Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua et ve hep olumlu düşün en sonunda riskli zamanları çoktan geçtik uykusuz gecelere hazırlanAmin canim insallah, aklima hemen sen geldin zaten oyle rahatlattim icimi![]()
Evet günlerimiz aynıBenim Dr um zararı yok dedi ama ben ada çayı yerine ahu dudu yaprağı çayı aldım günlerimiz aynı sağlıkla gelsin bebekler
Kuzum gecmis olsun . Korku her anne gıbı sende de var . Birbirimizi teselli ettikce o korku ve stresimiz gidecek insallah. Rahat olmaya gayret etKizlar merhaba, dun aksam yazmistim karnim cok sert gecmiyor diye. Tum gece neredeyse uykusuz takip ettim. Agrim yoktu ama karnim surekli tas gibiydi. Sabah erkenden doktorumla konustuk hastaneye yonlendirdi. Dedigim gibi herhangi bir kasık,bel vs agrim olmamasina ragmen sancilarim cikmaya basladi. Aksamustu yatisim yapildi 2 gun sanci durdurucu ilac ve ciger gelistirici igne tedavisi yapilacak. Kendi doktorumda sansima pazartesi gunune kadar izinde yerine baska doktor bakiyor. O da cumartesi duruma bakariz taburcu olursun ya da sancilar duzene girmezse pazartesi kendi doktorunu bekleriz dedi. Suan tam 34+6. Korkmuyorum desem yalan olur. Benim icinde dua eder misiniz :)
Iyi gelirse soyle canim :) az kaldi bu arada nasil hissediyorsunEvet günlerimiz aynıaminn inşallah. Bende ahududu yaprağını çok duydum, bakalım olmazsa ondan alıp içeyim
Sertlesme olursa ara canim . O bir belirti . Hele fazla zaman olursa sertlik haberdar et. Benim doktor sanci olursa haber et dedi ama saglik ocagi hemsirem haberdar et demistiCanım geçmiş olsun, benim de karnımın sol tarafı taş gibiydi dün, gece bu yüzden kötü oldum ama doktoruma yazmadım, bugün geçti. Tehlikeli bir şey mi, bir daha olursa yazsam mı doktora acaba.
Bende korkuyorum ama normal istiyorum ya epidural olan var ya .. en azindan agrisi az diyorum ama iste bakalim.. O korku hissiyat doktor ve esin yardimiyla halledecegiz inşallahBen normal doğumdan çok korkuyorumm, şimdi bunu okuyunca daha da korktum![]()
Gevmis olsun canim. Dinlen iyice ihlamur benim bildigim zararli degil diye biliyorum . Ondan icebilirsin..dinlendirsen daha tez geçer. Gunluk rutinde de hareket fazla olunca haliyle gec iyilesiyordukGrip olduuuumÖneriniz var mı arkadaşlar
![]()
Yani canım şuan bel ağrım var mesela yarın doktora gidicem nstye giricem orda hiçbirşey çıkmıyor sancı falan anlamıyorum bende. Her çarşamba vücuduma yeni bir güncelleme geliyor bide.. doğsun artık modundayım bende sanırım37+6 bende de tik yok. Bende yarin merdiven hurma pilates topu ne bulursam baslicam. Gelecegi zaman bellidir etkilemez oyle seyler diyorlar ama bence hizlandiriyor hizlandirmasa da dogumu kolaylastirir en azindan. Yoruldum galiba ben artik hamilelikten![]()
Ben eğilemiyorum.. son 15 evet hayırlısı ama 15i beklemez gibi geliyor şuan bel ağrısıylaBiz ekim anneleri gec dogurucaz eylul agustos yarisindan fazlasi erken dogurmustu bizler 40 gorcez heralde. Bende hurmalara basladm bugun egile egile yerleri sildim bezle merdivene baslicam doktor hergun squat ve yuruyus verdi zaten dedigin gibi kolaylastiriyormus son 15 gün dayancaz artk![]()
Adaçayını duymamıştım ben canım. İlk gwbwliğimde hurma yedim ama açılmada sıkıntım olmamıştıBende 1 haftadır falan hurma yiyorum. Adaçayı da aldım onu içip içmemekte kararsızım bir türlü cesaret edip içemedim. Doğumu başlatmaktan ziyade, bir zarar verirmiyim bebeğe acaba diye![]()
Benimkide 2 haftadır baş aşağıda ama kanala girmediBenim bebe erkenden döndü kesin seninkinden sonra çıkar![]()
Bal zencefil limon iyi gelir diyw düşünüyorum canım bide ıhlamur içGrip olduuuumÖneriniz var mı arkadaşlar
![]()
Rabbim sağlıkla kavuştursun hem eşine hem bebişine canım..Dua edin kızlar eşim ameliyata girdi 1 saate çıkarmış hamilenin duası kabul olur derler![]()
İlk doğumum epidural tek şeyi ıkınmayı bilmiyorsun ve sancının geldiğini hissetmiyorsun. Açılmam vardı ama ben bebeği aşağı itememiştim en son doktorun biri bastırdı biri tutmuştu canım.. bu defa epiduralsiz denemek istiyorum bakalım nasipse dayanabilecdk miyim bakalımBende korkuyorum ama normal istiyorum ya epidural olan var ya .. en azindan agrisi az diyorum ama iste bakalim.. O korku hissiyat doktor ve esin yardimiyla halledecegiz inşallah
Ah canım tarhana vs meyve artık elimden geldiğince iyileşmek için cebelleşcemGevmis olsun canim. Dinlen iyice ihlamur benim bildigim zararli degil diye biliyorum . Ondan icebilirsin..dinlendirsen daha tez geçer. Gunluk rutinde de hareket fazla olunca haliyle gec iyilesiyordukdinlen iyice .. o degil de gece benimde bogazim aciyordu. Korktum. Telaslandim. Ama sabah bir sey yoktu şükür. Bu hafta samsunun havasi serin yagmurlu ama gun icinde sicak da oluyor. Bu dengesiz Karadeniz havasına alışkın oldugum icin dikkatliyiz ama oluyor yine olan :)
Bende bunu almıştımmmmmmmBu arada kizlar arabami da aldim. Daha sonra eksikler olursa aliriz artik :)
Ah sağol kuzum deneyeceğiiimYani canım şuan bel ağrım var mesela yarın doktora gidicem nstye giricem orda hiçbirşey çıkmıyor sancı falan anlamıyorum bende. Her çarşamba vücuduma yeni bir güncelleme geliyor bide.. doğsun artık modundayım bende sanırımhayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşAllah.
Ben eğilemiyorum.. son 15 evet hayırlısı ama 15i beklemez gibi geliyor şuan bel ağrısıylabilemiyorum yaa dün az yürüdüm nefesim kesildi bugünde çıkcam biraz bakalım
Adaçayını duymamıştım ben canım. İlk gwbwliğimde hurma yedim ama açılmada sıkıntım olmamıştı
Benimkide 2 haftadır baş aşağıda ama kanala girmedigireydi bir hayırlısıyla
Bal zencefil limon iyi gelir diyw düşünüyorum canım bide ıhlamur iç
Rabbim sağlıkla kavuştursun hem eşine hem bebişine canım..
İlk doğumum epidural tek şeyi ıkınmayı bilmiyorsun ve sancının geldiğini hissetmiyorsun. Açılmam vardı ama ben bebeği aşağı itememiştim en son doktorun biri bastırdı biri tutmuştu canım.. bu defa epiduralsiz denemek istiyorum bakalım nasipse dayanabilecdk miyim bakalım![]()
Aynen ya fazla geldi de bana ama yapacak bir sey yok ayni miktara aldim e bebeke gidip. Bakalim daha gelmedi. Grisini aldim . Siyah hicbir zaman ilgimi cekmiyorBende bunu almıştımmmmmmmsiyah rengini ve kurulumu açılışı kapanışı sürüşü o kadar kullanışlı kiiii
3 bine almıştım tabi şuan resmen bin lira daha zam gelmis
![]()
Onlar sancinin geldigi zamani söylerler diye dusunuyordum. Yine kucuk bir sanci hissetmiyor muyuz. Tamamen mi sanci yok... kafam karıştı vallaYani canım şuan bel ağrım var mesela yarın doktora gidicem nstye giricem orda hiçbirşey çıkmıyor sancı falan anlamıyorum bende. Her çarşamba vücuduma yeni bir güncelleme geliyor bide.. doğsun artık modundayım bende sanırımhayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşAllah.
Ben eğilemiyorum.. son 15 evet hayırlısı ama 15i beklemez gibi geliyor şuan bel ağrısıylabilemiyorum yaa dün az yürüdüm nefesim kesildi bugünde çıkcam biraz bakalım
Adaçayını duymamıştım ben canım. İlk gwbwliğimde hurma yedim ama açılmada sıkıntım olmamıştı
İlk doğumum epidural tek şeyi ıkınmayı bilmiyorsun ve sancının geldiğini hissetmiyorsun. Açılmam vardı ama ben bebeği aşağı itememiştim en son doktorun biri bastırdı biri tutmuştu canım.. bu defa epiduralsiz denemek istiyorum bakalım nasipse dayanabilecdk miyim bakalım![]()
O degil de kislik giyeceğim yok ki ne yapacağım bıkmıyorumAh canım tarhana vs meyve artık elimden geldiğince iyileşmek için cebelleşcemAllah hepimizi hastalıktan korusun ya gerçekten ilaçta kullanamayınca ayrı bir zor geçiyor
çok dikkat et canım kalın giyin elinden geldikçe güneşli havalara kanmamamız gerek
![]()
Napalm korksakta dogucak bi sekildeBen normal doğumdan çok korkuyorumm, şimdi bunu okuyunca daha da korktum![]()
Senin gelici o zaman benimde sancm cikmadi gecen hafta pazartesi gidicem yine cikmaz heralde bitek karnm kasılıyor baska bisey yok sancının kendi gelmesi iyi bide suni sancı veriyorlar sancı gelmeyince o daha kötüymsYani canım şuan bel ağrım var mesela yarın doktora gidicem nstye giricem orda hiçbirşey çıkmıyor sancı falan anlamıyorum bende. Her çarşamba vücuduma yeni bir güncelleme geliyor bide.. doğsun artık modundayım bende sanırımhayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşAllah.