2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar bu oğlan vajinanın üstünde oynuyor kasılmalar var normal mi yasayan varmı bir tek benmi böyleyim 🥺😪çok kisitlandim günlük islerimi yapamaz oldum ağlıyorum artık 😔 cmrtsi kontrol var bakalım 🤲🤲

Kizlar bu oğlan vajinanın üstünde oynuyor kasılmalar var normal mi yasayan varmı bir tek benmi böyleyim 🥺😪çok kisitlandim günlük islerimi yapamaz oldum ağlıyorum artık 😔 cmrtsi kontrol var bakalım 🤲🤲
Benimde öyle bir aydan fazladır o şekildeyiz doktor bana rahme baskı yapıyor rahim uzunluğunu göremiyorum ayakta kalma falan dedi ama işte mecbur ayaktada kalkıyoruz işte yapıyoruz kasılma bendede çok oluyor hatta 3/4 gündür regl olacakmışım gibi bel ve bacakta sızlamalar var 🤷🏼‍♀️ cumartesi günü kontrol var nst ye girecem ilk defa birde gün verecek bakalım neler olacak :)

Benimde öyle bir aydan fazladır o şekildeyiz doktor bana rahme baskı yapıyor rahim uzunluğunu göremiyorum ayakta kalma falan dedi ama işte mecbur ayaktada kalkıyoruz işte yapıyoruz kasılma bendede çok oluyor hatta 3/4 gündür regl olacakmışım gibi bel ve bacakta sızlamalar var 🤷🏼‍♀️ cumartesi günü kontrol var nst ye girecem ilk defa birde gün verecek bakalım neler olacak :)
Benimde aynı rahim uzunluğu nu göremiyor lar kafa dayanmış bu hafta bel kasık kalça ne varsa eklendi alt tarafıda sis hissediyorum ay sinirlerim bozuldu iyice😪senin kaç haftalık

2950 doğmuştu bu biraz daha ufak olacak sanki olsun sağlık olsun 😇 şimdi biri çıkıp beni spinale ikna etsin dr onu tavsiye etti bebeğe narkoz geçmesin diye kafam karışık o gün karar vercem galiba
Oo tamam o zaman🥹
bence daha ufak olmaz ya benzer olur, daha ufak olacağını sanmıyorum 🤗 dr. Sunshine konuştu 🤣

Yok genel acile git kayıt açtır kızı yanıma verdiler gidemedim 3 gün vurulamadım ama sonlara doğruydu doktora dedim sorun değil bitir dedi

Valla kullandırmadılar ama benim ayaklarım davul oldu fil anası gibi😂

Aaa bize demediler fototerapiden sonra öyle bir şey acaba tekrar yaptılarda söylemediler mi ama her detayı sölediler🥴
Kuzu böyle bi şey varmış galiba yaa
Ama zaten bizim girmemiz gerekiyordu sol kulaktan o yüzden cok irdelemedik
1 hafta sonra girilmesi uygundur dediler

Selam kızlar dün ben bayağı kötüyüm sabahtan akşama kadar bel ağrısı çektim kustum akşam kasıklarımada ağrı girince korkudan şu kasışma sayar uygulamasını indirdim ama şükür geçti bugün daha iyiyim kanala geçiyor sanırım öyle hissettim.
E ekim1903 pişik olan yere zeytin yağı sürülebilir az miktarda diye düşünüyorum ama yapan var mı bilmiyorum ben kızıma pişik olunca kortizonlu sudocrem den daha iyidir herhalde
Dilos6342 Dilos6342 hiç canını sıkma ben de aynı şeyi yaşamıştım ziyan olmuştu o ilk süt Allah sağlık versin o şifasını alır her türlü
Sagolasin canım napalim yapacak bisey yok artık bilmemezlige geldi. Sana da geçmiş olsun doğumda yaklaştıkça tabi ağrılar oluyor illaki. Doğumdan bi gün önce benimde aynı oldu kusma dışında artık stresten mi bilmiyorum ama ertesi gün göbeğimin biraz daha asagiya düstügünü farketmistim
Canım sütü fazlalaştıran ve benim bu aralar yemekten zevk aldığım şeyler, tahin pekmez ve tahin helvası. Üzerine de ılık süt ya da çay iç. Bak bakalım süt geliyor mu gelmiyor mu 🤭 süt emdikçe geliyor diloşum 😘 az daha sabır olacak ben inanıyorum 😘
Onları ablamda dedi canım demekki işe yarıyormuş bak bende alıp yiyeceğim inşallah 🤲🏻🤲🏻 2 dk da olsa emzirmeye çalışıyorum elimle sıkınca damla gelmeye başladı yoksa her zaman gelmiyordu, insallah sabrın sonu selamet olur

Oo tamam o zaman🥹
bence daha ufak olmaz ya benzer olur, daha ufak olacağını sanmıyorum 🤗 dr. Sunshine konuştu 🤣

Kuzu böyle bi şey varmış galiba yaa
Ama zaten bizim girmemiz gerekiyordu sol kulaktan o yüzden cok irdelemedik
1 hafta sonra girilmesi uygundur dediler
Bizde 2. Gün soktular ama fototerapiden sonra kol gibi raporlar var şehir hastanesinin işte ilk hafta yapılcaklar 1 ay sonra yapılcaklar diye bugünde yeni doktorumuza gittik her şey normal 2910 gram çıktı kızım

Karnı doyunca uyandırması daha rahat oluyor o yüzden titizlikle özelikle geceleri uyandır 2 saatte 1. Cok yorucu olabiliyor.

Şahsen O kadar uykusuzum ki dün gece tuvalete kalkacağım, emzirmem de lazım gözümü açamıyorum artık başım dönüyordu. Yürüyemedim eşim koltuk altlarımdan tutup banyoya taşıdı😂 hayal etmesi zor ama gerçek 😂
Bi emzirmeyi geciktirsem uyanmıyor her şey başa sarıyor sanki.

Bir de helvalara ek olarak(ki şu anda yiyorum 😂) hoşaf yapıldı mı?
posalı şekilde tüket benim hamilelikten beri düzenli tükettiğim tek şey ve hiç süt problemim olmadı kuzum. Naçizane denemeni öneririm.

Bebişin kimliğini çıkarttınız mı? Bu dediğim olay sanırım bebeğin TC si üzerinden oluyor
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım kayıp gidecektim en son vallahi. Bugün ciktik doktora söyledim ücret meselesini o bizde 2 hafta önce kalkti diyor. Nasıl yani nasıl kalkıyor dedim daha önceden ücret alınmıyordu ama artık kalktı diyor yine 🤦🏻‍♀️ 1200 tahlil parası 350 muayene parası aldılar. Nasıl kalkıyor o kısmı da anlamadım zaten yine aynı hastaneye gitmiştik bi daha mı tövbe yani o kadar pişmanım hastaneden
Buranın da helvası meşhur aslında ama o kadar yorgunuz ki aklımıza bile gelmedi ilk ablam dedi dün akşam 😅 alicaz bugün hoşaf yoktu onu da yapicaz canim hemen inşallah ama damlanın da etkisini görmeye basladim

Ahhh ne güzeeel cok sevindim hemen toparlanmana 😍😍 ben bu minik ayağı yerim yeeer 🥹😍 maşallah doramıza 🧿 şu sarılık tehlikesi geçsin çok daha güzel emecektir ben eminim ❤️ Sen pes etme annesi gün içerisinde hep emzirmeye çalış bi yandan da 😍
Sagolasin canım şükür ya gerçekten toparlanmak çok istiyordum hemen. Çünkü bi tek annem uğraşıyor ama kadıncagizda çok yorgun artık hem ev işi hem bebek. Kayıp gidiyoruz olduğumuz yerde. Aslında zor bi bebek değil suanlik ama baştan hata yaptık hastanede benim dinlenmem lazımdı annem ilgilenirken bende uyuyamadim dönüsümlü yapmamiz lazımdı baştan sıra bozuldu aslinda ondan şuan zorlanıyoruz
Deniyorum yavrum deniyorum inatla inşallah alır🤲🏻

Bizde 2. Gün soktular ama fototerapiden sonra kol gibi raporlar var şehir hastanesinin işte ilk hafta yapılcaklar 1 ay sonra yapılcaklar diye bugünde yeni doktorumuza gittik her şey normal 2910 gram çıktı kızım
Maşallah ya darısı bize 🥹
1 haftada ne kadar almış şimdi Nil kuşum
İlk hafta- 1 ay sonra yapılacaklar mevzusu neymiş merak ettim 😬 ihmale gelmeyelim

Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım kayıp gidecektim en son vallahi. Bugün ciktik doktora söyledim ücret meselesini o bizde 2 hafta önce kalkti diyor. Nasıl yani nasıl kalkıyor dedim daha önceden ücret alınmıyordu ama artık kalktı diyor yine 🤦🏻‍♀️ 1200 tahlil parası 350 muayene parası aldılar. Nasıl kalkıyor o kısmı da anlamadım zaten yine aynı hastaneye gitmiştik bi daha mı tövbe yani o kadar pişmanım hastaneden
Buranın da helvası meşhur aslında ama o kadar yorgunuz ki aklımıza bile gelmedi ilk ablam dedi dün akşam 😅 alicaz bugün hoşaf yoktu onu da yapicaz canim hemen inşallah ama damlanın da etkisini görmeye basladim
Nasıl kalkıyor ya gerçekten böyle bi şey varsa hastanelerin insiyatifinde olduğunu sanmıyorum. Faturanız duruyorsa cimere filan yazabilirsiniz böyle durumlarda ücret iadesi almanız çok olası.
SGK ya şikayet durumu da olabilir hem.

Sütün Gelir kuzum sen kendine iyi bak, azcık uyusan bile pozitif etki sağlar.bol bol beraber uyuyun hatta 🥹
Daha 3 gün olmuş artacak inşallah 💕

Benimde aynı rahim uzunluğu nu göremiyor lar kafa dayanmış bu hafta bel kasık kalça ne varsa eklendi alt tarafıda sis hissediyorum ay sinirlerim bozuldu iyice😪senin kaç haftalık
36+3 bide benim geceleri dönerken bel kalça çatır çutur ediyor kemiklerim ayrılıyor sanki😃

İlk hafta- 1 ay sonra yapılacaklar mevzusu neymiş merak ettim 😬 ihmale gelmeyelim

Nasıl kalkıyor ya gerçekten böyle bi şey varsa hastanelerin insiyatifinde olduğunu sanmıyorum. Faturanız duruyorsa cimere filan yazabilirsiniz böyle durumlarda ücret iadesi almanız çok olası.

Sütün Gelir kuzum sen kendine iyi bak, azcık uyusan bile pozitif etki sağlar.bol bol beraber uyuyun hatta 🥹
Fatura da sonradan aklıma geldi biliyor musun bisey de vermediler 🤦🏻‍♀️ yorgun argın yine sabahın köründe gidince bizde kalktı diyor başka bisey demiyor
İnşallah canım inşallah , kendi derdimden soramadım sen nasıl oldun bebis iyi mi? Okuyamadım da mesajlari

Canım süt gelmesi için yöntemler var. Ama ben de şeker olduğu için bir çoğunu yapamiycam. Çok üzülüyordum sütüm olmazsa ne yapayım diye bakarken mayayı keşfettim. Bı dene istersen. Bir günde etki ediyormuş. Kulüpte de çok uygulayan var. Arkadaşım da uygulamış. Bir küçük paket kadar instant mayayı bir su bardağı su, süt ya da meyve suyuyla iç. Zor olur muhakkak ama nelere göğüs gerdik. Mide problemi olanlara önermiyorlar pek yalnız. Eğer doğumum planlı olursa bir iki gün önce deniycem bende. Aklında bulunsun arkadaşım
Allah razı olsun canım aklımda bulunsun bi deneyeyim. Bende de gebelik şekeri vardı insülin kullaniyordum doktor da dedi doğumdan sonra fazla tatlıya geçme süt gelsin diye buyuk ihtimal geçecek ama tetikleme demişti

Canım fiş vermişler onla olur mu acaba ?

şöyle yapıyorum sağ göğsümü emiyor, sol göğsümden 20 cc süt cıkıyor onuda kasıkla veriyorum. 2saatte böle yapmaya calısıyorum ama bgn 1kutu mama alabılırm toparlanmam için ne uyku ne bişe kaldı gece enazndan kaşıkla mama versem sağma yapmasam ii olur. bakalım yrn kontrolu var dr ne dicek.
Ah 20 cc mi çok iyi valla canım benim anca daha bir iki damla
Doktor sana bilgi verir muhakkak zaten

Back
X