• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Verdi evet . 9 Haziran benim transfer tarihim . Birşeyler yaziyor evet de goremedim . Cuma kesin sorarım eğer herşey yolunda giderse...Olmadı zaten ararım aradığımda hemen açıyor ve ilgileniyor neyse ki .

Canım benim de 9 haziran transfer tarihim ama bana ilaçları bıraktırmadı doktor 10. Haftaya kadar devam. Tüp bebek doktoruna sordun mu ilaçları bırakma konusunu?

Canım benim de 9 haziran transfer tarihim ama bana ilaçları bıraktırmadı doktor 10. Haftaya kadar devam. Tüp bebek doktoruna sordun mu ilaçları bırakma konusunu?
İlaçları derken sadece progesteron iğneyi kesti bugün de vurduktan sonra diğerleri devam . Bir de corasprini kesti kanama başladığı için .

İlaçları derken sadece progesteron iğneyi kesti bugün de vurduktan sonra diğerleri devam . Bir de corasprini kesti kanama başladığı için .

Anladım canım evet kanama başlarsa coraspin kesiyorlar. Progestan iğne, fitil devam 🤷🏼‍♀️
Ben de perşembe gideceğim büyük ihtimalle karar veremiyorum , kesede yolk sac gözüktü mü🤩

Anladım canım evet kanama başlarsa coraspin kesiyorlar. Progestan iğne, fitil devam 🤷🏼‍♀️
Ben de perşembe gideceğim büyük ihtimalle karar veremiyorum , kesede yolk sac gözüktü mü🤩
Bu arada bende ciddi kalp çarpıntısı var . Progesteron iğneden şüphelendi . O yüzden de kesmiş olabilir . Hatta nabız sayıma baktı yüksek dedi . Benim alerji gecmisim de var . Bilinen bilinmeyen birçok şeye alerjim var . Progesteronu da keseyi görünce o yüzden kesmiş olabilir . Yolk saç nedir bilmiyorum o kadar detay sormadım desem 🤷

Bu arada bende ciddi kalp çarpıntısı var . Progesteron iğneden şüphelendi . O yüzden de kesmiş olabilir . Hatta nabız sayıma baktı yüksek dedi . Benim alerji gecmisim de var . Bilinen bilinmeyen birçok şeye alerjim var . Progesteronu da keseyi görünce o yüzden kesmiş olabilir . Yolk saç nedir bilmiyorum o kadar detay sormadım desem 🤷

Aa o yüzden olabilir o zaman çok geçmiş olsun canım. Benimde alerjik bünyem var malesef 🙄 İnşallah herşey yolunda ilerleyecek bebişler sağlıkla büyüyecek🤲🏼
Keseyi görürler çok rahat Perşembe gidebilirsin bence 🤗

Ay inşallah ya haber veririm mutlaka🤩

Aa o yüzden olabilir o zaman çok geçmiş olsun canım. Benimde alerjik bünyem var malesef 🙄 İnşallah herşey yolunda ilerleyecek bebişler sağlıkla büyüyecek🤲🏼

Ay inşallah ya haber veririm mutlaka🤩
Ah inşallah şu kanamalar olmasa keşke hiç 😥
Evet haber et güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

perşembe günü test günüm içim kıpır kıpır hep bir acaba var test yaptım pozitif ama ya ilaçlardansa ya test bozuksa diye bi milyon düşünce bugün verecektim ama drum bekle dedi kan için. Kızlar hiç testte pozitif kanda negatif gördünüz mi duydunuz mu??
Ben gördüm canim ama sen içini ferah tut herkes bir değil benim yumurta catlatma ignesindende degildi ustunden 10 gunu gecmisti erken gebelik test kaset hepsinde silik cikiyordu ama kanda 0di yuzumuze tokat gibi yapismisti o sonuc asla unutamiyorum once sevinip sonra uzulmek cok kotuydu suan ikinci transferim ama unutamiyorum hala icimde yara ama sakın sende boyle olcak sanma ben 100 kisiden sadece biriydim

Herkese merhabalar ben de Bayadır takipteyim. Bugün yazmaya fırsat oldu. 24 haziran cuma günü 1 embriyo transferim oldu benim de. Simdi beklemedeyim :) daha önce de tüp bebek yaptırmıştım cok şükür 3 yaşında bir oğlum var. Az cok tecrubeliyim ama insan yine de tedirgin oluyor. Benim ilk tedavimde de bunda da doktor transferden 4 gun sonra e2 p4 tahlili istiyor. Burda hic dikkatimi cekmedi. Kimseden istenmiyor sanırım.
Ayni gun transfer olmusuz☺️

Vajinal muayneden etkilendin mi cnm yani korktun mu hic kafa olarak yani muayene olduktan sonra kanaman olması ilginc. Rabbim sana bagislasin evladını

Back
X