2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
aa benimki de 33 aylık. aralık 2019 annesi misiniz
bende de aynı kaygılar var. onlar yalnız kalmasın diye girdik bu yola ama ilgilenme kısmında insan kendisini suçluyor. bi de tahammülün azalması bar maalesef
3 Ocak 2020 de doğdu 😍aralarında çok bir şey yokmuş. Aynen öyle kardeşi olsun çok istiyordum. Kızım gece geç yatıp erken kalkma dönemine giriyor, öğle uykularını bırakmaya çalışılıyor. Ben de uykusuzluktan çok kötü oluyorum... bayılıyorum resmen... bugün öyle oldu kafamı kaldıramadım yataktan mide bulantısı uykusuzluk nefes alma da zorlanma derken kızıma bakıyorum oyun oynamak istiyor yemek istiyor su istiyor Allah yardımcımız olsun

Merhaba ben geldim 🥲 yavru kuş büyümüş teyzeleri 41cm olmuş, 1420gram. Bu hafta boyda atağa geçti minik kuş.
Kanguru bakımı da oldu, hemşire benden alınca hemşire başladı 🤭😂 küveze yerine koyduktan sonra gene gözlerini dikti bana 🥲
Bu çocuk benim içimi eritiyor.
Ayy minik abimiiz sağlıkla büyüsün hep böylee 😍😍 siz ne güzelsiniz öyle Mevlam her zaman oğluşunun güzel haberlerini almayı nasip etsiin canım benim 🥰🥰🙏🏻
Benim sezeryan tarihim de 26 si pazartesi günü inşallah 🙏 bugün gittim doktora hocam dedim kilosu 4 u geçti acaba beklemesek mi hafta sonundan önce alsak mi dedim, kendi gelmek istemeden niye erken alayım dedi bekle 39 haftası dolsun dedi 😏 hayırlısı inşallah heyecan dorukta 💙
Ayy maşallaah 😂 sağlıkla gelsin ufaklık bizlere doğum dan sonra haber vermeyi unutma Rabbim kolaylaştırsın sütün bol olsun 🙏🏻🙏🏻

-Sunshine -Sunshine 26 Eylüle bir minik yaz oraya 😂
Eveeeeeeet kizlar kontrolden geldim cok sukur 🥰 kizim gayet iyi haftasiyla uyumlu suyu plasentasi guzel basimiz kanaldaydi ama benim kız gelmekten vazgeçmiş olacakki popoyu asagya cevirmis basi kaburgamin altinda 🥰🧿 kilosu 2 836gm🧿boyumuzu bilmiyorum 🤷‍♂️ haftaya baska bir doktora gidicem sezaryan icin anlasmaya allah kerim artik nekadar durarsa bebek okadar iyi dedi doktorum galiba 39 haftayi bekliycez 😏hakkimizda hayirlisi bizden haberler bukadar umarim hepiniz iyisinizdir az kaldi kizlar az daha sabir hepimiz saglikla vaktiyle kavusalim evlatlarimiza insallah 🙏 ❤️

-Sunshine -Sunshine cim kizimin ismini yağmur olarak deistirebilirsin son kararimiz 😁
Güzel haberlee getirince bende mutlu oluyoruum 🥰sağlıkla gelsin Yağmur hanıım ömrü bereketli olsun 😘

Yanlış yazmışım başağım benden alınca hemşire başladı ağlamaya 🥲 hemşire diyor annenden ayrılmak istemiyorsun demek diyor. Çipil göz ya. Teyzeleri sizi seviyoruz ♥️
Oy kuzum benim çok mutlu oldum haberlere inşallah üç hafta sonra kavuşacaksınız hatta Allah im daha hızlı olmasını nasıp etsin canım ♥️

Ya kızlar yerden falan bir şey almanız gerektiğinde napıyorsunuz. Bazen görüyorum kadınlar asla eğilmiyor. Ben günde kırk kere eğilmek zorunda kalıyorum
Ayağımla alıyorum ama tembelliğimden 😄 eğilmek risklilere yasak diye biliyorum dizlerinin üstüne çökerek al bu daha sağlıklı

Ayağımla alıyorum ama tembelliğimden 😄 eğilmek risklilere yasak diye biliyorum dizlerinin üstüne çökerek al bu daha sağlıklı
Aşdjsjhs ben de ayağımla alıyorum bazı şeyleri ama şimdi hava soğudu çorap giyiyorum çorapla almak çok zor :d az önce bardak kırdım onu da ayağımla alamazdım

Kızlar geçen haftadan beri nil kuşum 210 gram daha almış küvezden beri 12 günde 510 gram oldu perşembe yeni bir çocuk doktoru buldum ona başlıcaz mama çocuğum toparlıyor 😂 bugün sağlık ocağına gittim ebe gögüslerime baktı haklısın boşlar diyor inanmıyordun 2 saatte bir sağıyorum 5 cc geliyor artık dedim çok etkilenmişsin sen çok stres yapmışsın diyor ee bi zahmet 34 haftalık ani doğumu sezeryanı 1 hafta sonra 4 gün küvezi dedim ne uyku ne yemek iyi dedim bana bir şey olmadı bukadar insanlara anne sütü diye baskı yapmayın ben anne olarak istemezmiydim mama yapmak gece nekadar zor ama napıyım dedim oh içimdekileri döktüm😂

Kızlar geçen haftadan beri nil kuşum 210 gram daha almış küvezden beri 12 günde 510 gram oldu perşembe yeni bir çocuk doktoru buldum ona başlıcaz mama çocuğum toparlıyor 😂 bugün sağlık ocağına gittim ebe gögüslerime baktı haklısın boşlar diyor inanmıyordun 2 saatte bir sağıyorum 5 cc geliyor artık dedim çok etkilenmişsin sen çok stres yapmışsın diyor ee bi zahmet 34 haftalık ani doğumu sezeryanı 1 hafta sonra 4 gün küvezi dedim ne uyku ne yemek iyi dedim bana bir şey olmadı bukadar insanlara anne sütü diye baskı yapmayın ben anne olarak istemezmiydim mama yapmak gece nekadar zor ama napıyım dedim oh içimdekileri döktüm😂
Oy oy bugün hep mutlu haberler aldık maşallah. Her günümüz böyle geçsin ❤️ Nil kuşumuza da kocaman bi maşallah 🧿 insanların dediklerini olabildiğince önemsemeyin kızlar senin de dediğin gibi insan istemez mi anne sütüyle büyümesini ama YOKSA YOK YANİ NAPALIM aç mı kalsın tabii ki mamayla beslenecek. Bakın beni 3 yıl anne sütüyle beslendim erkek kardeşim hep inek sütüyle beslenmiş hiç anne sütü içmemiş ailenin en parlak zekası da o 😂 boş verin o yüzden

kuuzum hic canini skma , Nil iyi, sen de iyisin .
Boyle stres yasamayip sutu gelmeyenlerde var . Vardir her iste bir hayir. Benim annemin sutu oldugu halde beni zar zor 3 ay emdirmisler . Ben emmemisim. boyle durumlarda olabilirdi.

Nil saglikla buyukten sonra gerisi bos canim benim . Masallah nasil guzel kilo aliyor her hafta , dana ne olsun🧿🥰

3 Ocak 2020 de doğdu 😍aralarında çok bir şey yokmuş. Aynen öyle kardeşi olsun çok istiyordum. Kızım gece geç yatıp erken kalkma dönemine giriyor, öğle uykularını bırakmaya çalışılıyor. Ben de uykusuzluktan çok kötü oluyorum... bayılıyorum resmen... bugün öyle oldu kafamı kaldıramadım yataktan mide bulantısı uykusuzluk nefes alma da zorlanma derken kızıma bakıyorum oyun oynamak istiyor yemek istiyor su istiyor Allah yardımcımız olsun
benimki de 20 aralık 2019😄 aralarında 13 gün varmış. benimki öğle uykularını 1.5 yaşında bıraktı maalesef. uykusu hep sıkıntılıydı. bende de aşırı bitkinlik var

IMG-20220919-WA0006.webp
kızlar benim nst yi de yorumlayabilecek var mı?

Oy oy bugün hep mutlu haberler aldık maşallah. Her günümüz böyle geçsin ❤️ Nil kuşumuza da kocaman bi maşallah 🧿 insanların dediklerini olabildiğince önemsemeyin kızlar senin de dediğin gibi insan istemez mi anne sütüyle büyümesini ama YOKSA YOK YANİ NAPALIM aç mı kalsın tabii ki mamayla beslenecek. Bakın beni 3 yıl anne sütüyle beslendim erkek kardeşim hep inek sütüyle beslenmiş hiç anne sütü içmemiş ailenin en parlak zekası da o 😂 boş verin o yüzden

kuuzum hic canini skma , Nil iyi, sen de iyisin .
Boyle stres yasamayip sutu gelmeyenlerde var . Vardir her iste bir hayir. Benim annemin sutu oldugu halde beni zar zor 3 ay emdirmisler . Ben emmemisim. boyle durumlarda olabilirdi.

Nil saglikla buyukten sonra gerisi bos canim benim . Masallah nasil guzel kilo aliyor her hafta , dana ne olsun🧿🥰
Ah canlarım ya bende emmemişim annemi annemin paçalarından akıyormuş ama biz kilo veriyormuşuz ama şu aaa anne sütü çok önemli zorla demeleri var ya al boğ zorlayınca gelse hap içiyorum çay içiyorum sağıyorum o gögsümde uyumalarını ben istemem mi ama sanki anne sütü ememeyince eksik gibi konuşuyorlar valla hiç biyerimiz eksik olmadı içimi çok rahatlattınız çok mutlu ettiniz beni❤️

Ah canlarım ya bende emmemişim annemi annemin paçalarından akıyormuş ama biz kilo veriyormuşuz ama şu aaa anne sütü çok önemli zorla demeleri var ya al boğ zorlayınca gelse hap içiyorum çay içiyorum sağıyorum o gögsümde uyumalarını ben istemem mi ama sanki anne sütü ememeyince eksik gibi konuşuyorlar valla hiç biyerimiz eksik olmadı içimi çok rahatlattınız çok mutlu ettiniz beni❤️
Anca boş boş konuşsunlar bari bi faydaları dokunsa yok o da yok. Beni de doktorum sezaryen demesine rağmen normal doğurtmaya çalışıyorlar sşfjkd he diyorum geçiyorum.gereksizler ya sanki ne zaman yanımdaydı da bugün gelmiş doğum şeklime karar veriyor :d oh rahatladım

Sen takmaa kimseyi sadece Nil kuş ve kendine odaklan canım beniim 🙏🏻 Süt yavaş yavaş çoğalır yeter ki stres yapma kendine hiç bir şeyii

Ya canım hangi lüzumsuz diyorsa bu laflari eşini de uyar bu konuda konuşmuyoruz açmayın deyin ciddi olarak sen üzulme onemli olan o boşver başkalarını ne çok biliyorlar

Back
X