• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Oksapar raporunu dahiliye vermedi🙄🙄🙄 Hematolojiye yönlendirdi. Onada randevu yok. Çıldırııciim. Raporu başka nerde çıkadabilirim

Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında☺️☺️
tşk ederim canım aynen öyle doktorlar ne derse öyle yapıyoruz zaten, 🧿Maşallah🧿 Çok güzel :P inş. hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın canım :P Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. 🙏🤲

Test sonucun ne zaman duyacagiz cnm 🥰 daha onceki topiklerde hatirliyorum seni ben o yüzden cok merak ediyorum 🤭
Yaa canimm 🤗🤗🥰
Nasip olursa 28 inde test sonucum test yapmayacağım evde bir oncekinde yapmıştım 9. Gün ama çift çizgi bile çıkmamıştı.🤷
12. Gün beta 64 dü

Yaa canimm 🤗🤗🥰
Nasip olursa 28 inde test sonucum test yapmayacağım evde bir oncekinde yapmıştım 9. Gün ama çift çizgi bile çıkmamıştı.🤷
12. Gün beta 64 dü
Bir oncekinde tek cizgiye ragmen 64 müydü? Kimyasal oldu galiba ozaman.. aman neyse🤭🤭 8 gun var daha hayirlisi ile bekliyorum sonucunu muhakkak yaz cnm 🤗🤗🥰🥰🥰

Back
X