• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Teste gitmeden önce ağladım nedendir bilmiyorum . Üzülüyorum diye eşim ayrı bir kizdi onunla da tartıştık . Stresi biriktiriyoruz o yüzden böyle oluyor bence . Korkmayın , ucunda ölüm yok . Ne kadar istediğinizi tahmin ediyorum ama herşeyin bir çözümü var sonuçta .

Ayrıca olumlu olucaktir inşallah test sonucu 😍
Hastaneye giden herkesin şozitifle dönmeai dileğiyle ☺️Benm ilk denememde düşük çıkmıştı hcg degerim dr isteşdpiöiz deger bu değil dedi neyse artmaya devam etti fakat dr sanki düşükle sonuçlanacak dedi çok agladım harap ettim kendimi sonra drum dedi ki neden aglıyor sun düşükle aonuclanmazsa bile anormal bi bebek yda gebelik olacak dedi çümkü düşük olmasının sebebi kromozom eksikliği yda fazlalagı olabiliyormuş o yüzden bazen şükretmek şazım çok zor çok stresli yollardan geciyoruz ama her zman beterin beteri var diye düşünüyorum artık🦋🤍 herkese beyaz kalp bırakıyourrm içinizi ferah tutun 🤍

Hayır benim iç kanamaydı canım benim basta 30 120 250 1055 derkwn ultrasonda bebiş görünmedi dış gwbwlik dedilwr iç kanamaya sebebiywt vermişti 19 mayısa denk geldiği için de dr bulamadım çok kmtüydü inş senşn öle değildir içini ferah tut ancak ultrasonda belli olur
Ya kızlar direk rahme konmuyor mu bebişler dış gebelik tüpte kalıyo o değilmi bizim tüplerle ne işleri var ki

Ya kızlar direk rahme konmuyor mu bebişler dış gebelik tüpte kalıyo o değilmi bizim tüplerle ne işleri var ki
Aslında tüp bebekte %1 %2 dış gebelik oranı çok az o da bazılarımızı bulabiliyor bir çok sebebi var hatta bir düşük bir dış gebelikten sonra drum hsg değil başka bi çeşit rahim ameliyatı gibi biley baktılar bi anormallik var mı işte şekli büyüklüğü polp falan var mı diye cünkü embriyolarım çok kaliteliydi ama nasip ılmadı mı olmuyor

Aslında tüp bebekte %1 %2 dış gebelik oranı çok az o da bazılarımızı bulabiliyor bir çok sebebi var hatta bir düşük bir dış gebelikten sonra drum hsg değil başka bi çeşit rahim ameliyatı gibi biley baktılar bi anormallik var mı işte şekli büyüklüğü polp falan var mı diye cünkü embriyolarım çok kaliteliydi ama nasip ılmadı mı olmuyor
Anladım canım ne kadar en iyi imkanları oluştursakda rabbim ol demeden olmuyo maalesef

Herkese günaydın, bugün test yapacak arkadaşlar Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız. Bende bugün ya Bismillah deyip transferimi olacağım saat 13:00 de. Rabbim emeklerimizin mükafatını verir İnşaAllah 🤲🏻🤲🏻🌹🌹
Hayırlısıyla al bebisini gel 🥰 Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

Kızlar haklıymışsınız enox yazdı aile hekimi. Sağolun valla. Estrofem için eczacı yazılmıyor dedi ama bilginiz var mı acaba ?

Kızlar haklıymışsınız enox yazdı aile hekimi. Sağolun valla. Estrofem için eczacı yazılmıyor dedi ama bilginiz var mı acaba ?
Estrofem de yazılıyor canım, hatta ben fazladan 5 kutu aldım zor bulunuyor diye eczacım bana ikişer tane ara ara yazdırırsın o şekilde hallederiz dedi.

Back
X