Yaa var ya işte.. Ağzıma geleni saydım aslında rahatladım da istemsiz bir gerginlik varmış hazırda bekleyen onlara patladım. Napim artık..Valla haklisin cocugu nasil unutabilir ya hostes yok mu yoklama alinmiyor mu serviste sacmalik. Sinirlenmemek lazim ama insan bazen duramiyor gercekten. Tabi yat dinlen yine de belki karninda kasilma sertlesme falan olur bana oluyor sinirlenince.
Benim de 7 ekim bende artik dogsun istiyorum burdaki arkadaslar da anlattikca ozeniyorumbi de biz hic yuzunu goremedik bebegin cok merak ediyorum kime benziyor diye
Oyy göstermedi di mi doğru sizinki.. onun merakı daha bir başkadır son 3 haftadır bizde göremiyoruz yüzünü beyefendinin büyüdükçe yüzünü döndü bide aşağı doğru inince yüzü sırtıma doğru dönmeye başladı doğum pozisyonuna giriyo inşAllah. Tek avazda kurtulalım

Ay çok haklısın.. aslında iyiydim annem geldi kışlık herşeyimi halletti bebek içğn hazırız bekliyoruz gayet iyiydim.. okul açıldığından beri yeni dedim ilk zaman dedim ama bugün de unutunca patladım gitti..Son zamanlarını bu kadar stresle geçirme kuzum bence sakiin kal haklısıın doğum olduktan sonrada aklım kalmasın istiyorsun öocukta ama karnındakini de düşüün
Oyy ayaklarını yemek lazıım onunçok şükür ayaklanmıssın canım süt meselesini takma stres yapma ılık duşla masajı herkes tavsiye ediyor onu deneyebilirsiin. Uykucu şirinleri çok sarmayın diyor doktorlar ıslak bezle silmekte uyandırmada faydalıymıs. Bende deneyimlemedim ama çevremdeki yeni doğanlardan gözlemlediğim şeylerdi bunlar tıparlandıysan devamı gelir canım bence bir yola girer acemilik var kendi evinde değilsin o var ve malum kalabalık sesler derken bebeğinle bol bol baş başa kalmaya bak
Allah razı olsunAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim
Bol bol dua ettim sizlere vallahi bir avazda kurtulun diye![]()