Asırı sıcak yapmayın arabayı montuyla dursun cok sıcak yapıyorsanız bence cıkar terler
Kuzum ağlasada ısrarla gidiyoruz çünkü bunalıyorum ya bende çalışıyordum hamilelikte bıraktım işi ama sürekli dışarıya attım kendimi eksikliğini hissetmedim ama şimdi oda alışsın esirgemeyeyim istiyorum kendimi takip ediyorum dışarıda olduğum günler sütüm artıyor. Kuzum bence bizim bu 1. Ay atağı daha. Bizim cocuklar 38. De haftada doğdu ya 40. Haftaya göre ataklar hesaplanırmıs 8. Hafta değilde 5. Hafta atağı sanırım. Hemşire arkadaşın daha iyi bilir orası ayrı ama. Aşırı uykuya direniyor, emmese bile sürekli gögsümde durmak istiyor kucaktan bırakınca ağlıyor vs biraz bu haftamız yorucu geçiyor
Yok sesten esirgemiyorumm bizde evde sessiz dolaşmıyoruz kastettiğim şimdi ortalık hastalık dolu avmin kalabalıklığı vs onun için daha küçükler ya 2 aylık bile olmadılar. Hani işimiz olunca mecbur gidiyoruz ama onun dışında daha keyfi öyle gezmeye götürmüyorum.
Ay eşimin ailesinee daha cok ağlıyor

sebebide şu annem doğumdan sonra 40 gün bizde kaldı hatta bebek huysuz diye dün tekrar geldi bu haftayı bizde geçirecek. Annemle biz ağladıgında vs böyle hızlı hızlı sallamadık ve uyuturken cok cok hafif sallıyoruz ağladıgında vs kesinlikle sallayıp pış pış yapmadık sakinlesin diye tam tersi sıkıca sarılıp boynumuza doğru bastırdık o an sakinleşiyordu. Ama kv görümcem filan ağladı mı öyle hızlı pış pış noduna giriyorlae ki cocuk bu sefer iyice ağlıyor. Cocuk apladıkca bunlar iyice dozunu arttırıyor derken bizim ki cıldırıyor. Artık ağladıgında hemen kucaklarından alıyorum. Htta dün ordaydık ben eşimi uyardım o şekilde salladıklarında ben yoksa uyar ben çocugu ona alıştırmadım diye dün gene aynısı olmus eşim uyarmıs sallamayın o şekilde vs diye onlarda yayık ayranı mı bu calkalandın tarzı bir şey demişler oldugu gibi o an kusmus çocugum üzerlerine. Ben mutfaktaydım görmedim eşim anlattı.
Olabilir babamda öyle diyor sakinliği seviyordur diye. Evde sakin günümüzde yatağıma kücük boyun yastıgına yatırıyorum sırt kısmını veriyorum oraya konuşa konuşa vakit geçiyoruz bide şimdi uçan balon aldım ayağına takıyorum onu seyrediyor ayağını oynadıkca oynadıgını daha tam keşfedemedi ama ayağını oynatıyor oynadıgını görünce bi şaşırıyor sonra duruyor. Ama misafirlikte kucakta sürekli hep olabiliir huysuzlugu ondandır belki