• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aynen aynen😀 gunlukteki bilgileri okumak hosuma gidiyor. Transfer gününe göre tahmini dogum tarihini hesapladım. Tahmini dogum tarihi de 3 yasimdaki oglumun dogum tarihi🥰
Allahım hepimize yaşatsın inşallah bu topicteki kadınlarda Şubat Mart anneleri topiğinde buluşalım inşallah 🤲

Transferden bu yana bitmeyen şişkinlik ve gaz sorunum var ne yaptıysam kurtulamadim gaz sorunundan iyice stres yaratıyor bu durum benim gibi olup pozitif gören var mı 2. transferimde böyleydi negatif sonuclandi sanki dusurmusum gibi hissettiriyor 😔

Benim.kaset testlerle aram iyi değil o yüzden tüp bebek transferinden sonra hiç yapmadim. 10. Günden sonra yapmakta fayda var die düşünüyorum.
Benim de aram iyi değil olanıda göstermiyor sanki ya :( test fobisi oldu bende yapmaya korkuyorum iki kere negatif verdi karton test. 9. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bir daha da test yapmaya korkuyorum perşembe günü test günüm kan vereceğim ne olacaksa olur

Bilmiyorum erken mi değil mi, sizce ne zaman yapmalıyım
Kacinci gün embriyorsu transfer edildi
Bence 9. Günden itibaren yapmak daha doğru sonuç negatif bile olsa idrara yansıma süresi var benim ilk transferim pozitifti kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitif görmüştüm

Kızlar bugün transferimin 3.günü az önce lavaboda peçeteye silince sümüksü bir akıntı geldi aynı şey başına gelen var mı, korkmam gereken bir şey mi?

Benim de aram iyi değil olanıda göstermiyor sanki ya :( test fobisi oldu bende yapmaya korkuyorum iki kere negatif verdi karton test. 9. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bir daha da test yapmaya korkuyorum perşembe günü test günüm kan vereceğim ne olacaksa olur
Benim daha önce negatif olup aslında pozitif olan gebeliğim olmuştu . O yüzden güvenmiyorum açıkçası. Onun sonu farklı bitti ama güvenmiyorum genel olarak 🤷Gönlünüzü ferah tutun .Kan testiniz ne zamansa o zaman yaptirirsiniz.

Back
X