Ayy sen yolu yarıladın canım, hatta biraz daha geçtin, maşallah, ben ne yapayım daha opu olacak da, kaç tane sağlam olacak da, dondurulabilecek mi de, sonra adet bekle, sonu gelmiyorBir an önce hayırlısıyla yavrularımıza kavuşsak çok iyi olacak
Aynen bende o durumdayım daha benim adetim olacakAyy sen yolu yarıladın canım, hatta biraz daha geçtin, maşallah, ben ne yapayım daha opu olacak da, kaç tane sağlam olacak da, dondurulabilecek mi de, sonra adet bekle, sonu gelmiyorBir an önce hayırlısıyla yavrularımıza kavuşsak çok iyi olacak
Her zaman pozitif düşünelim, bu çok önemli. Ben gece uyumadan önce hamile kalmak için meditasyon dinliyorum, bilinç altı için. Tesir etmesi için 21 gece dinlemek gerekiyormuş,Evet ya her evresi yemin ederim ayri heyecan Kasimdan beri falan buralardayim cok kişinin hamişlige geçişini gördüm kendim yaşıyormusum kadar mutlu oldum biliyorum ki bizde yaşayacağız ,hep pozitif düşünüyorum ama olmazsada hiz kesmeden devam
Ben de pazartesi opudan sonra 2. Adet bekleyeceğim daha, hayırlısıyla, o da dondurulmuş embriyo oluşursaAynen bende o durumdayım daha benim adetim olacak
Ay bir sürü istedi rutin testlermis 13-14 taneydi herhalde d vitamini eksik ve sut hormonum yuksek cikti. Birde ben adet olmadan bir hafta önce gitmistim ilk ozamn probiyotik vermisti bana.hangi hormonmuz yüksek olanTüp bebeğe başlamadan hangi tahliller istendi doktor benden daha önce duymadığım hormon testleri istedi bir sonucum normale göre yüksek bakalım yarın adet söktürücü ve vitamin verecekmiş
Bende Kasım ayından beri buradayım başarısız bir aşılamam oldu maalesef negatif sonra maddi olarak kendimizi toparlayıp tüp bebeğe karar verdikEvet ya her evresi yemin ederim ayri heyecan Kasimdan beri falan buralardayim cok kişinin hamişlige geçişini gördüm kendim yaşıyormusum kadar mutlu oldum biliyorum ki bizde yaşayacağız ,hep pozitif düşünüyorum ama olmazsada hiz kesmeden devam
Anti tpoAy bir sürü istedi rutin testlermis 13-14 taneydi herhalde d vitamini eksik ve sut hormonum yuksek cikti. Birde ben adet olmadan bir hafta önce gitmistim ilk ozamn probiyotik vermisti bana.hangi hormonmuz yüksek olan
Benimde iki catlatma ignesi ardindan hsg ardindan tüplerim alindi arada bir vertigo gecirdim herhalde stresten oyle bir ay ara verdik bu ilk denemede tutmazsa maddi olarak bizde bir dinlenmemiz gerekebilirBende Kasım ayından beri buradayım başarısız bir aşılamam oldu maalesef negatif sonra maddi olarak kendimizi toparlayıp tüp bebeğe karar verdik
Benimde 2 çatlatma bir aşılama hsg oldu Hakkımızda hayırlısı bu süreç en iyi şekilde geçer umarımBenimde iki catlatma ignesi ardindan hsg ardindan tüplerim alindi arada bir vertigo gecirdim herhalde stresten oyle bir ay ara verdik bu ilk denemede tutmazsa maddi olarak bizde bir dinlenmemiz gerekebilirşuan bütün süreç 30 bini gecti feda olsun tabi
Hic uzulmeyin saglikli olan hangisiyse kaliteli onlar kalsin ki bebis olsunKızlar bugün 5. Gün emriyosu 25 taneden sadece 2 tane blast olmuş biri 4aa diğeri 4ab imiş çok kötü oldum 38 tane toplandı 25 i döllendi 5. Güne niye 2 tane kaldı
Dondurcaklar hazirana inş transferHic uzulmeyin saglikli olan hangisiyse kaliteli onlar kalsin ki bebis olsundonduracaklar mi taze transrr mi
Korkum o kadarının gelişimi durmuş ya bunlarda karnımda öle durursaHic uzulmeyin saglikli olan hangisiyse kaliteli onlar kalsin ki bebis olsundonduracaklar mi taze transrr mi
Tabiki kötü ihtimallerede hazırlıkli olalim hep ama olumlu düşünmekte fayda var en kötü hastaliklar icin bile demezler mi moral en önemlisiKorkum o kadarının gelişimi durmuş ya bunlarda karnımda öle durursa
Doğru diyorsun rabbim ol derse olurTabiki kötü ihtimallerede hazırlıkli olalim hep ama olumlu düşünmekte fayda var en kötü hastaliklar icin bile demezler mi moral en önemlisiinşallah saglikla gelecek o bebis
Yumurtan çok diye en sonuna kadar gitmişler canım. Hiç üzülme, hayırlı sonuç alırsın inşallah. Olmasa bile tekrar denersin, maşallah yumurtan çok oluyor. Kaliteleri de her ay farklı oluyor. Önünde sonunda mutlaka güzel sonuç alırsın. Mesela benim yumurtam az oluyor,5. İ güne gitmiyor ya da gelişimi geri kalıyor. Senin şansın yüksek, içini ferah tut.Kızlar bugün 5. Gün emriyosu 25 taneden sadece 2 tane blast olmuş biri 4aa diğeri 4ab imiş çok kötü oldum 38 tane toplandı 25 i döllendi 5. Güne niye 2 tane kaldı
Canımın içi rabbim hepimize umudumuzu yollasın inş hepimiz kucağımıza alcaz rabbim ruh üflesinYumurtan çok diye en sonuna kadar gitmişler canım. Hiç üzülme, hayırlı sonuç alırsın inşallah. Olmasa bile tekrar denersin, maşallah yumurtan çok oluyor. Kaliteleri de her ay farklı oluyor. Önünde sonunda mutlaka güzel sonuç alırsın. Mesela benim yumurtam az oluyor,5. İ güne gitmiyor ya da gelişimi geri kalıyor. Senin şansın yüksek, içini ferah tut.
Laboratuar şeraitinde 5 gune geldilerse kendi doğal ortamlarinda, anne rahminde Allahin izniyle 9 aya ulaşirlar hiç merak etme. Negatif yukleme kendini. InsaAllah hepimizin transferleri sağlikli doğumlarla sonuçlanirKorkum o kadarının gelişimi durmuş ya bunlarda karnımda öle durursa
Ya canımm bu dediğin bnm için ne kadar önemli biliyo musun burda destek alan bilgi veren herkesten Allah razı olsun sendendeLaboratuar şeraitinde 5 gune geldilerse kendi doğal ortamlarinda, anne rahminde Allahin izniyle 9 aya ulaşirlar hiç merak etme. Negatif yukleme kendini. InsaAllah hepimizin transferleri sağlikli doğumlarla sonuçlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?