- 26 Mayıs 2018
- 68
- 79
- 88
- 33
Amin gerçekten beklemek sancılı bir donemçok sevndim inşallah darısı kalp atışına:) bende heyecanla kontrolü bekliyorum günler geçmiyor hepimiz için hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin gerçekten beklemek sancılı bir donemçok sevndim inşallah darısı kalp atışına:) bende heyecanla kontrolü bekliyorum günler geçmiyor hepimiz için hayırlısı
Normal birşey olsa ugrascak cok sey var da iste durum özel olunca fink fink dolasamiyorsun eskisi gibiBeklemek zor gercekten ya bı uğraş olmayınca iyice zor
tşk ederim canım aynen öyle doktorlar ne derse öyle yapıyoruz zaten,Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında![]()
Yani uğraş derken ne bileyim oyalanacak bişey bulmak lazım eğer çalışan biri değilsen gezmeye de gidemeyince evde ihtimallerle çıldırıyor insanNormal birşey olsa ugrascak cok sey var da iste durum özel olunca fink fink dolasamiyorsun eskisi gibi![]()
Amin canım hep birlikte inşallahtşk ederim canım aynen öyle doktorlar ne derse öyle yapıyoruz zaten,Maşallah
Çok güzel
inş. hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
![]()
Raporu aile hekimine gitmemek için mi cikariyorsun canım ?Oksapar raporunu dahiliye vermediHematolojiye yönlendirdi. Onada randevu yok. Çıldırııciim. Raporu başka nerde çıkadabilirim
Raporu aile hekimine gitmemek için mi cikariyorsun canım ?
Yaa canimmTest sonucun ne zaman duyacagiz cnmdaha onceki topiklerde hatirliyorum seni ben o yüzden cok merak ediyorum
![]()
Bu konuda hiçbir fikrim yoktu aslında kendi aile hekiminiz ben yazamam mi dedi ?Aile hekiminde uzman doktor yazabiliyormuş. Aile hekimim uzman doktor değilmiş
Öyle dediler ama yanlış mı dediler acaba
Kendi tüp bebek doktorumuz çıkarmiyor mu ?Oksapar raporunu dahiliye vermediHematolojiye yönlendirdi. Onada randevu yok. Çıldırııciim. Raporu başka nerde çıkadabilirim
Tek ugrasimiz da bebek zaten baska bir sey oyalayamaz simdi biziYani uğraş derken ne bileyim oyalanacak bişey bulmak lazım eğer çalışan biri değilsen gezmeye de gidemeyince evde ihtimallerle çıldırıyor insan
Bir oncekinde tek cizgiye ragmen 64 müydü? Kimyasal oldu galiba ozaman.. aman neyseYaa canimm
Nasip olursa 28 inde test sonucum test yapmayacağım evde bir oncekinde yapmıştım 9. Gün ama çift çizgi bile çıkmamıştı.
12. Gün beta 64 dü
Aynen tek derdimiz buTek ugrasimiz da bebek zaten baska bir sey oyalayamaz simdi bizi![]()
Kalp damar cerrahisi de veriyor ben gebeliğimde ondan almıştımOksapar raporunu dahiliye vermediHematolojiye yönlendirdi. Onada randevu yok. Çıldırııciim. Raporu başka nerde çıkadabilirim
İstemesek o kadar ilaci hormonu alir miyiz vücudumuzaAynen tek derdimiz buAnnem bile benle dalga geçiyor bu kadar istediğini bilmezdim diye
![]()
Kalp cerrahisi elimzdeki trombofili test ile gittigimiz de veriyor mu yoksa gene test mi yapiyorlarKalp damar cerrahisi de veriyor ben gebeliğimde ondan almıştım
aynen öyle çabucak geçsin ve güzel haberler alalım topluca inşallah :) haziran anneleri bölümü açıp orda tecrübe paylaşmak nasip olsun hep beraberAmin gerçekten beklemek sancılı bir donem
Zaten kadın şoklarda yaİstemesek o kadar ilaci hormonu alir miyiz vücudumuza![]()