• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ah çok teşekkür ederim amin inşallah🤩🤩 üstteki mesajını okudum bende geçen ay kşmyasal oldu ilk transferim, ikinciyi hemen denedik oldu çok şükür ve kalitesi daha düşüktü diğerine göre umudunu kaybetme aslaa🤩
Teşekkür ederim canım benim ilk transferim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu şimdi 2.gün embriyosu transferi olmak için hazırlanıyoruz hayırlısı bakalım allahım herkese nasip etsin 🙏🏼🥰

Merhaba, Şerife hocadan yaptırmışsınız tüp bebeği. Biz de bu ay onunla başlayacağız. Neden tutmadı acaba sizin ne söyledi dr? Biz ilk defa başlayacağız. Açıkçası endişeli ve meraklıyız
merhaba hıc endıselenmeyın ben sekızıncı gun evde test yaptım cok erken dıye kzıdı bana... ama bu benım ıkıncı tup bebegım ılkını baska yerde yaptırmıstım ve hıc memnun kalmamıstım. on kere olsa serıfe hocayla devam ederım o kadar dıyeyım cok bılgılı ve ne yaptıgını bılen bır kadın.. suan yuzdeyuz netlık olmadıgı ıcın nedenı hakkında bırsey dıyemıyorum

Herkez için hayırlısı olsun allah herkezin gönlüne göre versin çok zor bir süreç beklemek zor sonucu almak zor 4. Denemem olacak insallah bu sefer tutar yoruldum cunki hem maddi hem manevi
Maddi evet zorluyor ama manevi çok daha kötü yıpratıyor. Rabbim herkesin emeğinin mükafatını versin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻 Bende dün transfer oldum, bu 3. Transferim gayret bizden takdir Allah’tan görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler 🥰

okadar haklısınız ki, mutlaka bi hayır vardır, şu saate kadar hala başka bir çözüm var mı acaba diye araştırdım ama sanırım beklemek en doğrusu. ginera isimli bir doğum kontrol hapı verdiler, şimdi içtim, kurban bayramına kaldı benim hayaller 🤷🏻‍♀️ benden başka kimse bu durumu yaşamamış sanırım çok fazla araştırdım kısmet değilmiş ne yapayım 😌
merhaba bende aşılama ıcın doktora gıttım kist var dedı ve ginera verdi ama ben tedirginim sonrasında hamıle kalabilir miyim diye . siz sorabildiiz mi devlette soru da soramyorz

merhaba bende aşılama ıcın doktora gıttım kist var dedı ve ginera verdi ama ben tedirginim sonrasında hamıle kalabilir miyim diye . siz sorabildiiz mi devlette soru da soramyorz
aşılama ve tüp bebek tedavisinde doğum kontrol hapı sıklıkla kullanılıyormuş zaten, benim hapım bitti 3 gün sonra adet oldum şimdi kontrole geldim sıramı bekliyorum. sizde hiç endişelenmeyin ilacınızı için doktorlar ters bir durum yaratacak ilaçları zaten vermezler 😌

Bende 9 haziranda tup bebek yaptırmıstım devlet hastanesinde negatif aldım donmusum yok sil bastan olcam tekrar uzulmedım insan alısıyor artık herseye tarsnfer olduğum gun enfeksiyon kaptım bilmiyorum bumu etkiledi
Hiç üzülme cnm vardir bi hayır de, kacinci denemen yasin kac problem nedir bilmiyorum ama daha zamani vardir demek ki ... Hep soylerim Allah bekletiyorsa daha güzeli icindir... Sabret , en azinda tedavi yöntemi var bazi kisileri umutsuz diyip gönderiyorlar tedavi bile etmiyorlar çok şükür de tedavi olabilecek durumdayim de ... Allah'a emanetiz neylerse guzel eyler

Dondurulmus embiriyo var dimi ben iki kez yumurta toplantım çok zor du benim için 4. Deniyorum şuan inşallah güzel sonuç alirim sizde alırsınız

Bende 9 haziranda tup bebek yaptırmıstım devlet hastanesinde negatif aldım donmusum yok sil bastan olcam tekrar uzulmedım insan alısıyor artık herseye tarsnfer olduğum gun enfeksiyon kaptım bilmiyorum bumu etkiledi

Back
X