• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben çalışıyorum ve şuan 3. Günüm iş başı yaptım. Sanırım evde olmak daha iyi yaaa☺️ Çünkü kimseye birşey söyleyemiyorsunuz, kullanılan ilaçlar psikolojik olarak etkiliyor, acaba bu sefer olurmular etkiliyor birde bunların üzerine iş stresi de eklendiği zaman durum pekde iç açıcı olmuyor açıkçası.
Aynen kuzum iş yerinde aşırı sıkıntı ilaçları kullanmak , kimseye anlatamazsin hic bir sekilde rahat edemezsin ... Herseyin hayırlısı

Ben çalışıyorum ve şuan 3. Günüm iş başı yaptım. Sanırım evde olmak daha iyi yaaa☺️ Çünkü kimseye birşey söyleyemiyorsunuz, kullanılan ilaçlar psikolojik olarak etkiliyor, acaba bu sefer olurmular etkiliyor birde bunların üzerine iş stresi de eklendiği zaman durum pekde iç açıcı olmuyor açıkçası.
evet bende çalışıyorum ve durumu kimseye anlatamıyorum, basen ruhsal olarak çöküyorum yorgun hissediyorum iğneler ilaçlar ağır geliyor ama gün sonunda iş stresinide yüklenmiş olarak eve gidiyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten evde de olsak çalışsakta süreç zor. rabbim hepimizi evlat sahibi etsin, emeklerimizin karşılığını alalım 🙏🏻😌

Kızlar Merhaba,
Bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve evladım olsun diye mücadele ediyorum.Sayfanın başından bugüne kadar olan tüm yorumları okudum.Pozitiflerle sevinip negatiflerle üzüldüm.Hem de yürekten.Benim yaşım 39 ve amh değerim çok düşük.2019 da başladı mücedelem ilk denemem pozitifti (3. gün embriyosu, 2 adet konulmuştu, transferden sonra 8. gün değerim 26.1 ile öğrendim gebeliğimi) fakat 9. haftaya kadar kalp atışı duyulmadı ve kürtaj yapıldı.Sonrasında 2 tane daha transferim oldu fakat ikisi de negatifti.Tabi bu transferlere kadar toplamda 8 adet opu oldum ve artık tüp bebek konusunda deneyim kazandım.Sorularınız olur ise seve seve yanıtlarım.Bende 4. denemem için 3 aydır doktora gidiyorum fakat kist oluştuğu için sürekli tedavi erteleniyor.Adet olmaya yaklaşık 10 günüm kaldı sonrasında bende baştan tedaviye başlayacağım.Hepinize duacıyım
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻

Ay cnmmm ben de sana duaciyim🤲🤲 Rabbim sesini duysun inş hakkindakini gönlüne razi eylesin gönlündekini hakkinda hayirli eylesin, evini nesesiz kucagini boş birakmasin ins🥰🥰😇😇🤲🤲🤲
Amin canım benim.Tabiki rabbim en doğrusunu bilir ama gönlümüzden geçeni de o biliyor.Bizler gibi emek veren herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun.Hamile olanlarımız sağlıcakla bir avazda kucaklarına alsınlar inşallah.Negatif olan canlarada rabbim hem maddi hem manevi yardım etsin inşallah.Yüreklerinizden öpüyorum hepinizi.

İş stresi de zor gerçekten haklısınız ama hangisi doğru hangisi yanlış bende bilmiyorum . Evde tüm gün kendimi dinlemem yanlış orası kesin 😃

Daha çok yeniymissiniz ,hayırlısı olsun . İnşallah en kısa zamanda olumlu sonucu görürsünüz 🥰

Merhaba kizlar . bende dun transfer oldum araniza yeni katildim. dunden itibaren yatiyorum. amma beni cok yordu inanin. sizce yatak istiraheti ne kadar onemli? kendimi dinlemekden deliricem.
Merhaba umarım sonunda mutlu haberi alırsınız🥰 ben ilk gün yattım ikinci gün çok daha az hareket etmeye çalıştım ama sonrasında normal hayatıma devam ettim. ağır iş kesinlikle yapmıyorum ama yemek bulaşık vs işleri ağır kısımları hariç ben yapıyorum yürüyüş yapıyorum. sürekli kendinizi dinlemek iyi değil muhakkak kafanızı dağıtmaya çalışın

İş stresi de zor gerçekten haklısınız ama hangisi doğru hangisi yanlış bende bilmiyorum . Evde tüm gün kendimi dinlemem yanlış orası kesin 😃

Daha çok yeniymissiniz ,hayırlısı olsun . İnşallah en kısa zamanda olumlu sonucu görürsünüz 🥰
Aminnn İnşaAllah. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah.

Merhaba umarım sonunda mutlu haberi alırsınız🥰 ben ilk gün yattım ikinci gün çok daha az hareket etmeye çalıştım ama sonrasında normal hayatıma devam ettim. ağır iş kesinlikle yapmıyorum ama yemek bulaşık vs işleri ağır kısımları hariç ben yapıyorum yürüyüş yapıyorum. sürekli kendinizi dinlemek iyi değil muhakkak kafanızı dağıtmaya çalışın
Cok tesekkur ederim🥰 insallah🙏

bu arada hamilelerimizi tebrik ediyorumm🥰🥰 hep okuyub sevindim. tecrubeleriniz cok onemli. dun transfer oldum amma normal hiss ediyorum farkli hic bir sey yok🙈
Şu aşamada zaten hiçbir belirti veya hissiyat olmuyor, zaten ilaçlardan kaynaklı kasık ve bel ağrısı göğüslerde hassasiyet oluyor. Benim transfer sonrasında sanki üşütmüşüm gibi kasıklarımda ekstra bir sancı vardı yürürken bile zorlanıyordum, bugün biraz daha iyiyim şükür. Bundan sonrası Takdir-i İlah diyorum artık. Allah'ım hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin inşaAllah...

bu arada hamilelerimizi tebrik ediyorumm🥰🥰 hep okuyub sevindim. tecrubeleriniz cok onemli. dun transfer oldum amma normal hiss ediyorum farkli hic bir sey yok🙈
Merhaba ben de dün oldum. Benim de farkli birşeyim yok. Surekli yatmiyorum ama evde yapacak birsey bulamadigim için yatiyorum. Yani zorunlulukdan degil. Yine de iş gormuyorum. Kaç embriyo transferi oldunuz?

Merhaba ben de dün oldum. Benim de farkli birşeyim yok. Surekli yatmiyorum ama evde yapacak birsey bulamadigim için yatiyorum. Yani zorunlulukdan degil. Yine de iş gormuyorum. Kaç embriyo transferi oldunuz?
Hayirli olsun sizinkide🙏🙏 iki tane 5 gun embryosu. peki siz? dun yatdim, bu gun ara ara kalktim. bu gun evlilik yildonumum aksam esim yemeye gidelim olucagi varsa olur diyor. gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim. sizde durumlar nasil? bu arada progesteron fitil olarak ne kullaniyorsunuz?

Şu aşamada zaten hiçbir belirti veya hissiyat olmuyor, zaten ilaçlardan kaynaklı kasık ve bel ağrısı göğüslerde hassasiyet oluyor. Benim transfer sonrasında sanki üşütmüşüm gibi kasıklarımda ekstra bir sancı vardı yürürken bile zorlanıyordum, bugün biraz daha iyiyim şükür. Bundan sonrası Takdir-i İlah diyorum artık. Allah'ım hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin inşaAllah...
sizde kac gun gecti transferden? her kes icin en hayirlisi insallah 🙏🙏

Hayirli olsun sizinkide🙏🙏 iki tane 5 gun embryosu. peki siz? dun yatdim, bu gun ara ara kalktim. bu gun evlilik yildonumum aksam esim yemeye gidelim olucagi varsa olur diyor. gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim. sizde durumlar nasil? bu arada progesteron fitil olarak ne kullaniyorsunuz?
Bu kadar ayni olunur ya 🤣 bizim de evlilik yildonumumuz bu gun. 3 senemiz doluyor Allahin izniyle. Evet 5 gun embriyosu 2 tane bende de.ama kalite olarak b kalite dendi. Orta iyi arasi. Takdiri Ilahi. Nasip kismet. Sizinki de hayirli olsun. Evlilik yildonumunuz de kutlu olsun. Dilerim temmuza guzel haberlerle gireriz 🤲😍

Ben Azerbaycanliyim Gera (biogest) isimli 200 mg fitil gunde 3 defa kullaniyorum. Sizde o isimde ilaç var mi bilemiyorum . Ve progesteron ignesi oluyorum hergun. Rahim duvarim da iyiydi ama yine de progesteron yukleniyor baya baya

Bu kadar ayni olunur ya 🤣 bizim de evlilik yildonumumuz bu gun. 3 senemiz doluyor Allahin izniyle. Evet 5 gun embriyosu 2 tane bende de.ama kalite olarak b kalite dendi. Orta iyi arasi. Takdiri Ilahi. Nasip kismet. Sizinki de hayirli olsun. Evlilik yildonumunuz de kutlu olsun. Dilerim temmuza guzel haberlerle gireriz 🤲😍
sizinkide kutlu olsun🙏🥰🥰 ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz? ben 1 haftaya baslarim dayanamam. progest diye bir fitil. sizce disari ciksam zarar olur mu?

Insallah guzel pozitif sonuclar alirsiniz. Ben ekstra hic birşey yapmadim transferimin 3. Günü piknige bile gittim. Yani bence gidin esinizle yemege zaten bana merkezimde agir spor harici herseyi serbest birakmisti.

Back
X