2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar 39+2 yani 40 haftadan selamlar, bugün yine kontrol günümdu bebek hala makat geliş 3500 gram olmuş, benimde dünden beri karnım taş gibi ve ona eşlik eden belden başlayan bacak ağrılarım var . Ama rahim ağzı çin Seddi misali 5 cm olarak kapalı, doktorum da yarın alalım mı dedi. Önce heyecanlandım tamam dedim ama şimdi beklesem mi diyorumm. Doktorla konustum tekrar beklemek istersen bekle ama bebek ters evde doğum başlar ve sen anlamazsan ya da bebek kanala girerse hem senin hem onun hayatı riske girer ama tabi karar senin istersen bekle dedi. Baş geliş olacağına dair umudun yokda en azından ağrım sancım olsun. Surec en azından doğal işlesin istiyorum. Yine sezeryan olayım diyorum. Ama birşey olursa ve anlamazsam diye de korkuyorum. Sonuç olarak galiba yarın sezeryan olacağım aslında korktuğum içinde beklemek istiyor olabilirim. Şimdi anestezi doktoru bekliyorum sonra tekrar doktorumla görüşecegim.

Kızlar ben sezeryana giriyorum 😍 dua edin 🙏🏻 doktor riske atmak istemedi alalım bugün dedi… kavuşuyoruz minişimle insallah 🥹
hayırlı olsun ♥️🙏☺️
Kızlar bugün benimde sezeryanim var akşam 5 te dualarınızı bekliyorum 🤗
İnşallah güzel sonuçlarla gel canım benim 🙏
Kizlar çok özür diliyorum sizleri meraklandirdim benim sürecim biraz farklı gelişti şimdi ayrıntıya girip doğum yapmayan annelerimizi strese sokmak istemiyorum ama sonuc olarak Almilam çok sağlıklı bende şükür sağlığım iyi sayılır kızımı kucağıma alıp mutlu oluyorum 🥰♥️
♥️🙏🥲 maşallah papatyam…

Merhaba kızlar 39+2 yani 40 haftadan selamlar, bugün yine kontrol günümdu bebek hala makat geliş 3500 gram olmuş, benimde dünden beri karnım taş gibi ve ona eşlik eden belden başlayan bacak ağrılarım var . Ama rahim ağzı çin Seddi misali 5 cm olarak kapalı, doktorum da yarın alalım mı dedi. Önce heyecanlandım tamam dedim ama şimdi beklesem mi diyorumm. Doktorla konustum tekrar beklemek istersen bekle ama bebek ters evde doğum başlar ve sen anlamazsan ya da bebek kanala girerse hem senin hem onun hayatı riske girer ama tabi karar senin istersen bekle dedi. Baş geliş olacağına dair umudun yokda en azından ağrım sancım olsun. Surec en azından doğal işlesin istiyorum. Yine sezeryan olayım diyorum. Ama birşey olursa ve anlamazsam diye de korkuyorum. Sonuç olarak galiba yarın sezeryan olacağım aslında korktuğum içinde beklemek istiyor olabilirim. Şimdi anestezi doktoru bekliyorum sonra tekrar doktorumla görüşecegim.
Bebek tam olarak nasıl gelecekse kendisi seçiyor dedikleri bu oluyor. Sanırım artık yerleri olmadığı için dönemiyorlarmış. Kararı doktoruna güvenip vereceksin artık. Korkulacak hiç bir şey yok emin ol o an diyelim hafif ağrılı geçse bile hangi ağrı sızı baki kalıyor ki bir süre sonra geçip gidiyor. Sana emanet senin bakımına muhtaç bir can varkende zaten hemencecik toparlanıyor insan bi güç geliyormuş. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun bizlerede haber ver 🙏🏻

Benimkide aynı. Bu oğlanların yeri rahatsa demek hiç niyetleri yok anam
Aynen buldular rahat yeri ohh anaları beklesin :) Şaka bir yana hayırlısıyla sağlıkla canları ne zaman isterse o zaman gelsinler inşallah :)
Bem dün biraz sıcak suyla banyo yaptım küvette de durdum azcık.. bugün biraz fazlalaştı hareketi aslında..
Gece de rüyamda suyumun geldiğini gördüm nasıl kalktım yerimden🙈 wc ye gittim yok birşey.. bekliyoruz ya arada yokĺayıp bırakıyor
Artık her dakika tetikteyiz ya ondan oluyor. Ben çok rüya gören birisiyim ama hamileliğim boyunca hiç rüya görmedim desem yeri. Ama dün gece bende doğum yapmışım, sütüm o kadar çok gelmiş ki termoslara dolduruyordum o derece :D Benimki de yokluyor arada ama yalancı kasılma ve ağrılar hep.
Canim ben de ayni bekliyorum normal dogumu gunumuzde benzer, ha bugun ha yarin derken gunler geciyor ama gelseler artik sabirsizlaniyor insan 🤗
Bizim burda cati muayenesi yok, bebek kilosu cok mu az mi bakilmiyor, insallah hersey normal doguma uygundur 🙏🏻 O gun gorecegiz bakalim
Evet günlerimiz yakınmış çok. Birde arkadaşları görüyoruz ya hevesleniyoruz da herhalde birazcık :) Benim doktorum da yapmadı çatı muayenesi. Ultrasonda bakıp bebeğin pozisyonu uygun senin de bir sıkıntın yok normali bekleyelim dedi. Yarın yine randevumuz var bakalım ne diyecek merakla bekliyorum bende. Muhtemelen senin de öyledir, sıkıntılı bir durum olsa riske atmazlar diye düşünüyorum. Her şey hayal ettiğimizden çok daha güzel şekilde olsun inşallah :KK200:
Sağlıkla gelsinler de insallah zaman darıldıkca valla kendimiz için ayrı burdaki arkadaşlar için ayrı heycanlanıyoruz
Sorma Canım yaa artık elime alıp sevmek istiyorum böyle :) İnsan merak da ediyor çok. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah 😍
Merhaba kizlar bugun 35+5 olduk gece 3 ten beri farkli sekilde bi akintim var normal su gibi arasinda yumurta aki gibi seffaf biseyde oluyor ara ara geliyor ama geldigi zaman baya islatiyor pijamam falan islaniyor baya miktar olarak normal akintidan cok daha fazla acaba suyum mu geliyor yasayaniniz var mi boyle bir durum.8 gibi doktorumu arayacagim
Canım doktora görüneceğini söylemişsin ama. Ben bugün 39+1 oldum. Senin haftalarından beri bende o dediğin şekilde akıntı oluyor. Ama ben biraz kendim dikkat ettim suyu ne zaman aç içsem tam da tarif ettiğin şekilde bir akıntım oluyor. Ama doktorun ne dedi merak ettim

Ay cati muayenesi haftaya 🤔 stres yaptim bir an ya
Canım hiç stres yapma benimde 2 hafta sonra olcak 37+3 te falan yüksek ihtimal. Çok acılı bi işlem değilmiş bahsedildiği kadar bazı kişiler fazla abartıyor bakalım biz tecrübemizi buraya yazarız yine 😂🥹

Aynen buldular rahat yeri ohh anaları beklesin :) Şaka bir yana hayırlısıyla sağlıkla canları ne zaman isterse o zaman gelsinler inşallah :)

Artık her dakika tetikteyiz ya ondan oluyor. Ben çok rüya gören birisiyim ama hamileliğim boyunca hiç rüya görmedim desem yeri. Ama dün gece bende doğum yapmışım, sütüm o kadar çok gelmiş ki termoslara dolduruyordum o derece :KK70: Benimki de yokluyor arada ama yalancı kasılma ve ağrılar hep.

Evet günlerimiz yakınmış çok. Birde arkadaşları görüyoruz ya hevesleniyoruz da herhalde birazcık :) Benim doktorum da yapmadı çatı muayenesi. Ultrasonda bakıp bebeğin pozisyonu uygun senin de bir sıkıntın yok normali bekleyelim dedi. Yarın yine randevumuz var bakalım ne diyecek merakla bekliyorum bende. Muhtemelen senin de öyledir, sıkıntılı bir durum olsa riske atmazlar diye düşünüyorum. Her şey hayal ettiğimizden çok daha güzel şekilde olsun inşallah :KK200:

Sorma Canım yaa artık elime alıp sevmek istiyorum böyle :) İnsan merak da ediyor çok. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah 😍

Canım doktora görüneceğini söylemişsin ama. Ben bugün 39+1 oldum. Senin haftalarından beri bende o dediğin şekilde akıntı oluyor. Ama ben biraz kendim dikkat ettim suyu ne zaman aç içsem tam da tarif ettiğin şekilde bir akıntım oluyor. Ama doktorun ne dedi merak ettim
Doktora geldim hastaneye yatisimi yapti canim o gelen akinti suyummus ama sabah 6 dan beri gelmez olmustu hic agrim sizim yok acilmamda yokmus ama kesem yirtilmis suyum gelmeye baslamis.hemen ciger gelistirici igne yaptilar serum takildi doktor bekleyebilirsek cumaya kadar bekletmek istiyorum dedi ciger gelistirici tam etki etsin diye cumayi bekletmek istiyor sanirim.benim gibi az az ama kulot degistirtecek kadar suyu gelen bir arkadas olursa beklemesin hemen doktoruna gitsin kizlar benim 2 3 saat az az geldi sonra kesildi su kesilince heralde suyum degil diye doktora gelmekten vazGecmistim nerdeyse sonradan icim rahat etmedi iyiki gelmisiz dedik.bekleyen tum hamisler bebegimize sag salim kavusalim insallah dogum yapan tüm arkadaslarimizda sag salim hayirlisyla buyutsunler kuzucuklarini insallah😊

Doktora geldim hastaneye yatisimi yapti canim o gelen akinti suyummus ama sabah 6 dan beri gelmez olmustu hic agrim sizim yok acilmamda yokmus ama kesem yirtilmis suyum gelmeye baslamis.hemen ciger gelistirici igne yaptilar serum takildi doktor bekleyebilirsek cumaya kadar bekletmek istiyorum dedi ciger gelistirici tam etki etsin diye cumayi bekletmek istiyor sanirim.benim gibi az az ama kulot degistirtecek kadar suyu gelen bir arkadas olursa beklemesin hemen doktoruna gitsin kizlar benim 2 3 saat az az geldi sonra kesildi su kesilince heralde suyum degil diye doktora gelmekten vazGecmistim nerdeyse sonradan icim rahat etmedi iyiki gelmisiz dedik.bekleyen tum hamisler bebegimize sag salim kavusalim insallah dogum yapan tüm arkadaslarimizda sag salim hayirlisyla buyutsunler kuzucuklarini insallah😊

Tedbiri elden bırakmamakta fayda var iyi olmuş aklımızda kalınca daha çok stres oluyoruz önlem alınmış ne güzel🙏🏻 Gelişmelerden haberdar et bizi canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻🙏🏻

Sağ sağlim al inşallah kucağına canım. Kaç haftalıksın sen?

öncelikle çok geçmiş olsun suyunuzun geldiğini nasıl anladınız benimde her gün akıntım oluyor gün içersin de çok fazla olmuyor ama akşam eve gittiğimde iç çamaşırım baya ıslanmış oluyor beyaz bir akıntı

Ayyy sürprizli bi gün oluyor sağ Salim kavuşun inşallah bizleri haberdar edin lütfen 🥰 @Onesun

Ah papatyam bi şeyler doğdu içime ama iyisiniz ya şükürler olsun. 🤲🏻
Nasılsınız kuzuya kavuşmak bambaşka bi duygu değil mi 🥹🥹
Hastanede misiniz hala
Bu arada Bana özelden anlatabilirsin , benim de sorunluydu malum 😬
Canım hastanedeyiz üç dört gece kalacagim ben sana yazacağım 😅

Back
X