2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet Embriyo başına 290 dolar. maliyeti fazla oluyor ama inşallah sonu güzel olur diyoruz

S
Sizin problem nedir pcos da dondurulmuş şart zaten
Merhaba. Bizimki sebepsiz. Pco değilim, 3. Denemem olacak. Diğer 2 si taze transfer oldu. Doktorum denenmemişi deneyelim dediği için yapıyoruz. Şu an 10 tane kese görünüyor, 5. Güne götürüp dondurmak istiyor ama sayı az, kaç tane boş çıkacak, kaçı döllenecek belli değil. Hep 3. Gün transfer oldum ben. Çünkü 6-7 YUMURTA oluyordu, transferden sonra kalanlarda 5. Güne gitmiyordu ya da gelişimi geri kalıyordu, donduramıyorduk. Bakalım ne olacak bu sefer. Opudan sonra doktorla konuşup çok da riske atamasını söyleyeceğim

İnş bu topikte hepimiz umudumuza kavuşuruz canım bnm yarın 5. Gün 25 i en son döllenmişti yarın arayıp haber verckler bnada dua et

Kızların hosgeldiniz bugun dilek gecesi hidirellez dileklerimizi dileyelim Haziran için benimde günüm belli değil 10 unda kontrolüm var
Canım opudan sonra adet oluyorsun ya, eğer rahim de müsaitse ne zaman transfer ediliyor, doktorun ne dedi?

Canım opudan sonra adet oluyorsun ya, eğer rahim de müsaitse ne zaman transfer ediliyor, doktorun ne dedi?
Opudan 5 gün sonra adet olmuştum ikinci günü de doktor kontrolume denk geldi. Mayisin. 10 unda kontrole gelirsiniz bir igne yapacağız dedi(lucrin) haziranin ikinci haftasi gibi de transfer yapariz dedi.

Opudan 5 gün sonra adet olmuştum ikinci günü de doktor kontrolume denk geldi. Mayisin. 10 unda kontrole gelirsiniz bir igne yapacağız dedi(lucrin) haziranin ikinci haftasi gibi de transfer yapariz dedi.
Öff beklemek zor. Opudan sonra neredeyse 2 ayı buluyor demekki transfer :)

Öff beklemek zor. Opudan sonra neredeyse 2 ayı buluyor demekki transfer :)
Evet banada herkes iki adet dönemi geçince yapiliyor deniliyordu gerçekten oyleymis :)) ama normal adet donemime gore olsa daha da geç olurmuş opudan hemen sonra adet olunca harika oldu o da normalmis ztn

Ben bugün doktora gittim tahlil istedi yarın tahlillere göre adet söktürücü verecek ona göre tüp bebek tedavisine başlayacak Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Evet yumurta toplama işlemi. Ayy hadi güzel bir baslangic olsun sonu uğurlu olsun inşallah sağlıkla gecsin bende zaman geçtikçe heyecanlaniyorum gunler geçmiyor gibi geliyor
Ayy sen yolu yarıladın canım, hatta biraz daha geçtin, maşallah, ben ne yapayım daha opu olacak da, kaç tane sağlam olacak da, dondurulabilecek mi de, sonra adet bekle, sonu gelmiyor Bir an önce hayırlısıyla yavrularımıza kavuşsak çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…