2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

S_lidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
2.667
2.913
83
Merhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.

Ben açtiğin bu konuda da sana eşlik edeyim. Herşey iyi giderse haziranda olacak transfer InsaAllah başka sorun çikmaz. Benim 8 embriyom var 3 gunluk donduruldi ama transferden 2 gun once çozdurulecek ve 5 gunluk transfer edilecek. 5 gune kaçi ulaşir bilemiyorum. Senin embriyolarin için MasAllah diyelim

Hoşgeldin iyi ki geldin mayis ayi bizim icin transfere hazırlık olacak, ignesi ilaci derkeb paylaşacağımız şeyler olacaktır diye düşündüm insallah en kalitesli bebis olacaklar hangisiyse onlar 5. Gune ulassin. Benimde embriyo cok ama bakalim tutacaklar mi inşallah kaliteli tutunsun bize

Tutar InsaAllah. Kötü şeyler dusunmeyelim. Iyi duşunelim herşey iyi olsun. Evet trdavilerimizi paylaşiriz burda. Zaman belki daha çabuk geçer oyle olunca)

Sürece başladığım da ben de yazarım pcos hastasıyım adet olmayı bekliyorum tüp bebek sürecine başlamak için hala olamadım
Günaydın opudan sonra ikinci adet mi olacak bekledigin. Okdr garip seyler yasiyoruz ki ben artik ney ne zaman olacak karıştırıyorum mesela benim ilk adetim 10 mayis gibi olmaliydi ama ben opudan hemen sonra oldum hala adetliyim oda coraspindenmis sanirim lucrin gecici menapoz iğnesiymis sanirim ama ondan 5 gun sonra adet olunuyormus kafamda deli sorular bu arada benim progesteron dun siz konusunca baktim 0.9 görünüyor nedemek bilmiyorum

İyiki konuyu açmassınız evet daha bir ay var günler geçmiyor sanki bende 6 nisan da opu oldum 19 yumurta toplandı 13 Olgun çıktı 11 tanesi döllendi 7 tanesi beşinci güne gitti genetikten 2 tane sağlıklı embriyo geldi İkinci adetim ile birlikte transfer sürecine girmiş olacağım muhtemelen Haziran ın ilk günleri gibi transfer olacak herhangi bi aksilik olmazsa tabi

Evet ya mayıs nasıl geçecek bilmiuorum benimde tahminen haziranin ikinci haftasi olacak ama diyorumki en zor bekleme süreci transferden sonra olacak sanirim galiba hergun test yapabilirim

Hayırlı olsun. Ne kadar güzel, bir sürü yumurtan seni bekliyor olacak. Süreç bu kadar uzun sürüyor mu? Ben 3. Denememe başladım. Daha yolun başındayım, iğne oluyorum, 4. Günüm bugün. Diğer 2 transfer taze oldu, doktor bunu dondurulmuş yapacak. Ben de dondurulmuş istiyorum ama yumurta rezervim az ve 5. Günü bekleyeceğim dedi. Çıkan yumurtalar dölleniyor ama hep 3. Gün transfer oluyordum sayı az olduğu için, kalan 1-2 tane oluyor onlar da 5. Güne ulaşamadan ölüyor ya da gelişimi geri kalıyor, donduramıyorduk, nasıl olacak bilmiyorum valla?

Çok teşekkür ederim inşallah tutma kısmında da şansım yaver gider birtanesi bana tutunmayk basarir bende taze transferi isterdim aslında artik sabir zorluyor beklemek daha dogrusu ama mecbur bekleyecegiz. Her dondurulmuş bu kadar bekiyor mu bilemiyorum ama genel olarak hep iki adet dönemi bekletiyorlar. O sırada rahmi hazırlıyorlar. Bir havuz sistemi diye birsey varmış az yumurta rezervi olanlar icin kullaniyorlar diye biliyorum duydunuz mu hic

Biliyorum canım havuz sistemini, ama doktor o durumda olmadığımı söyledi. Salı günü kontrolüm var, bakalım ne diyecek. Şu an 6-7 yumurta var sanırım. Kaliteli olsun yeter benim için

Biliyorum canım havuz sistemini, ama doktor o durumda olmadığımı söyledi. Salı günü kontrolüm var, bakalım ne diyecek. Şu an 6-7 yumurta var sanırım. Kaliteli olsun yeter benim için
6-7 çok güzel bende yeni duydum az olduğunda havuz yöntemi uygulanabiliyor diye o durumda olmamasi bence cok iyi bende hep diyorum cok olması değil kaliteli olması önemli. İnşallah güzel gecsin kontrol . Kontrol sonrasi surec belli mi tahminen igne asamasindayim demistin dmi.

Salı günü kontrolde az çok belli olur Opu günü herhalde. 6. Günüm olacak, dozu da yüksek tuttu. Altın vuruş yapmak istiyorum dedi. O nedir doktor bey :) dedim. Daha çok yumurta toplamak istiyorum, ekstradan olan yumurtalar için sonradan dozu yükseltip büyütmektense baştan yüksek doz kullanacağım dedi. Bana da mantıklı geldi, çünkü 2. Tedavide 6 yumurta oldu büyüdü ama baya küçük yumurta da vardı, o yüzden doktor 2-3 gün daha ekstradan iğneye devam etti ama yeterli büyüme olmadı. Sanırım yapmaya çalıştığı bu

Ben bir buçuk ay önce hangi doktora gideceğime karar verdim ve ön görüşme yapıldı doktor adet olunca gel dedi fakat 50 gündür adet olmadım perşembe doktora gideceğim doktor nasıl yönlendirirse artık bir an önce başlamak istiyorum hayırlısı ile

Birsey sorucam. Sizde genetige gonderirken ekstra para aliniyor mu? Mesela 7 tanesini gondermişsiniz ne kadar para odediniz? Ben Azerbaycanda yaşiyorum. Burda 2sin gonderirsek neredeyse bir tup bebek kadar para çikiyor. Genetige turkiyeye gonderiyorlar diye kargo fiyati da baya yuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…