2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eldiven de iyi de artık alistik lazere ondan devam. 4 5 seans gittiydim zaten devam ederim bakalim
Benimde 5 seans kaldı neredeyse belki hatırlamıcaklar bile beni 😂 1. Bebek 2. Bebek derken gidemedim 1 yıl oldu neredeyse nereden başlıcam bilemiyorum şimdi tüy dökücü krem kullanıyorum konforlu en azından 🫢

Benimde 5 seans kaldı neredeyse belki hatırlamıcaklar bile beni 😂 1. Bebek 2. Bebek derken gidemedim 1 yıl oldu neredeyse nereden başlıcam bilemiyorum şimdi tüy dökücü krem kullanıyorum konforlu en azından 🫢
1 di 2 idi 1sene idi :) ne o kiz 1 senede iki tane mi cocuk cikardin 🤣

@Spicelover -Sunshine -Sunshine ve alerjiyle ilgilenen diğer kızlar:
Çok sağol canım minnak etiket okumaktan şaşı olucaz artık 🫢 Birde bir lokmadan birşey olmazcılar olmasa 🤦🏻‍♀️
Ben yavaş yavaş açıyorum artık kuzum dana eti yemeye başladım iyi gidiyor herhangi bir reaksiyon vermedi süt ürünlerine başlamadım henüz -Sunshine -Sunshine

Kalca ultrosonu tamam simdi sira nerde.. asilar var verme disinda iki asi var sanirim. Hepsi bir günde yapılıyor demi.. cocjk doktoruna kontrole gitmedim bir daha kalca icin. 3. Ay mi gidilir

Bebem özel bir sebep var mı ya yaptırmadak mı bizde ?
Yavrum üstte yazdım
Alerji doktoru pek sıcak bakmadı zaten rotaya. Zaten ishal de var kilo alımı sınırda vs diye. Rota alerjiyi kötüleştirebiliyor ama insiyatif almak lazım tabi sorun olmayabilir de.
Normal çocuk doktorumuz ise kesin yaptırın demişti, 45 günlükken. suanda malum inanılmaz bir salgın var tüm bebekler hasta poliklinikler kaynıyor demişti, kendi penceresinden baktığında çok haklı.

Ama 2. Ay aşısı sonrası 💩da kan gördük yeniden. O yüzden ben rotayı yaptırmadım. İshali düzelse yaptıracaktım

Topiğimizde de alerjisi olup yaptırıp sorun yaşamayanlar olmuştu canımx
Çok sağol canım minnak etiket okumaktan şaşı olucaz artık 🫢 Birde bir lokmadan birşey olmazcılar olmasa 🤦🏻‍♀️
Ben yavaş yavaş açıyorum artık kuzum dana eti yemeye başladım iyi gidiyor herhangi bir reaksiyon vermedi süt ürünlerine başlamadım henüz -Sunshine -Sunshine
Bir gün dene, 3-4 gün izle canım. Sevindim ya çapraz reaksiyon yoksa çok iyi.
süt ürünlerinde filan Diyeti açma piramidi filan oluyormuş doktorun yönlendirir zaten.

Icim rahat etti canim şükürler olsun. Simdiki kontroller ne zaman acaba saglik ocagi asi icin cagiracak zaten de
Sağlık ocağı aylık kontrole cagiracagini söyledi. 3. Ayda rota aşısı. diğer hastane kontrolleri 2. Ayda kalçaydi. 3. Ayda tekrar kalça, eko için kardiyoloji, tekrar göz kontrolü.

Sağlık ocağı aylık kontrole cagiracagini söyledi. 3. Ayda rota aşısı. diğer hastane kontrolleri 2. Ayda kalçaydi. 3. Ayda tekrar kalça, eko için kardiyoloji, tekrar göz kontrolü.
2. Ayda kac asi var verem disinda.. Doktoruma gitmedim ya . O yuzden 1 ay sonra gel veya randevu al diyemedi.saglik ocağı yönlendirir herhalde... ozele gidesimiz geldi bugun devletteki sıra isi olunca. Saglik ocagi yonlendirir herhalde

Doktor resmen yalan söylemiş bana ya..bir de tepkili söyledi sağlık bakanlığının emri öyle olmuyor diye 🥺 rota da bir şey yok ağızdan zaten dedi. Bari rotayı mı ayrı yaptır

2. Ayda kac asi var verem disinda.. Doktoruma gitmedim ya . O yuzden 1 ay sonra gel veya randevu al diyemedi.saglik ocağı yönlendirir herhalde... ozele gidesimiz geldi bugun devletteki sıra isi olunca. Saglik ocagi yonlendirir herhalde
İkinci ayda veremle birlikte iki aşı daha var. Aşı kartı verdiler mi size orada detaylı hangi ayda hangi aşıların olduğu tarihleri de yazıyorlar gittikçe

Bugün gittiğim doktor bana et neden yemiyorsun ne alaka dedi. Bir de bana eti yasaklayan bu doktorun hocasıymış. Çok saçma dedi ona rağmen. Ben yine de kuzu etinden devam.

2 gündür kızım çok uyuyor, endişeleniyorum. 20-30 dk uyanık sonra uyuyor. Uyandıramıyorum, zorla uyandırınca ağlıyor. Uyanıkken de gaz sancısı oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Laktoz damlası mı uyutuyor, diğer damlalar mı bilmiyorum 20-30 dk uyanıklık çok mu az sizce? Sizinkiler ne kadar uyanık kalıyor? Ona göre dürteceğim çocuğu :(

2 gündür kızım çok uyuyor, endişeleniyorum. 20-30 dk uyanık sonra uyuyor. Uyandıramıyorum, zorla uyandırınca ağlıyor. Uyanıkken de gaz sancısı oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Laktoz damlası mı uyutuyor, diğer damlalar mı bilmiyorum 20-30 dk uyanıklık çok mu az sizce? Sizinkiler ne kadar uyanık kalıyor? Ona göre dürteceğim çocuğu :KK43:
Dur elleme ne zamandır uyumuyor diyordun belki rahat etmiştir biraz. Emmesi çişi bezi filan iyiyse devam

Beni kınayacaksınız ama ben bazı sabahlar yüzümü yıkamayı unutuyorum 🥲
Kiz seni kim kinasin bu grupta. Tencere dibin kara seninki benden kara 😂
Ben normalde her gun dusa giren insandim dun bi baktim 5 gun olmus. Bir de dustayken surekli kulagima bebek aglamasi sesi geliyor bir banyo keyfim vardi o da kalmadi artik😂
Kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah çocuktan dolayı sayfaya bakamaz oldum 🥹 ilk adet ne zaman oldunuz benim bebeğim 2 aylık olcak bir kaç güne. Ama bende regl adına hiç bir sey yok yeniden hamile kalmayayım😀 korkmuyor değilim 😀

Ben de henuz regl olmadim canim.

kizlar benimki memede surekli kavga ediyor cok huzursuzlaniyor. Aslinda emmek istiyor ama sut hizli geliyor sanirim cok huysuzlaniyor en sonunda da birakiyor. Bunun bir cozumu var midir? Kendiliginden gecer mi? En sonunda tamamen reddedecek diye korkuyorum

Sana kocaman sarılıyorum yalnız değilsin ❤️‍🩹

Kuzum çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

🫶🫶🫶
❤️❤️❤️
Canım dikkatimden kaçmış mesajın kusura kalma Dün tuvalete çıktım az biraz yumuşadı belki kabızlık da mı vardı bilmiyorum ama Azalmış gibi ama yine bir acı oldu Bunları konuşmak da biraz abes geliyor mu Hindistan cevizi yağı da ekleyeyim dolabıma
Estağfurullah canım, bunları konuşmak da abes değil hepimizin yaşadığı sorunlar. Umarım iyi gelir 🍀
3-4 gün dişimi fırçalamadığımı dişimi fırcalarken farkediyorum ben en son şu gün diş fırçaladım diye. Ve kendime bakım yapmıs gibi hissediyorum diş fırçaladıgımda 🤦🏻‍♀️

Bende regl üzerine regl oluyorum. 40 cıktıgından beri 15 günde bir regl modundayım

Güzel sonuuclar alın insallah

Kuzum kalçalarını ultrason cihazıyla kontrol ediyor sadece uyku uyanıklık durumu yok
Ben de yüzüme krem sürdüğümde öyle hissediyorum 😀
Kiz seni kim kinasin bu grupta. Tencere dibin kara seninki benden kara 😂
Ben normalde her gun dusa giren insandim dun bi baktim 5 gun olmus. Bir de dustayken surekli kulagima bebek aglamasi sesi geliyor bir banyo keyfim vardi o da kalmadi artik😂

Ben de henuz regl olmadim canim.
🥲 Evde annem veya kayınvalidem olmadığı zaman duşa girmek benim için bir hayal. Haftada 2 kere duşa girebiliyorum her biri 7-8 dakika sürüyor en fazla 🥲
kizlar benimki memede surekli kavga ediyor cok huzursuzlaniyor. Aslinda emmek istiyor ama sut hizli geliyor sanirim cok huysuzlaniyor en sonunda da birakiyor. Bunun bir cozumu var midir? Kendiliginden gecer mi? En sonunda tamamen reddedecek diye korkuyorum
Canım, sütün tazyiğinden muhtemelen. Bende de var aynı sorun, soğuk kompres, makas tutuşu bebeği dik pozisyonda emzirmeye bir miktar azalıyor bu sorun. Zamanla sütün bebeğe göre ayarlayaxak kendini dediler bana da. Sabırla beklemeye çalışıyorum 🥲

Back
X