• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar selammmm ☺️ S_lidya S_lidya bu topici açtığında ilk yazanlardan biriydim dondurulmuş embriyo transferi olacagım için Haziranın ilk günleri transfer olurum diye düşünüyordum ama arada histereskopi olunca cuma günü yani 1 Temmuz da transferim var 🙈🙈 aslında Temmuz tpoici açılmış ama ben burayı cok sevdim hiç gidesim yok 🤗🤗 Kızlar tecrübeli arkadaşlarımıza biley sorucam vajinal fitili sabah öğle akşam uyguluyorum ama yarım saat bi saat sonra tekrar geri geliyor gibi benimle bu durumu yaşayan varmı ? Bu arada yaş-şehir sorusuna da cevap vereyim 😀 29- Ankara
Biz bu topigi bir ay bekledik nasil guzel olmasin birakip gidilsin dimi 🙈🙈🙈 ben sabirsiz topic acilmasini bile bekleyemedim tet gününü nasil bekleseydim siz hesap edin🤭🤭🤭😂😂😂😂 burdada bekleriz sonucunu gitme bir yere 😍🌸

Kızlar selammmm ☺️ S_lidya S_lidya bu topici açtığında ilk yazanlardan biriydim dondurulmuş embriyo transferi olacagım için Haziranın ilk günleri transfer olurum diye düşünüyordum ama arada histereskopi olunca cuma günü yani 1 Temmuz da transferim var 🙈🙈 aslında Temmuz tpoici açılmış ama ben burayı cok sevdim hiç gidesim yok 🤗🤗 Kızlar tecrübeli arkadaşlarımıza biley sorucam vajinal fitili sabah öğle akşam uyguluyorum ama yarım saat bi saat sonra tekrar geri geliyor gibi benimle bu durumu yaşayan varmı ? Bu arada yaş-şehir sorusuna da cevap vereyim 😀 29- Ankara
Merhabaaa gitme gitme burdan devam ederiz🥳 fitili 8, 8,5 saat arayla atman lazım ve geri gelmesi çok normal ya tümünü atıyor ya su gibi akıyor ama hiç korkmayın bu bütün kullananlarda aynı rahim kendine gerekeni alıp fazla olanı atıyor

Merhabaaa gitme gitme burdan devam ederiz🥳 fitili 8, 8,5 saat arayla atman lazım ve geri gelmesi çok normal ya tümünü atıyor ya su gibi akıyor ama hiç korkmayın bu bütün kullananlarda aynı rahim kendine gerekeni alıp fazla olanı atıyor
İçimi rahatlattın canım benim sağol 🤗

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh kuzummm😍😍😍
Aynı gün doğurmak nasip olsun kuzuuuum♥️
Hoşgeldiin, sana demiştim buradaki ambiyans çok güzel moral bulursun🥳 inşallah sonucu çok çok güzel olsun❤️
İnşallah canım çok teşekkürler yonlendirmen için 🥰 Rabbim hepimizin emeginin karşılığını kucağımza almayi nasip etsin

Rubby yine herseyi kacirdim ama senin yazdigina yetistum😍😍😂😂😂 gelsin benden 35 izmir, tavrmegene giden var gordum yazilarldan izmirden cikar bir kac kisi daha :)))
Ben calismaya basladim bugun pelte gibiyim S sunsea iyi misin ?
Yeni transfer olan arkdaslarim hadu güzel haberler verin bize cümbüş yeri olsun buralar 🥰🥰🥰🥰🙏🙏
O kadar cok yazi görüyorum ki arada kacirdgm cevap yazamadgim varsa hakkinizi helal edin hem guzel haberde hemde uzuntunuze ortam olma konusunda 🙏🙏🙏
Daha iyiyim Lidya ama bilmiyorum umarım kese kanamadan dolayı zarar görmemiştir . Cuma günü yine çağırdı bakalım ....

Daha iyiyim Lidya ama bilmiyorum umarım kese kanamadan dolayı zarar görmemiştir . Cuma günü yine çağırdı bakalım ....
Dinleniyorsun değil mi olabildigince su almak wc gitmek disinda kalkma dinlen olur mu ? Endise etme daha mart ayi annelerine geçeceğiz bu ekip🥰

Arkadaşlar transfer adetten sonra kaçıncı günde yapıldı sizlerin
Canim o rahmin kalinlasmasi ve hazir olmasina bagli ... Benim ilk iki transferimde tam 14 veya 15 gunlere denk gelmişti sanki ama bu sonuncuda baya uzun sürdü kalinlasmasi tam tamina adet gününü 1.gun sayarsak 20.gun transferim oldu

Back
X