2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar güneydın bi saat once şavaboya gitmek için kalkmıştım.O zamandan beri sürekli gelip giden hafif adet sancısı var ve belimden doğru geliyo bacaklarım uyuşuyo sizce doktora gitmeli miyim?
doğum sancısı sıklığı belli sürelerde devam eder diye biliyorum. benim ilki de sezeryan olduğu için yaşamadım. ama sürekliyse doktora gitmekte fayda var. nts ye alsınlar

Kızlaar günaydın 🍀 Az önce kontrolden çıktım, 37+0'dayız. Şu ana kadar tüm kontrollerde her şey normaldi aslında ama bu hafta doktor 34-35 hafta gibi ölçüleri dedi.2 kilo 600 gram, 47 cm de boyu varmış hemen hemen bebişin. Geçen geldiğimizde 2650 demişti 🙈 Sağlıklı olduğu sürece gerisi önemli değil tabii ama insan niyeyse panikliyor 😬 Son haftalarda bebeğe kilo aldırmak için muz falan mı yemek lazımdı, sizin bildiğiniz başka şeyler var mı acaba?

Ah cnm ilk çok üzüldüm süt olayına ama sonra o iyi olsunda sorun değil dedim benim psikolojik tamamen erken doğumdu küvezdi gitti sütüm ben zaten yapı olarak üzüntüye hiç gelemem aman çocuğum toparlandı mamayla bende hiç emmemişim annemi kocamda annesini hiç emmemiş napalım günde 100 cc sütümü sağıp veriyorum okadarcık

Ekimcim sen benim gibi olmuşsun 30 ccden yukarı süt görmemiştim en fazla sağdığım.. Mamayla büyüttüm mecburen emmedikçe de azaldı iyice yine elinden geleni yap ama kimseden bi eksiği olmadı fazlası bile oldu çocuğumun 🥰

valla hamile kaldığım için zorla bıraktırdım. hala gelip memeyi öpüp koklayıp uyuyor 😬
dedim ya ilk 4 gün hiç süt yoktu gelince de zorla aldı daha dur 5. ay gibi deli bir meme reddi başlıyor orda da koltuk üstlerinde zıplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorsun😂 o eşik de geçti mi 2 yaş bitince şimdi bu bebe emmeyi
nasıl bırakacak kaygısı başlıyor😂
benim planlı sezeryan da 11 ekim inşallah bakalım
bu hamileliğimde saçma sapan beslendim ama kızımda son haftalar hurma yemiştim baya. o çok işe yaramıştı. 3700 doğmuştu

Kızlaar günaydın 🍀 Az önce kontrolden çıktım, 37+0'dayız. Şu ana kadar tüm kontrollerde her şey normaldi aslında ama bu hafta doktor 34-35 hafta gibi ölçüleri dedi.2 kilo 600 gram, 47 cm de boyu varmış hemen hemen bebişin. Geçen geldiğimizde 2650 demişti 🙈 Sağlıklı olduğu sürece gerisi önemli değil tabii ama insan niyeyse panikliyor 😬 Son haftalarda bebeğe kilo aldırmak için muz falan mı yemek lazımdı, sizin bildiğiniz başka şeyler var mı acaba?

Ben bebeğe kilo olsun diye 15 kiloluk yemişim çocuk hep en alt sınırda kiloda çıkıyor akışa bıraktım 😁

Doktor çatı muaynesi der dermez sezeryan istiyorum dersem şaşırmıcam 😅 Aslında bir kere alttan muayne oldum açılma varmı diye ama bu ondan farklıysa tırsıyorum
Korkma diyecem ama diyemiyorum buda gececek kuzum sonu mutlu bitsin yeterki herseye katlanicaz 🥰🤗

-Sunshine -Sunshine tam anlamadım sorunuzu ama bebek için soruyorsanız doğmuş olması lazım. öncesinde sadece doğum sigortaları yapılır o ancak doğum sonrası hastane masraflarını karşılar hem bebeğin hem sizin.çok geniş içerikli içeriğe göre fiyatlar hizmetler değişir bulunduğum şehirde gittiğim hastane çok uçuk değildi fiyatlar ondan biz tercih etmedik 9 bin çıkıyordu doğum için ama bebek doğunca sağlık sigortası mecbur yapacaz hem bebekle devlette uğraşılmaz hemde diğer türlü özel hastane ücretlerine para yetişmez :) öyle işte benim bilgim bu kadar esas patron eşim sigortacılık ve risk yönetimi mezunu ben sonradan segem belgesi aldım yanında öğrenmeye çalışıyorum :))

biraz küçük bi kızım var 😍46 cm 2450 gr.hastanede enjektörle mama verin dediler kayınvalidem yanımdaydı beceremedi bebeğin boğazına falan döküldü hızlı verdi galiba bu böyle olmaz diyip biberonu verdi ne dediysemdr dinlemedi ben anlamıyorum sanki şimdide zlikonsuz memeyi almıyo
Allah baslasin kuzum Kac haftalik dogum yaptin acaba?

Doktor dedi ki zaten sen minyonsun, rahmin bu kadardır, genetik özellikler, çocuk ne yapsın 😂 ama niyeyse şöyle bi 3'ü bulsa diyor insan. 😂
Ben önceki çocuğumu 2950 doğurdum 38+3 haftada benim de rahmim kalp şeklinde biraz daha dar ve minyonum dr her seferinde siz ufaksınız anca bu kadar taşırsınız der 😁 ama hakikaten şuan bile zorlanıyosam dağına göre kar veriyo mevla

Düzenli değil galiba ama bir saat uyanık kaşdım sancıdan uyuyamadım daha sonradında yarım saat uyumuşum uyanalı 20 dk oldu bir kere ağrım oldu bu süre zarfında ama belimden doğru bi uyuşukluk geliyo bacaklarıma
Düzenli olması önemli canım yoksa artık doğum zamanı yaklaştı bu yalancı sancılar cok daha fazla etkiliyor maalesef
Ah cnm ilk çok üzüldüm süt olayına ama sonra o iyi olsunda sorun değil dedim benim psikolojik tamamen erken doğumdu küvezdi gitti sütüm ben zaten yapı olarak üzüntüye hiç gelemem aman çocuğum toparlandı mamayla bende hiç emmemişim annemi kocamda annesini hiç emmemiş napalım günde 100 cc sütümü sağıp veriyorum okadarcık
Kuzum yavrun iyi olsun da varsın mama kullan 🤗 sonraki mesajına istinaden söylüyorum, ağlamak geliyorsa içinden ağla tutma sıkma kendini.
valla hamile kaldığım için zorla bıraktırdım. hala gelip memeyi öpüp koklayıp uyuyor 😬
dedim ya ilk 4 gün hiç süt yoktu gelince de zorla aldı daha dur 5. ay gibi deli bir meme reddi başlıyor orda da koltuk üstlerinde zıplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorsun😂 o eşik de geçti mi 2 yaş bitince şimdi bu bebe emmeyi
nasıl bırakacak kaygısı başlıyor😂
benim planlı sezeryan da 11 ekim inşallah bakalım
🥹🥹 yaa kıyamam
Bakalım hiç hazır hissetmiyorum o günlere ama bu 2 saatte bir emzirme ne zaman son buluyor tam olarak ben iptal durumdayım 😂
Gözlerim şiş, cildim soldu 😂
2 dir hastaneye geliyoruz üstüme ne bulursam giyiyorum sadece saçımı tarayabiliyorum 😂

Oo tarihiniz belli oldu mu 🥹

Doktorlar acıtmıyor bence ebeler acıtıyor
Artırıyorum ve diyorum ki bence işinden memnun olmayan ebeler gelen her gebeden öc alıyor 😂
Kızlar doğumdan çıktım yazacağım inşallah bi sıkıntı yok suanlık hepimize toptan dua ettim 😍🤭
ah maşallah 🧿 kuzum gözün Aydın olsun 💕

-Sunshine -Sunshine tam anlamadım sorunuzu ama bebek için soruyorsanız doğmuş olması lazım. öncesinde sadece doğum sigortaları yapılır o ancak doğum sonrası hastane masraflarını karşılar hem bebeğin hem sizin.çok geniş içerikli içeriğe göre fiyatlar hizmetler değişir bulunduğum şehirde gittiğim hastane çok uçuk değildi fiyatlar ondan biz tercih etmedik 9 bin çıkıyordu doğum için ama bebek doğunca sağlık sigortası mecbur yapacaz hem bebekle devlette uğraşılmaz hemde diğer türlü özel hastane ücretlerine para yetişmez :) öyle işte benim bilgim bu kadar esas patron eşim sigortacılık ve risk yönetimi mezunu ben sonradan segem belgesi aldım yanında öğrenmeye çalışıyorum :))
Tamamlayıcı sağlık sigortasında bebeğin 14 günlük olmasını istiyorlar öncesinde sigorta yaptıramıyoruz sanırım onu sormak istedim. Biz de yaptırma derdindeyiz de net fiyatı bebek 14 günü doldurduktan sonra verebiliyorlar.

Ben önceki çocuğumu 2950 doğurdum 38+3 haftada benim de rahmim kalp şeklinde biraz daha dar ve minyonum dr her seferinde siz ufaksınız anca bu kadar taşırsınız der 😁 ama hakikaten şuan bile zorlanıyosam dağına göre kar veriyo mevla
Bana da aynısını dedi, herkes bünyesine göre taşıyor, diye 😅 Hareketlerim de gerçekten çok kısıtlandı, karnımın alt kısmında taş var resmen 😅

Biz de doktor kontrolüne geldik bilirubin sonucunu bekliyoruz 🤗

Son tartımdan beri 48 saat dolmamıştı. Minik kuşum 65 gr almış mutluluktan havalara uçtuk 🤲🏻🥹
2395 gr olmuş doğum kilomuzu geçmemize az kaldı 🥰
Ayy masallah canım 🧿 inşallah sonuçlar çok güzel gelsin 🥰🥰♥️

Back
X