• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Sürekli kendimden örnek veriyorum ama ben hak ettim🙈 belirtim yok diye endise ettim, test pozitif cikti gene endise ettim hala belirti yok diye, kese icin iki hafta nasil bekleyelim diye kizdim o arada gene belirtim yok acaba duruyor mu endise əttim sonuç ne az bir kasik agrisi yasadim kanama yasadim alsana belirti ustune keseyi gördüm ama kanamam varken gördüm al sana kese ... Diyecegim o ki sabir herseyin vakti var güzelim. Dünden beri cogu arkadas bana moral vermek icin kendini unuttu burda, hepsine minnettarim ❤️🥰 icini ferah tut canim
Kıyamam ya 😂🥰🥰 ama napalım hepimiz böyleyiz hak ettim falan deme 😂😂 bizim durumumuz çok farklı hep bi tedirgin olmamız çok normal 🥰 tabi ki daha sakin olmakta fayda vardır elbet 🥳🥳

Bi de ben bişey sorucam 🤭 şimdi kızlar pozitifi görenler biz 6 haftalık olduk ya sizin karnınızda şişkinlik başladı mı yani benim göbeğim hiç yoktur 50 kiloyum ama karnımda o şişkinliği görüyorum ve aşırı hoşuma gidiyor sizde de var mı yoksa ilaçlardan dolayı mı şiştik😂

Bi de ben bişey sorucam 🤭 şimdi kızlar pozitifi görenler biz 6 haftalık olduk ya sizin karnınızda şişkinlik başladı mı yani benim göbeğim hiç yoktur 50 kiloyum ama karnımda o şişkinliği görüyorum ve aşırı hoşuma gidiyor sizde de var mı yoksa ilaçlardan dolayı mı şiştik😂
Ya ben hala kaç haftalık oldugum konusunda kararsizim 😆😆 ama o siskinlik bende de 😆😆😆😆😆😆😆

Canim ya. Benim de baya oluyordu kan sulandiriciyi kesdim lekelenmem durdu. Belki sen de kessen lekelenmem durur? Bir sonraki adete mi kaldi?
Her doz artma öncesi lekelenme oldu kan sulandırıcı hiç kullanmadım bir sonraki adet tekrar lucrin/zoladex sonrası için estrofem 15 gün kullanacağım bu seferde 20 gün yapmıştı riske atmayalım dedi çok ağladım 2 saat 20 dk sıra bekledim çok sinirlerim bozuldu dondurulmuş embriyom olmasa çıkar giderdim ağla ağla şiştim bakalım bundan sonrası için artık 2 ay gibi ertelendi 🤗 senin ve diğer arkadaşların süreçleri iyi geçsin hepinize annelik çok yakışacak 💕

Hayırlısı olsun inşallah bu arada hücre sayısını söyledler mi
Evet 8 hücreymiş aslında 6 hücreli 10 hücreli falan da vardı (toplam 7tane) ama 8 en iyisi deyip onu transfer ettiler bakalım ya Nasip. Benim 1 fresh 2 donmuş transferim olmuştu. 2si düşükle sonuçlandı inşallah bu sefer yüzümüz güler 🤲🏻

Ahahaj ben hep göbekli oldugum icin bir yorum yapamayacagim cnm 🤣🤣🤣🤣 ama dunku ultrason ölçümüne gore 4+4 ben

Yok daha 6 temmuzda gidicem kalp atisiyla birlikte gorcez ozmaan kadar belirsiz 🙈🙈 ama gobekte bir kavis var muhtemelen igneler fln sisiriyor 🤭🤭🤭
Ne şişiriyor bilmiyorum ama aşırı güzel şişiriyor 😂😂😂 sen de hayırlısıyla görürsün Rabbim hepimize tattırsın bu duyguları 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Evet 8 hücreymiş aslında 6 hücreli 10 hücreli falan da vardı (toplam 7tane) ama 8 en iyisi deyip onu transfer ettiler bakalım ya Nasip. Benim 1 fresh 2 donmuş transferim olmuştu. 2si düşükle sonuçlandı inşallah bu sefer yüzümüz güler 🤲🏻
Benm de ikisi 10 hücreli kondu. Olacağı varsa olr inşallah. Nasip te varsa olr ya ama biraz düşündürdü bu durum ne yalan söyleyeyim

göbek de lazım🤪 Yavaş yavaş büyütecez inşallah durumun daha iyi mi leke vs hiç kalmadı demi
İyiyim cnm ama fitil kalintilari geri gelirken ilkinde hafif pembe ikincisinde az once kahverengi gibi birşey gördüm ama takmiyorum Rabbim bi kolayligini verecek ins

Nasipte varsa olr inşallah ne diyelim. Dua edelim birbimize. En fazla bu geliyor elden
Öyle duadan başka yapacak bişey yok. İki embryo konmuş inşallah en az biri tutunur. Ben yurt dışındayım burada kolay kolay 2 koymuyorlar. Aslında bu 4. Denemem ama geride embryo var zaten iki tane koymayalım dediler yine.

Bende feci şişim seninle aynı durumda olduğum için çok belli😏 46 kiloyum karnım davul😂

Hanımlar belki saçma olucak ama aklıma takılan bişeyi sorucam meraktan. Ben şu an 4. Transferimi yaptırdım, Amerikada yaşıyorum. Burada herşey gerçekten bilimsel kaynaklara göre uygulanır hep ve yumurta toplamada da transfer de özellikle her seferinde çorap giyip gelmem konusunda uyardılar. Tabii çoraptan kasıt öyle ince çorap babet çorap değil pamuklu soket çorap. Türkiyede de doktorlarınız bu konuda uyardı mı sizi. Yaz ve sıcak bir yerde yaşamama rağmen ben de transferden sonra hep çorap giyiyorum sonuçta hep büyüklerimizde yalın ayak dolanma çocuğunuz olmaz der 😂😂😂

Ben de zayıfım ama karnım şiş sanırım iğnelerden oluyor 😃

Hanımlar belki saçma olucak ama aklıma takılan bişeyi sorucam meraktan. Ben şu an 4. Transferimi yaptırdım, Amerikada yaşıyorum. Burada herşey gerçekten bilimsel kaynaklara göre uygulanır hep ve yumurta toplamada da transfer de özellikle her seferinde çorap giyip gelmem konusunda uyardılar. Tabii çoraptan kasıt öyle ince çorap babet çorap değil pamuklu soket çorap. Türkiyede de doktorlarınız bu konuda uyardı mı sizi. Yaz ve sıcak bir yerde yaşamama rağmen ben de transferden sonra hep çorap giyiyorum sonuçta hep büyüklerimizde yalın ayak dolanma çocuğunuz olmaz der 😂😂😂
Valla beni kimse uyarmadı ama bende çorapla geziyorum evde benim ayaklarım üşürse karnıma inanılmaz vuruyor çok sıcaklamadığım sürece hep çoraplıyım😄😄 ama onların söyleme sebebi nedir bilmiyorum hiç duymadım ve merak ettim 🤔

Back
X