Aşı sonrası ateş bitti yolculuğa çıktık çocuğu çarptı herhalde
2 gün mahvoldum şimdi de çok uyuyor az emiyor
Ay pohpohum aşıdan sonra 11 gün geçti o gündem beri 238 gr almış günlük 21.6 gr yapıyor. 2 gündür bariz az emdi.
Pazartesi alerji doktoruna gideceğim bakalım o zamana kadar ne kadar kilo alacak.
Operasyonu okudum yaa düzelmemiş çok üzüldüm kuzucum
Ne zaman olacak ?
Kesinlikle Doktor bulmak çok zor
Ben de katı diyet yapıyorum 1 buçuk Aydır hiçbir düzelme yok şu anda.
Yumurta, dana eti, tüm süt ve süt ürünleri paketli gıdaları kestim. Sonra susam ve ürünlerini de ekledim. tahin vs.
Pazartesi doktor kontrolünde domates kesmeyi de önereceğim
Aşırı düzenli tükettiğim tek besin domates ve ekmek kaldı şu anda.
Huzursuzluk konularına katılıyorum maalesef..
İnşallah canım

şimdi bir de şehir değişikliği yapmayı düşünüyoruz bakalım kısmet inşallah orada bulurum
Minnoşum 2 gündür ağlama atağı yok ama bu seferde az emip sürekli uyuyor. Ben de biraz ev işlerine verdim kendimi yemek yaptım.
Garip şeyler oluyor yavrumda anlamıyorum
Uyusa dert uyumasa dert
Ben de özledim konuşmaları okuya okuya anca yetişiyorum
Spice im nasılsın ya bu tansiyon niye çıkmış böyleee ??
Şuan durumlar nasıl sen nasılsın bebiş nasıl düştü mü tansiyon ?
Ben temizlik ve yemek kısmına yetiştim gibi bi kaç aya makyaj da yaparım herhalde
Ya başından beri benim de aklımı kurcalıyordu sizde başka sıkıntı olabilir mi diye
Belirti olsa alerji mi acaba diyeceğim de
İnşallah çözülür minnoşumun kilo alımı zamanla artar
Sana kocaman sarılmak istiyorum
Emin ol hepimiz eşler, aileler, çevremiz vs tarafından kötü davranışlara maruz kaldık. Buraya daha sık uğra içini dök ve yalnız olmadığını bil olur mu?
Sütü düşünmeyi bırak çocuğunun yüzüne bak konuş onunla güzel şeyler hayal et, uyuyup dinlenmeye çalış. Ben de tek bakıyorum, evet çok zor oluyor.
Ama su ve dinlenme en önemli etken. Benim de yalnız kalınca yorgunluktan sütüm azaldı ama toparladık gibi.
Dereotu, ıspanak hurma güzel süt yapıyor deneyimime göre. Ama önce su su su ve uyku