Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tek memede sorun yaşıyosan geceleri ilk o memeyi vermeyle başla diyo dotkorlar hani aç olduğunda ilk sevmediği memeyi verin diyolar.Kızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor
.
Benim sol mememi bir kere bile emmedi ucu çıkık değil die dur daha 3.gündesin sütün gelcek sol memeni sağ canım şırıngayla ver ya da kaşık biberonla küveze girmeyen bebekler şanslı biberon verirseniz onun rahatına alışıyorlar lök lök gelmesine sen sağ şırıngayla ver sol memeni ya da gögüs uçları satılıyor onla emzirenler var ama şu aşamada normal sağ memeni emzir cnmKızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor
.
Teşekkür ederim canım hepsini deniyorum teker teker pes etmiycez.Benim sol mememi bir kere bile emmedi ucu çıkık değil die dur daha 3.gündesin sütün gelcek sol memeni sağ canım şırıngayla ver ya da kaşık biberonla küveze girmeyen bebekler şanslı biberon verirseniz onun rahatına alışıyorlar lök lök gelmesine sen sağ şırıngayla ver sol memeni ya da gögüs uçları satılıyor onla emzirenler var ama şu aşamada normal sağ memeni emzir cnm
Evet evet 1.5 2 cm kabul edilebiliyormus doğum yapanlarda benim doktorum hep söylüyor ama benim geçen perşembe sancılarım başladığı için hastanede yatıp kasılmaları durdurdu doktorum tedaviyle. 35 haftaydim doktor deneyelim erken daha durmazsa doğuma alırız dedi.Açılma doğum yapan kadın larda olabiliyor Muş bu gün Dr um söyledi muayene etti pztsi Bizim de 36 doluyor![]()
Aksam bendede bir alarm caldi ama yanlis tabiikideGünaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalımgece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi
![]()
Evet evet 1.5 2 cm kabul edilebiliyormus doğum yapanlarda benim doktorum hep söylüyor ama benim geçen perşembe sancılarım başladığı için hastanede yatıp kasılmaları durdurdu doktorum tedaviyle. 35 haftaydim doktor deneyelim erken daha durmazsa doğuma alırız dedi.
Benim 2. Bebegimde de 35te 4 cm acıkmaya durdurulmustu kasılmalarım erken doğum riskim var bebeğin eşi önde bir de suyum artmış erken doğum kaçınılmaz son gibi bir durum oluştu. Pazartesi ilaçları keseceğiz dedi doktorum herşey yolundaysa bebekte hakkımızda hayırlısı.
Sizin ilk doğum mu?
Canım koltuk altına doğru çanta pozisyonunda emzirmeyi denedin mi?Kızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor
.
Lilypot cum seni bizim listeye ekleyelim o zamanSelam Ekim anneleri. Ben bebeğimi Eylül'de beklerken bugün 1 Ekim olmuş. Ben de Ekim annesiyim artık. 40+2 ile normal doğumu bekliyorum. İkinci bebeğim inşallah. İlkini 39 da doğurmuştum ama bu bebiş gelmek bilmiyor. Biraz tedirginim açıkçası. Ekim annelerinden bile doğuranlar olmuş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri![]()
Ekleyelim. 32 yaşındayım. 23.12.2021 son adet tarihim. 29.09.2022 de bekliyorduk bebeğimizi. İkinci bebeğimiz inşallah. Cinsiyeti kız. Adı Ahsen DenizCanım koltuk altına doğru çanta pozisyonunda emzirmeyi denedin mi?
Lilypot cum seni bizim listeye ekleyelim o zaman
Sağ Salim kolayca kavuşun inşallah![]()
Gözün aydıın canım benim Rabbim analı babalı büyütsünKizlar herkese iyi geceler, ben bu sabah kizimi kucagima aldim cok sukur. Bebegim yanimda, birbirimize alismaya calisiyoruz. Darisi bekleyen hepinizin basina gercekten inanilmaz bir duyguymus![]()
Allah yardımcın olsun daha yenisin canım strese girme pes etme emecektir bebeğiin. Dikkat et ama mastit olma bide onun ağrısıyla uğrasma bu aşamada illa ki yapmıssındır ama ılık suda gögüs masajı ve sıcak kompleksi yapmayı ihmal etmeKızlar süt sorunu yaşıyorum zaten az. Kızım çok ağlıyor sol memeyi hiç almıyor. Taş gibi oldu. Bu gidişle iptal olacak diye korkuyorum. Nefessiz kalana kadar ağlıyor
.
Nazlı çıkmış senin miniik sağlıkla kucağına al insallah gelir bugün yarın ya vaktini tamamlamışSelam Ekim anneleri. Ben bebeğimi Eylül'de beklerken bugün 1 Ekim olmuş. Ben de Ekim annesiyim artık. 40+2 ile normal doğumu bekliyorum. İkinci bebeğim inşallah. İlkini 39 da doğurmuştum ama bu bebiş gelmek bilmiyor. Biraz tedirginim açıkçası. Ekim annelerinden bile doğuranlar olmuş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri![]()
Henüz doğurmayan Gerçek ekim anneleri ve biz Eylül anneleri, günaydın![]()
Günaydın hanımlar. Bugün 1 Ekim e de girdik bakalımgece boyu oğlum oynadıkça sanki birşey akıyor hissine kapılan be sürekli wc ye giden ben sabah hiçbirşey yok gibi
![]()
ilk çocuğum için söyleyim 2. daha gelmedi çünkü.Doğum yapan arkadaşlarım, yarın son eksiklerimi alacağım. Göğüs kalkanı, mochi süt toplama zımbırtısı, şırınga, biberon alayım mı?
Sezaryen olan arkadaşlar dependi kilot şeklinde mi kullandınız yoksa ped gibi olanlardan mı? Bir de bebeğin kalın battaniyesi yok alayım mı? Hepsi ince.
Bebeğe uzun kollu zıbın üstüne hastane çıkışı mı giydiriyorlar yoksa kısa kollu zıbın üzerine mi?Ben hep kısa almışım, gidip uzun kollu yenidoğan da alsam mı?
siz çok aceleci çıktınız ya. biz 2019 aralık annelerinde mis gibi son günü geçene kadar bekledik sonra depresyonumuza falan girdik öyle her şey rayındaydı yaniHenüz doğurmayan Gerçek ekim anneleri ve biz Eylül anneleri, günaydın![]()
Bende şu fazlalığı davar azal azal bitmezCanım beni hayırlı uğurlu olsun maşallah her şey çok yolunda görünüyor
Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsindoğumu çam sakurada mı yaptın?
Kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma son günün biraz dinlen keyfini çıkar
Yarın kavuştay vakti
Hayırlı olsun canım sağ Salim büyütün inşallah
bu minikkuşlar çok tatlı oluyorlar
Biraz dinlen, Hikayeni de bekliyoruz
Tatlım benim gözün Aydın. Bebişin şuanda iyi olmasına cok sevindim.
Bu sıçramalar filan çok normal. Adapte olacak sıkma canını
Gaz sancısı da yapar sırt ve göğüs ağrısı. Sıcak tutmaya çalış kendini olur muyürüdükçe de açılacaksın inşallah. Hepsi geçip gidiyor bi kaç güne
Maşallah en riskli dönemleri atlatmışsınız siz de
Böyle durumlarda bebişin hareketlerinin sayılması öneriliyor.
32-33 sonrası genel olarak hareketlerde bi azalma oluyor, hem bebeğin büyümesi hem de suyun artık yenilenmeyip azalmaya başlamasından dolayı.
Sorun hissettiğinizde doktora gitmekten çekinmeyin bence. Ama öncesinde tatlı atıştırıp ve sola yatıp hareket ediyor mu bekleyebilirsiniz.
Bir de doğum yaklaşınca da azalır derler ama buna çok takılmayın siz kendinizi genel olarak kontrol edin
Sağ Salim vakitlice alın kucağınıza inşallah![]()
Teşekkürler evet öyleymişO haftalarda hareket azalıyor canım. Doktorlarda doğal buluyor için rahat etmezse ama tatlı yiyip soluna yat o zaman harekete geçer zaten bebiş. Stres yapma annesi ne güzel büyümüşsünüz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin
Günün belli oldu mu ben görmedim sanırıım yada unuttum
Amaa bu yapılır mıı bizemaşallah minik kuzuya
Hastanenin diyet menüleri var canım söylesene hasta bakıcına ameliyattan çıkan bissürü insan vs oluyor onlara diyet çorbası veriyorlar
Ayy az kalmışş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinBu gidişle heralde Ekim ortasına kadar listede doğum yapan kalmayacak
Sağlıkla gelsiin canım benim 40 da doğup küveze giren bebek bile var Allah korusun bir sıkıntı olmayacaktır Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin bizlerede haber vermeyi unutma
Bende de var o akıntı ama her zaman olmuyor genelde şeffaf oluyor böyle çok ayakta durursam yada karnım aşırı sertleşirse filan beyaz akıntı oluyor