- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 53
- 31
Benimde 5 seans kaldı neredeyse belki hatırlamıcaklar bile beniEldiven de iyi de artık alistik lazere ondan devam. 4 5 seans gittiydim zaten devam ederim bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5 seans kaldı neredeyse belki hatırlamıcaklar bile beniEldiven de iyi de artık alistik lazere ondan devam. 4 5 seans gittiydim zaten devam ederim bakalim
1 di 2 idi 1sene idi :) ne o kiz 1 senede iki tane mi cocuk cikardinBenimde 5 seans kaldı neredeyse belki hatırlamıcaklar bile beni1. Bebek 2. Bebek derken gidemedim 1 yıl oldu neredeyse nereden başlıcam bilemiyorum şimdi tüy dökücü krem kullanıyorum konforlu en azından
![]()
Çok sağol canım minnak etiket okumaktan şaşı olucaz artık
İlki kürtaj oldu canım yeni evliydim keşke yaşasaydı1 di 2 idi 1sene idi :) ne o kiz 1 senede iki tane mi cocuk cikardin![]()
Ah canim benim zor zamanlar gecirmissindir . Mehmetimize saglikli uzun ömür versinİlki kürtaj oldu canım yeni evliydim keşke yaşasaydı
Mehmet uzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah![]()
Yavrum üstte yazdımBebem özel bir sebep var mı ya yaptırmadak mı bizde ?
Bir gün dene, 3-4 gün izle canım. Sevindim ya çapraz reaksiyon yoksa çok iyi.Çok sağol canım minnak etiket okumaktan şaşı olucaz artıkBirde bir lokmadan birşey olmazcılar olmasa
Ben yavaş yavaş açıyorum artık kuzum dana eti yemeye başladım iyi gidiyor herhangi bir reaksiyon vermedi süt ürünlerine başlamadım henüz-Sunshine
Sağlık ocağı aylık kontrole cagiracagini söyledi. 3. Ayda rota aşısı. diğer hastane kontrolleri 2. Ayda kalçaydi. 3. Ayda tekrar kalça, eko için kardiyoloji, tekrar göz kontrolü.Icim rahat etti canim şükürler olsun. Simdiki kontroller ne zaman acaba saglik ocagi asi icin cagiracak zaten de
2. Ayda kac asi var verem disinda.. Doktoruma gitmedim ya . O yuzden 1 ay sonra gel veya randevu al diyemedi.saglik ocağı yönlendirir herhalde... ozele gidesimiz geldi bugun devletteki sıra isi olunca. Saglik ocagi yonlendirir herhaldeSağlık ocağı aylık kontrole cagiracagini söyledi. 3. Ayda rota aşısı. diğer hastane kontrolleri 2. Ayda kalçaydi. 3. Ayda tekrar kalça, eko için kardiyoloji, tekrar göz kontrolü.
Doktor resmen yalan söylemiş bana ya..bir de tepkili söyledi sağlık bakanlığının emri öyle olmuyor diyerota da bir şey yok ağızdan zaten dedi. Bari rotayı mı ayrı yaptır
İkinci ayda veremle birlikte iki aşı daha var. Aşı kartı verdiler mi size orada detaylı hangi ayda hangi aşıların olduğu tarihleri de yazıyorlar gittikçe2. Ayda kac asi var verem disinda.. Doktoruma gitmedim ya . O yuzden 1 ay sonra gel veya randevu al diyemedi.saglik ocağı yönlendirir herhalde... ozele gidesimiz geldi bugun devletteki sıra isi olunca. Saglik ocagi yonlendirir herhalde
Var var.. icerigini bilemeyince sorayim dedimİkinci ayda veremle birlikte iki aşı daha var. Aşı kartı verdiler mi size orada detaylı hangi ayda hangi aşıların olduğu tarihleri de yazıyorlar gittikçe
İçeriğe ben de hakim değilim canımVar var.. icerigini bilemeyince sorayim dedim![]()
Tamam canim ogrenirizİçeriğe ben de hakim değilim canım![]()
Bugün gittiğim doktor bana et neden yemiyorsun ne alaka dedi. Bir de bana eti yasaklayan bu doktorun hocasıymış. Çok saçma dedi ona rağmen. Ben yine de kuzu etinden devam.Çok sağol canım minnak etiket okumaktan şaşı olucaz artıkBirde bir lokmadan birşey olmazcılar olmasa
Ben yavaş yavaş açıyorum artık kuzum dana eti yemeye başladım iyi gidiyor herhangi bir reaksiyon vermedi süt ürünlerine başlamadım henüz-Sunshine
Dur elleme ne zamandır uyumuyor diyordun belki rahat etmiştir biraz. Emmesi çişi bezi filan iyiyse devam2 gündür kızım çok uyuyor, endişeleniyorum. 20-30 dk uyanık sonra uyuyor. Uyandıramıyorum, zorla uyandırınca ağlıyor. Uyanıkken de gaz sancısı oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Laktoz damlası mı uyutuyor, diğer damlalar mı bilmiyorum 20-30 dk uyanıklık çok mu az sizce? Sizinkiler ne kadar uyanık kalıyor? Ona göre dürteceğim çocuğu![]()
Kiz seni kim kinasin bu grupta. Tencere dibin kara seninki benden karaBeni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum![]()
Kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah çocuktan dolayı sayfaya bakamaz oldumilk adet ne zaman oldunuz benim bebeğim 2 aylık olcak bir kaç güne. Ama bende regl adına hiç bir sey yok yeniden hamile kalmayayım
korkmuyor değilim
![]()
Şimdi sancıyla uyandı hem uyuyor hem ağlıyorDur elleme ne zamandır uyumuyor diyordun belki rahat etmiştir biraz. Emmesi çişi bezi filan iyiyse devam
Sana kocaman sarılıyorum yalnız değilsin
Kuzum çok geçmiş olsun
![]()
Estağfurullah canım, bunları konuşmak da abes değil hepimizin yaşadığı sorunlar. Umarım iyi gelirCanım dikkatimden kaçmış mesajın kusura kalma Dün tuvalete çıktım az biraz yumuşadı belki kabızlık da mı vardı bilmiyorum ama Azalmış gibi ama yine bir acı oldu Bunları konuşmak da biraz abes geliyor mu Hindistan cevizi yağı da ekleyeyim dolabıma
Ben de yüzüme krem sürdüğümde öyle hissediyorum3-4 gün dişimi fırçalamadığımı dişimi fırcalarken farkediyorum ben en son şu gün diş fırçaladım diye. Ve kendime bakım yapmıs gibi hissediyorum diş fırçaladıgımda
Bende regl üzerine regl oluyorum. 40 cıktıgından beri 15 günde bir regl modundayım
Güzel sonuuclar alın insallah
Kuzum kalçalarını ultrason cihazıyla kontrol ediyor sadece uyku uyanıklık durumu yok
Kiz seni kim kinasin bu grupta. Tencere dibin kara seninki benden kara
Ben normalde her gun dusa giren insandim dun bi baktim 5 gun olmus. Bir de dustayken surekli kulagima bebek aglamasi sesi geliyor bir banyo keyfim vardi o da kalmadi artik
Ben de henuz regl olmadim canim.
Canım, sütün tazyiğinden muhtemelen. Bende de var aynı sorun, soğuk kompres, makas tutuşu bebeği dik pozisyonda emzirmeye bir miktar azalıyor bu sorun. Zamanla sütün bebeğe göre ayarlayaxak kendini dediler bana da. Sabırla beklemeye çalışıyorumkizlar benimki memede surekli kavga ediyor cok huzursuzlaniyor. Aslinda emmek istiyor ama sut hizli geliyor sanirim cok huysuzlaniyor en sonunda da birakiyor. Bunun bir cozumu var midir? Kendiliginden gecer mi? En sonunda tamamen reddedecek diye korkuyorum