• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba , ilk once estrofem hap kullaniyorsun 10 ila 20 gun arasi kişiye gore değişir tabi .. rahin istenilen doku ve kalınlıkda olunca progestron baslayip bir kac gune transfer oluyorsun
Öncelikle teşekkür ederim cancazim ❤️ bu surec icinde adet gormuyosun ama dimi surec ona göre ayarlaniyo heralde

Aynen canım çok güzel duygu daha aileler dahil kimseye söylemedik kalp atışını bekliyoruz inşallah sağlıkla ilerler hepimizin 🌸❤️
Amin cnm ins sağlıkla ilerler hepimizin 😇😇 beni herkes bildigi icin telefonlar susmadi test günü mecbur soyledik ama imkanim olsa ben de kimseye soylemezdim

Öncelikle teşekkür ederim cancazim ❤️ bu surec icinde adet gormuyosun ama dimi surec ona göre ayarlaniyo heralde
Ne demek kuzum 🤗 zaten adetin ikinci günü muayene olup oyle baslatiyorlar seni ilaca , ilac kullanirken de adet olmazsin ayni ayin icinde zaten.. he bir de benim 3 transferimde test tarihi hep bir sonraki adet tarihine denk geldi negatif ciktiginda ilaci birak diyorlar bir kac güne de adetin başlıyor

Ne demek kuzum 🤗 zaten adetin ikinci günü muayene olup oyle baslatiyorlar seni ilaca , ilac kullanirken de adet olmazsin ayni ayin icinde zaten.. he bir de benim 3 transferimde test tarihi hep bir sonraki adet tarihine denk geldi negatif ciktiginda ilaci birak diyorlar bir kac güne de adetin başlıyor
Senin 3 denemen mi var 🥺🥺 pozitif gordun mu hic peki Allahtan senin icin guzel sonuçlar diliyorum ❤️

Kan verdim bugün 10.gun pozitif . Zaten o gün de aramıştım doktoru şu an için bizim için bir anlam ifade etmez ,stres yapmayın rahat olun dedi . İnsan tedirgin oluyor tabi ilerleyen günlerde takip ederek gideceğiz .Çok tşk ediyorum ilginiz için .
İçini ferah tut bebiş etkilenmesin inşallah her şey yolunda gider🤲🏻🙏🏻

Back
X