İnşallah canısı
Öyle mecburen dayanıcaz
Yalnız baya zormuş, doymuyorum resmen
Hehh aynen ben de kürdanla kurcalıyorum bazen. İyi olsunlar yeterki de.
Güneşin tuvaletindeki kötü koku kendiliğinden hafifler gibi oldu, kurcalaması bile daha rahat

önceden mide bulantıları
Kuzum belirsiz sanırım 6. Ayda denemeler yapıyorsun. Bu alerji durumları 1.5 -2 yaş aralığına kadar sarkabiliyormuş bazen
İnş toparlarız bakalım
Sen niye suçlu hissediyorsun canım?
Doktorlar ihmal etmiş, sen artık o aşamada ne yapabilirsin canım. Bir yere kadar..
Kısa süreli denemeler yapıp bi kontrol et istersen
Cilt her zaman eşlik etmeyebiliyor
Genelde gaitada kan cilt vs eşlik etmedikçe bi de kilo alımı güzelse diyet vermeyebiliyorlar
Mesela bizim çocuk doktoru güneşin kilo alımını iyi sanıyor ama bugün kontrol ettim son 5 günde ortalama 15 gr almış. Çok çok kötü
Bu akşam kuzu Eti yapmıştım yedik
Ya benim dudak kenarlarımda kaşıntı oluştu şimdi de. Kolumda hafif kaşıntı başladı.
Bir de doğumun hemen sonrasında benim yüz ve boyun bölgemde kaşıntı başlamıştı. Pul pul dökülür gibi oluyordu kaşıyınca
Yumurtayı kesince o da geçti

ya ben doğumdan sonra alerji mi geliştirdim olabilir mi böyle bi şey
İnşallaj sizde de daha da kötülemez
Bizdeki kan olayının sebebi belki amip de olabilir. Durumlar cok karışık aşama aşama ihtimalleri eleyerek gideceğim.
İnşallah sizin de ilerlemez de bi an önce düze çıkarsınız
Bizim için ayrı bebeler için apayrı zor valla
Bugün tam diyet yaptım aç gezdim resmen.
Karabuğday aylardır yememiştim salatası filan ne bulursam kattım, doymuyorum çünkü
Kuzum mama keçi sütlü daha önce birkaç kez vermiştim. Ama bi kaç haftadır güneş meme haricinde hiçbir şeyden anne sütü dahil hiçbir şey içmiyor.
Bugün mecburen Eds nin beslenme katateriyle verdim şurubu ve probiyotiği. Biraz uğraştırıcı denemediğim bi beslenme yöntemi bu kalmıştı

Mamayı da vermeyeceğim bu arada doktor da öyle demiş canım.
Gerekirse rapor çıkartırız alerji mamaları var onlardan alırsınız demiş.
Bak şimdiden toparlamış bile :) maşallah olsun :)
Maşallah oğluşa turuncu pek yakışmış

Yalnız bu bebelerimiz böyle kel kalmayacak değil mi

Güneşin kafasının yarısı kel zamanla daha da belirginleşiyor