- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Kız planlı oldu çatlatma iğnesi hangi gün olduğunu bile biliyorumSürpriz bebek mii?Yaparken de haberin yoktu değil mi? Seni senii.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız planlı oldu çatlatma iğnesi hangi gün olduğunu bile biliyorumSürpriz bebek mii?Yaparken de haberin yoktu değil mi? Seni senii.
![]()
İkinci doğum olduğu için erken tarih veriyorlarmış sezaryen için, ben doktora çok geç diye isyan ettiğimde öyle söylemişti.1 ile 5 arası bi tarihi ayarlarız demişti 1 bana erken geliyor 5inde tam 38+6 oluyor maksimum dursun istiyorum zaten kilosu da az![]()
Güleceğim diye kasıldım.Aynı cevabı yazmak istiyorum uykularr haram oldu gençliğim bak talanda olduuuuu
Nefes zor alıyorum canımgece vinç lazım çevirmek için beni dönene kadar beş dk geçiyor. Zaten tuvalet molalarim Queen nin cenaze töreni gibi o kadar uzun sürüyor
ben bazen isyan edip , bez baglicam en son diye isyan ediyorumYa valla gece kalkarken o kadar yoruluyorum ki o lavaboya beş kez kalkmak akşam su içmeye korkuyorum![]()
Yarın bir gün zora gelince, bunu ne ara yaptık nasıl yaptık diye hesap sorma da adamcağıza.Kız planlı oldu çatlatma iğnesi hangi gün olduğunu bile biliyorumama hala bir tuhaf geliyor
Şimdiden bizi alistiriyor minikler doğunca zorlanmayalim diye kızlar öyle düşününGüleceğim diye kasıldım.Aynı durumdayım, uyku muyku yok, 3 saat uyuduğum geceler mutlu oluyorum.
![]()
Ahahaha valla erkeklerin doğurma hakkı olsa ben asla hamile kalmazdimben bazen isyan edip , bez baglicam en son diye isyan ediyorum
ayy daha bu sabah soyle bir konusma oldunormalde ben hep esime derim keske sen hamile kalabilsen , daha sakinsin , tansiyonun dusuk fln. artik buyuk tuvaletimi yaparken o kadsr zorlaniyorum ki , minnacik sey icin ikiniyorum
“ sana sindirim sistemimi bir ayligina odunc vermek istiyorum , kizim benimle kalsin artik cok guzel hareket ediyor bisi olmaz ama bagirsaklarim
senin olsun“ dedim![]()
ben oyle dedigim de benim ki bana diyor “ hadi askim , bugun yapmamiz lazim diye diye sağdın beni”Yarın bir gün zora gelince, bunu ne ara yaptık nasıl yaptık diye hesap sorma da adamcağıza.![]()
Bazen kızınca bu çocuk benden mi diyorumYarın bir gün zora gelince, bunu ne ara yaptık nasıl yaptık diye hesap sorma da adamcağıza.![]()
evet ya ,Ahahaha valla erkeklerin doğurma hakkı olsa ben asla hamile kalmazdimonlar dogursaydi ..
Ne kolay ki baba olmak en güzel kısmında varlar sonrası yine bizde emzirmeyi bari onlar yapsaydıevet ya ,
bu durumdan nasil boyle kolayca kurtulabiliyorlar bilmiyorum![]()
he yaaNe kolay ki baba olmak en güzel kısmında varlar sonrası yine bizde emzirmeyi bari onlar yapsaydı![]()
Ahahahahah aaayyy sağdın beni.ben oyle dedigim de benim ki bana diyor “ hadi askim , bugun yapmamiz lazim diye diye sağdın beni”handmaid tales dekilerden ne farkim var dio
![]()
Hormonlar zekaya vurdu demiştir.Bazen kızınca bu çocuk benden mi diyorumilk söylediğimde bakakaldi
Ya ben ki pilav yer misin diye sorduğu için ağladım gerçekten eşim artık sorgulamiyor yazık adamHormonlar zekaya vurdu demiştir.![]()
derin bir sessizlik cöktu ortama ozamanAhahahahah aaayyy sağdın beni.
Enişte de az değilmiş aldın mı ağzının payını?![]()
2.500 atlatmıs kuzum normal artık kilosuu. Gün aldınız mı sezeryan içinnEvet canım 2800 olmuş kilosu şükürler olsun büyüyor ondan dolayı rahatladım biraz ama tabi suyum hala sınırda olduğu için takip halindeyim sen nasılsın
Yeni doğan ıslak mendili kullan canım ciltleri çok hassas oluyor bide kız cocugu benxe riske atma en en temiz içerik kullan. Sudocream içerğğ temiz değil diye bliyorum biraz daha büyümesini beklesen sanki daha iyii. Bide minik birazcık erken geldi ya onun cildi ekstra daha hassastır hemde kız cocuguna özellikle ne kadar temiz içerik kullanırsan o kadar iyi bence. 6-7 aydan sonra baslanıyor genelde o diğer markaların ıslak mendilleri bu sefer kakasının kokusu yapısı değişiyor temizleme acısındanKızlar size bir şey danışıcam şimdi biz sonunda 1 numara beze geçtikte benim kızın cildi çok hassas 2 pişik kremi sürmiyim hemen kukucuğu kızarmaya başlıyor denedik mustela kullanıyorum iyi geliyor şimdi siz benim yerimde olsanız kocaman sucoderm krem almıştım ama doktorda yok sen mustela al demişti ama ben onu bi denesemmi erken mi sizce? Bide ben unibaby yenidoğan ıslak mendil alıyorum yeni ve küçük doğdu ama evde babyturco bir sürü ıslak mendil var ama yeni doğan değil onlara ne zaman başlasam kafam çok karışık![]()
Ben hepsinden korkuyorumHayırlı olsun Allah güzel uzun ömürler versin yenii doğanlarımıza
Emzirme eğitiminde uyanmıyorsa üstünü çıkarın ve bol bol ten tene temas yapın demişlerdi
Bir şekilde hallolur daha doğurmadığım için doğum büyük mesele bnm için :) siz zor olanı geçmişsiniz emzirme hallolur İnş