de Doruk eve gelene kadar emzirme danışmanlığı almak istedim. Premature bebekler emmeyi genelde bırakıyorlar biberona dönüyorlar gördüğüm.
Ben memeden devam ettirmek istiyorum. Çok acayip paralar dönüyor bu işte.

bir an walla olsada bitse dıyorum, bıran hiç hazır değilim. çok telaşlı oldu nedense. walla hazırlık falan yapıcaktm şimdi walize bile bakamadım sanki😬kompostomu yaptım. yanı 2,3 gün öncesinde lansınoh kreme başlarım dıyordum yuzümu zor yıkadım 🤣
Ah bu stres 😂 deneyimli annesin sen 😘 ne güzel bakacaksın yavru kuşuna inşallah ♥️🙏

Doktor çatı muaynesi der dermez sezeryan istiyorum dersem şaşırmıcam 😅 Aslında bir kere alttan muayne oldum açılma varmı diye ama bu ondan farklıysa tırsıyorum
Canım hiç kendini kasma korkma herkesin acı eşiği cidden farklı ve abartılıyor diye cok duydum doktorada bağlı tabi ki rica edersin daha nazik yapar artık ne yapacaksa banada 37de yapcak bakalım 😅

Ah maşallah benimki de 2410 doğdu 46 cm:) henüz doğum kilomuzu yakalayamadık tabi.

Bak doğum yaptığım hastanede küçük enjektörlerle (5ml olanlar) sıkarak verdiler yarısı dışarı akıyordu hiç kolay değildi ve enjektörler cok sertti. Dediğin gibi arada bebeyi zorluyordu.

Ama şimdi bu enjektörü kullanıyoruz Fotoğrafını ekliyorum öneririm. Yumuşacık bi itişi var fazladan sıkman imkansız.
Hatta ve hatta bebek kendi çekebiliyor o kadar söyleyeyim. Cok uykuluysa filan minik minik destek oluyorum sadece.

Bir de eds denilen sistem var ince bi hortum bağlanıyor ucuna. Hastaneden bana bi tane verdiler henüz kendim denemedim.
Ekstra kişi desteğine ihtiyaç var gibi cünkü biz de hemşireyle tutturmaya çalıştık o ara memeyi de tutmamıştı. Enjektörle devam ettik artık.
Bence sen de benim enjektörle bi dene.

Bir de alışkanlık geliştirmesi için çok çok erken gibi ama silikon göğüs ucu ile de olsa emzirebilmen cok iyi ilerde onu da bırakabilenleri okumuştum burada
bende alayım bu enjektörden aynen slikonlada olsa emebildiğine şükrediyorum 😊

bir an walla olsada bitse dıyorum, bıran hiç hazır değilim. çok telaşlı oldu nedense. walla hazırlık falan yapıcaktm şimdi walize bile bakamadım sanki😬kompostomu yaptım. yanı 2,3 gün öncesinde lansınoh kreme başlarım dıyordum yuzümu zor yıkadım 🤣
Öyle oluyor ya biz de yapmadık hazırlık
Zaten bu sezo sonrası fotoğraf çekimidir filan yaptıranlar nasıl yapıyor hiçbir şekilde hayal edemiyorum 😂 ben yürüyüşe zor kalkıyordum duşumu ise 2. Gün zar zor aldım 😂 gözümü de zor açıyordum 😂
Ama komposto önemli efferim 😂 şifa olsun.

🤭😂 ya çok komik yalanıyor komik bebe 😂
Yok canım gördüğüme aldanmıyorum, büyük görünüyorlar halbuki ufacıklar, benimki fotoğraflarda bildiğin koyun gibi çıkmış ama üzerimde videosunu görenler minnacık diyor 😂🤭 kedi yavrusu mübarek 🙈

Vakit tamam mı 😘😍 maşallah canım hadi bakalım al bebişini de gel evine hayırlısıyla 😘😍
Ah minik kedi yavrularımız 💕💕💕🥹

Doruk’un eve gelişine 3 hafta kadar var sanırım. Bu zamanı verimli değerlendirmek istedim. Sütüm ile alakalı durumlarımı çözmem lazım.
Bu süreçte kafam bir dünya.
Mememin biri sürekli tıkanıp duruyor, süt incileri cabası.
Emzirme sonrası kaşıntı ne olabilir acaba o konuda da acabalarım var.
D vitamini eksikliği yazılmış bazı yerlerde. Bir de Doruk eve gelene kadar emzirme danışmanlığı almak istedim. Premature bebekler emmeyi genelde bırakıyorlar biberona dönüyorlar gördüğüm.
Ben memeden devam ettirmek istiyorum. Çok acayip paralar dönüyor bu işte.
kuzum Pendik MedicalPark ta bi yenidoğan hemşiresinin numarasını aldım. Emzirme danışmanlığı da yapıyormuş eğitimini almış. Genç, iletişimi çok güzel ilgili biri.
Doktor direkt mama verin demesine rağmen kalktı önce sağalım bakalım ne kadar sütün var ben hemen mama verdirmem dedi. Bebişi beslemek için Uğraştı etti ben izledim çabasını. İstersen bi görüşeyim şu anda danışmanlık veriyor mu, numarasını veririm sana da.
Ben kafama takılan bi durum olursa sormak için aldım numarasını.
Oradaki hemşireler hatta hastaneyi arayın santralden bize ulaşıp istediğinizi sorabilirsiniz diyorlar çok çok memnun kaldım

Öyle oluyor ya biz de yapmadık hazırlık
Zaten bu sezo sonrası fotoğraf çekimidir filan yaptıranlar nasıl yapıyor hiçbir şekilde hayal edemiyorum 😂 ben yürüyüşe zor kalkıyordum duşumu ise 2. Gün zar zor aldım 😂 gözümü de zor açıyordum 😂
Ama komposto önemli efferim 😂 şifa olsun.

Ah minik kedi yavrularımız 💕💕💕🥹

kuzum Pendik MedicalPark ta bi yenidoğan hemşiresinin numarasını aldım. Emzirme danışmanlığı da yapıyormuş eğitimini almış. Genç, iletişimi çok güzel ilgili biri.
Doktor direkt mama verin demesine rağmen kalktı önce sağalım bakalım ne kadar sütün var ben hemen mama verdirmem dedi. Bebişi beslemek için Uğraştı etti ben izledim çabasını. İstersen bi görüşeyim şu anda danışmanlık veriyor mu, numarasını veririm sana da.
Ben kafama takılan bi durum olursa sormak için aldım numarasını.
Oradaki hemşireler hatta hastaneyi arayın santralden bize ulaşıp istediğinizi sorabilirsiniz diyorlar çok çok memnun kaldım
Canım ya valla o zaman yarına senden haber bekliyorum. Eğer öyle danışmanlık veren biriyse konuşabilirim.
Bugün konuştuğum hemşire baya popüler birisi. Öyle olunca da fiyatlar uçuyor biliyorsun 🤦🏻‍♀️
Bu emzirme işinin bir sürü püf noktası varmış tabii sağımın da. Biraz anlattı telefonda baya cahil olduğumu hissettim. 2.5 hafta kadar eğitim sürüyormuş.
Doktorların bu mama aşkını anlamak mümkün değil gerçekten. Mama tabii tü kaka değil ama zaten doruk kuzum bir sürü işleme maruz kaldı, her doktor ziyaretimizde anlattıklarında üzülüyorum içselleştirmek istemesem de. Bundan sonra en azından biraz doğal beslenmesini istiyorum anne sütüyle.
Bir de mamaların bir aylık maliyeti de 2000 i buluyor diyorlar 🤔

Canım inan 2 gündür kendi alarmdan önce uyanıyor seninki yine iyi altını aç hemen uyanıyor biraz fazla bez gider ama bu zamanda mecburuz uyanmıyorlar mama veriyor musun? Ben valla %80 mama %20 süte döndük benim obur 3 saatte ve ya 2 saatte 1 60 cc yediği ve benim sütüm çok az olduğu için yetişmiyor ben nasıl üzüldüysem sütüm gelmiyor😔
Yesin de büyüsün kuzucuk 🧿 canım kolay söylemesi biliyorum ama stres yaptıkça sütün daha çekilir. Bol bol kanguru bakımı yap sütünün artmasına çok faydası varmış.

Yesin de büyüsün kuzucuk 🧿 canım kolay söylemesi biliyorum ama stres yaptıkça sütün daha çekilir. Bol bol kanguru bakımı yap sütünün artmasına çok faydası varmış.
hayırlı olsun inşallah. bebiş erken mi geldi
kaç haftalık doğdu. ben buralara pek bakmıyordum daha zaman var diye. baya doğuran olmuş

Canım ya valla o zaman yarına senden haber bekliyorum. Eğer öyle danışmanlık veren biriyse konuşabilirim.
Bugün konuştuğum hemşire baya popüler birisi. Öyle olunca da fiyatlar uçuyor biliyorsun 🤦🏻‍♀️
Bu emzirme işinin bir sürü püf noktası varmış tabii sağımın da. Biraz anlattı telefonda baya cahil olduğumu hissettim. 2.5 hafta kadar eğitim sürüyormuş.
Doktorların bu mama aşkını anlamak mümkün değil gerçekten. Mama tabii tü kaka değil ama zaten doruk kuzum bir sürü işleme maruz kaldı, her doktor ziyaretimizde anlattıklarında üzülüyorum içselleştirmek istemesem de. Bundan sonra en azından biraz doğal beslenmesini istiyorum anne sütüyle.
Bir de mamaların bir aylık maliyeti de 2000 i buluyor diyorlar 🤔
Tamam yarın kendisine bir sorayım canım.
Haber vereceğim.
Şu süt sağımı konusuna benim de eğilmem lazım, hafiften streslenmeme sebep olmaya başladı 🥲

Tamam yarın kendisine bir sorayım canım.
Haber vereceğim.
Şu süt sağımı konusuna benim de eğilmem lazım, hafiften streslenmeme sebep olmaya başladı 🥲
ay çok şaşkınım. ne kadar çok bebiş gelmiş🧿 Allah analı babalı büyütsün inşallah
benim ilk doğumda becerememden ve sürünün gelmemesinden dolayı 4. gün emzirmeye başladım. ama bi başladı 26 ay emdi😂 sıkıntı olmaz merak etme

Maşallah kuzuma ya çok duygulandım canım kocaman kocaman sarıl yavruna çok hakettin ❤️ Darısı bizlere inşallah Dilos6342 Dilos6342 u bekleyeceğiz sabırsızlıkla yarın 🤗

Dilos6342 Dilos6342 Diloşummmm yarın sende kavuşuyorsun bebeğine 🥲🥹😍 Allahım sağlıcakla, kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin. Ağrın sızın hiç seni zorlamasın insallah 🤲❤️ Dualarım seninle ve senden güzel haberlerini bekliyorum kuzum 😍

Dilos6342 Dilos6342 canım benim inşallah sağ salim bebisini kucağına alırsın ve buraya haber verirsin ay ben doğuracak gibi heyecanlandım 🤭 rabbim yardımcın olsun hemencecik toparlanırsın doğumdan sonra da inşallah 🤲🏻🌸

Dilos6342 Dilos6342 P pohpoh86 kızlaar biz belki 10 çişe kalktıgımız saatte siz hastane yolunda olursunuz😅 Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim kuzularınızı kucaklarınıza alın. Bol bol sütünüz gelsin canlarınıza şifa olsuun dualarımız sizinle. Sizde bizlere dua edin bizlerde sağ salim bu günleri görelim inşallah 🙏🏻 Kendinizi iyi hissetiğiniz ilk anda bizlere güzel haberleri verin 😇😇🙏🏻♥️

Dilos6342 Dilos6342 P pohpoh86 Allah kolay bir doğum nasip etsin ikinize de 🤲 Sağlıkla alın bebişleri kucağınıza inşallah. Bizlere de dualarınızda yer verin ☺️ Yarın güzel haberlerinizi okumak için sabırsızlanıyorum şimdiden

2 de mi 🤩 ah geldi çattı o gün çok şükür 37 yi doldurdunuz be canım. 🥹

Ben sanki doğuralı 1 ay olmuş gibi geliyor 😂

Dilos6342 Dilos6342 canım kızlar dualarım sizinle 🌸💕

P pohpoh86 ve Dilos6342 Dilos6342 kizlar kolay bir dogum diliyorum ikinizede 🥰🥰
saglikla kucaginiza alin yavrularinizi 🙏🏼🧿
Hayyal Hayyal

Şuan ezan okunuyor canlarım birazdan yola çıkacağız, şu ezan okunan vakitte hepinize dua ediyorum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin doğumu çok kolay geçsin insallahhh🤲🏻🤲🏻
Ameliyathanede de hepinize dua edeceğim inşallah 🤲🏻 etiketlemeden yazan varsa kusura bakmasın göremedim mesajları, insallah iyi olur olmaz yazacağım sizlere 💜
Hepinize dualariniz desteginiz icin çok teşekkür ederim 💜 şuan heyecan tavan bende 🥲 P pohpoh86 canım bugün senin dogumunda çok güzel rahatça geçsin inşallah 🤲🏻

Kızlar güneydın bi saat once şavaboya gitmek için kalkmıştım.O zamandan beri sürekli gelip giden hafif adet sancısı var ve belimden doğru geliyo bacaklarım uyuşuyo sizce doktora gitmeli miyim?

ay çok şaşkınım. ne kadar çok bebiş gelmiş🧿 Allah analı babalı büyütsün inşallah
benim ilk doğumda becerememden ve sürünün gelmemesinden dolayı 4. gün emzirmeye başladım. ama bi başladı 26 ay emdi😂 sıkıntı olmaz merak etme
Ay maşallah
Benim de 2 yaş gibi romantik isteklerim var ama ilk bi seneye de okeyim 😂
Patır patır doğurduk bugünküler de planlı doğum çok şükür 🌸🥰

Hayyal Hayyal

Şuan ezan okunuyor canlarım birazdan yola çıkacağız, şu ezan okunan vakitte hepinize dua ediyorum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin doğumu çok kolay geçsin insallahhh🤲🏻🤲🏻
Ameliyathanede de hepinize dua edeceğim inşallah 🤲🏻 etiketlemeden yazan varsa kusura bakmasın göremedim mesajları, insallah iyi olur olmaz yazacağım sizlere 💜
Hepinize dualariniz desteginiz icin çok teşekkür ederim 💜 şuan heyecan tavan bende 🥲 P pohpoh86 canım bugün senin dogumunda çok güzel rahatça geçsin inşallah 🤲🏻
Ah sana kıyamam
Kendine gelince haberini bekliyoruz inşallah 🥹
Kızlar güneydın bi saat once şavaboya gitmek için kalkmıştım.O zamandan beri sürekli gelip giden hafif adet sancısı var ve belimden doğru geliyo bacaklarım uyuşuyo sizce doktora gitmeli miyim?
Ne sıklıkla ne kadar süreyle oluyor
Kasılma sayaçları var indir takip et bakalım

Ay maşallah

Ah sana kıyamam
Kendine gelince haberini bekliyoruz inşallah 🥹

Ne sıklıkla ne kadar süreyle oluyor
Kasılma sayaçları var indir takip et bakalım
Düzenli değil galiba ama bir saat uyanık kaşdım sancıdan uyuyamadım daha sonradında yarım saat uyumuşum uyanalı 20 dk oldu bir kere ağrım oldu bu süre zarfında ama belimden doğru bi uyuşukluk geliyo bacaklarıma

Ah her şarta alışıyoruz adapte oluyoruz olmasak ne yapacağız mecburuz. İnşallah çok az kaldı kavuşmanıza ❤️‍🩹 rabbim ikinize de güç kuvvet versin 💕
Görme konusunda kesinlikle sana katılıyorum 🙈

Güneşimin Memnuniyetsizliği gördün ama değil mi😂😂 orada hala ödemli tabi gördüğüne aldanma 🙈

Ah azcık boğumlansın inşallah 🥹🥹

14 günden önce yapılabilen bi sağlık sigortası yok değil mi?

💕💕 sen nasılsın güzellik her şey yolunda mı

Şu anda mama vermiyorum canım
Emzirmelerini nerede yapıyorsun?
Ben artık yalnız başıma yatak odasında yapıyorum, bebeğin aurası bile değişti. Bir de gün içinde 1-2 kez birlikte uyuyoruz göğsüme yatırıyorum, hep eli kolu durmazken kıpırdamadan uyuyor. Göğüs bölgem çıplak oluyor onu da o şekilde üstüme yatırıyorum uyanınca göğüslerime bariz süt inmiş oluyor. Bana da ruhsal olarak cok iyi geliyor. Emzirmenin çoğu psikoloji biliyorsun. Beslenmen nasıl? Ben yiyene kadar acıktığını farketmiyordum Ama süt sonrası bariz şekilde aşırı acıkma geliyor ne bulursam yiyorum. Su tüketimi de önemli. Ama en önemli şey psikoloji bence.
Şu anda sen de bebeğin de iyisiniz değil mi buna odaklan bol bol konuş yüzüne dokun 🌸 işin fizyolojik kısmına bi şey diyemiyorum ama kendini pozitif şeylerle telkin etmeye çalış ❤️‍🩹
Ama olmuyorsa da kötü hissetme en azından bebeklerimiz aç kalmaz, güzel içeriklerle çaresi var 🤗

Canım hayırlı olsun💕
Kaçıncı haftada doğdu bebeğin? Kilo boy eklersen listede güncelleyeyim 🤗
Bir de Bu kadar kısa sürede meme reddi oluyor mu ya
Mamayı ve memeyi biberon ile mi verdiniz?
Ben parmak emdirip kenardan enjektörle süt veriyorum. Enjektörden çoğunlukla kendisi çekiyor ben ittirmiyorum pek.
Sezaryen için çok geçmiş olsun benim de biraz zor geçti maalesef 😞

Benzemez mi hele o çene ben burdayım diyordu 🤩
Bence tam gününde gece yarısı bi sancıyla gelecek minik kuşun 💕💕
Ah cnm ilk çok üzüldüm süt olayına ama sonra o iyi olsunda sorun değil dedim benim psikolojik tamamen erken doğumdu küvezdi gitti sütüm ben zaten yapı olarak üzüntüye hiç gelemem aman çocuğum toparlandı mamayla bende hiç emmemişim annemi kocamda annesini hiç emmemiş napalım günde 100 cc sütümü sağıp veriyorum okadarcık

Cnm yok söylemekle alakalı değil doktorun verdiği ilacı kullanıyorum neler yapıyorum sağdığımda 15 cc ben çok üzüntüye gelemem hemen vucudum tepki verir annem diyor ben sen hastaneye yatırılcak küvezde kalcak çocuk dendiğinde senin sütün çekilcek içimden hissettim diyor beni görsen orda 4 gün halimi ne yemek yiyebildim her mama verdiğimizde tıkanmaları filan ağlıcam tuttum kendimi işte sonucu sütüm kaçtı napalım bende eşimde analarımızı emmemişiz neyseki ilk o önemli sütü emdi hastaneye yatırana kadar hep emdi beni şimdide tatlı niyetine emiyor😀

Hayyal Hayyal

Canım benim dualarım seninle 😍❤️🤲 oğluşuna kavuşup yaz bize 🥹😍

Ay maşallah
valla hamile kaldığım için zorla bıraktırdım. hala gelip memeyi öpüp koklayıp uyuyor 😬
dedim ya ilk 4 gün hiç süt yoktu gelince de zorla aldı daha dur 5. ay gibi deli bir meme reddi başlıyor orda da koltuk üstlerinde zıplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorsun😂 o eşik de geçti mi 2 yaş bitince şimdi bu bebe emmeyi
nasıl bırakacak kaygısı başlıyor😂
benim planlı sezeryan da 11 ekim inşallah bakalım

Back
X