• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Haklisin ben de karistiriyorum bazen 🤣 ben evde 6.gunden itibaren idrar testi yapıp gordum cift cizgiyi, 10 gunde yani transfer gununu sıfır sayarak 10.gun kan testim 285.2 cikti çok şükür sonra iki gun gecince yine test yap dediler o da yarina denk geliyor iste artış güzel olursa iki hafta sonra ultrason kontrolü icin randevu verecegiz dediler
Baya güzel çıkmış sonucun tek embriyomuydu ikiz gebelik olabilir mi 🤭🥰

Amin insallah. Persembe günü kacinci gününüz oluyor. Bana 3 hafta sonraya gün verdi tüp bebek merkezi ama ondan önce baska yere gitmeyi düsünüyorum
20. Gün oluyor canım doktor kendisi demedi keseye bakacağını ben öyle düşündüm ortalama böyle bi zamana denk geliyordur diye 🫣

Bak heyecanlandirdin beni simdi ya 😍😍😍 ikiz olursa da güzel olur yani 💃💃💃
Aşılama yaptırdığım dönemde birinin aynı böyle çıkmıştı degeri sonra kese için gittiğinde ikiz dediler ondan dedim hayırlısı canim belli mi olur belkide iki bebisinde sana tutunmuştur 🥳🥳🥳

Aşılama yaptırdığım dönemde birinin aynı böyle çıkmıştı degeri sonra kese için gittiğinde ikiz dediler ondan dedim hayırlısı canim belli mi olur belkide iki bebisinde sana tutunmuştur 🥳🥳🥳
Rabbim dağına göre kar verirmis , nasip ederse vardır bi hikmeti 🤲🤲

Söylemesi bile heyecanlandırıyor insanı gerçekten ya Rabbim isteyen herkese yaşatsın 🥹
Amin cnm amin 🤲🤲🤲 çok bekleyenin, sabredenin , ciglik cigliga aglayacak haldeyken bile sükredenin, düşüp düşüp tekrar umutla başa dönüp ayaga kalkanın Rabbim kucağını boş evini neşesiz birakmasin 😇😇😇

Amin cnm ... Senin yazinin altinda dogumdan bilmem kac gun gecti yaziyor ikinci mi bu sefer. Hem o nasıl cikiyor
Cnm evt cok sükür 2. Denememden bir oglum var Allah herkese nasip etsin. Toplamda 6 aşilama bir laparoskopi bir histeroskopi 4 tüp bebek denemesi (1 de covidden iptal tedavi onu da sayarsak 5 ediyor) gibi bir hikayem var. O yazıda o zamanlar hamilelik takvimi yaomistim bitince bu sekilde yazi cikiyor🥰

Back
X