• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba canim ayni korku bende de var icim hic rahat degil surekli yatiyorum sadece tuvslete gidiyorum sanirim ondan oluyor gunde bir kez buyugume cikiyorum gazimi geldikce yapabiliyorum ama bir siskinlik kasiklarimda ara ara agri bazen siddetleniyor bazen hic olmuyor ama gaz sancisi mi rahimden kaynakli sanci mi ayirt edemiyorum tek ayirt ettigim siskinlik var ve cok gergin
Merhaba cnm inş pozitif sonuc alıraın bazdn kalk yürü ev için kan dolaşımı önemli çünkü ilk günler bnimde öleydi bide seyirme oluyordu çok belirgin.herkesinde belirtileri farklı oluyor ama negatif düşünmeyelim sonucu öğrenene kadar hepimiz hakkında hayırlısı olsun 🙏🦋

Merhaba cnm inş pozitif sonuc alıraın bazdn kalk yürü ev için kan dolaşımı önemli çünkü ilk günler bnimde öleydi bide seyirme oluyordu çok belirgin.herkesinde belirtileri farklı oluyor ama negatif düşünmeyelim sonucu öğrenene kadar hepimiz hakkında hayırlısı olsun 🙏🦋
Amiin canim insallah🤲

Hepiniz çok sağolun dönemiyorum hepinize burdan cevap veriyorum toparlayacağım yeni sürece gireriz pes etmeyecegim bu sefer de nasip ,vakti zamanı değilmiş 🤲🌸

Şimdi ben rutin kontrollerini sil baştan yaptiracagim hormonların baktiracağım Allah nasip ederse de bir kaç seneye tekrar deneriz .
Belki de gerek kalmaz Rabbim doğal yoldan nasip eder .
Doğuda bildiğiniz iyi bir tüp bebek doktoru var mı?
Diyarbakır da olabilir Mardin de olabilir o tarafa yakın başka yer olabilir bilmiyorum 🤷
Canım Mardin’de tüp bebek merkezi yok Diyarbakırda var memorialde Dr uğur güneş ve bahçecide Dr zeki akkum var. Ben istanbulda transfer oldum ama diyarbakırda ugur beyde kontrollere gittim ben begendim açıkçası. Her gittiğimdr hep kalabalıktı iyi doktor olmasa o kadar kalabalık olmazdı diye düşünüyorum.

Idrar testi yaptın mi peki hic🤭
Yapmadim canim ilkinde bi olumsuzluk yasadik iki test yapmistim kaset ve erken gebelik ikisinde de pozitifi gorup kan degeri 0la eve gelmistim meger yumurta catlatma ignesi yapiyormus aslinda bu ikinci transferim catlatma ignesi olmadi bende ama bi fobi olustu artik direkt kan vermeyi dusunuyorum🥰

Şu yazacağımı yazarken hem çekiniyorum tepkilerinizden ama hemde aynı duyguları olan biri varsa diye sormak istiyorum. Tabiki de en önemlisi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak ama ben hep bir kızım olsun istedim, kız çocuklarına aşırı düşkünüm, etrafımdaki tüm kız çocuklarına hassasiyetim var diyebilirim. Ama tabikide erkek çocuğum olsa ne olacak oda canımdan can. Ama benim kadar bu konuda kalbinden geçen fikri olan var mı? Bunu düşünen, bu kadar dileyen?
Cekinecegin hicbir sey yok canim ben herkese diyorum duanizi tam edin allahim tutsun tutsun diye etmekte yanlis hadi tutsa kimyasal gebelik olsa ya da dusuk daha mi iyi o yuzden hep allahim herkesinki tutsun ve kucaklarina alip her an yanlarinda olsun diye dua ediyorum kendim icinde cinsiyet icinde ayni sekilde duami hep tam ediyorum allah hicbir duayi geri cevirmez hicbiri de gucune gitmez icinden kalbinden gecir bende erkek cocuklarini cok severim 5 tane erkek yegenim var ondan midir nedir hep bi bana duskun oglum olsun istemisimdir ve hep ederken duami allahim eger hayirliysa eli ayagi duzgun saglikli sihhatli bir erkek evladi ver ama hayirli olmayacaksa ve nasibimde kiz varsa benden asla onu esirgeme onu da ver diyorum ikiside basim gozum ustune 🤲

Cekinecegin hicbir sey yok canim ben herkese diyorum duanizi tam edin allahim tutsun tutsun diye etmekte yanlis hadi tutsa kimyasal gebelik olsa ya da dusuk daha mi iyi o yuzden hep allahim herkesinki tutsun ve kucaklarina alip her an yanlarinda olsun diye dua ediyorum kendim icinde cinsiyet icinde ayni sekilde duami hep tam ediyorum allah hicbir duayi geri cevirmez hicbiri de gucune gitmez icinden kalbinden gecir bende erkek cocuklarini cok severim 5 tane erkek yegenim var ondan midir nedir hep bi bana duskun oglum olsun istemisimdir ve hep ederken duami allahim eger hayirliysa eli ayagi duzgun saglikli sihhatli bir erkek evladi ver ama hayirli olmayacaksa ve nasibimde kiz varsa benden asla onu esirgeme onu da ver diyorum ikiside basim gozum ustune 🤲
Aynen bende böyle hissediyorum. Allahım bana sağlıkla bir kız evlat nasip et, ama hayırlısı erkekse oda canımdan can diyorum. Ama kalbimden geçen bu olduğu için biraz kendimi kötüde hissediyorum açıkçası.

Aynen bende böyle hissediyorum. Allahım bana sağlıkla bir kız evlat nasip et, ama hayırlısı erkekse oda canımdan can diyorum. Ama kalbimden geçen bu olduğu için biraz kendimi kötüde hissediyorum açıkçası.
Hic kötü hissetme senin niyetin önemli niyetinde aman kiz olsunda erkek olmasin erkekle napcam ben diye bi niyet yok ki her ikiside olsun ama kiz olursa daha iyi olur diyorsun bunda hicbir sey yok zaten herkes aslinda cocuk isterken hayalinde kafasinda bi cinsiyet belirler kalbinden gecirir Allahim sana en hayirlisindan en guzelinden en sagliklisindan bir kiz nasip etsin eger nasibinde yoksa da bir tane aslan nasip etsin 🥰

Bu konuda bir merakım yok, herkesin inancı kendinedir. Ama çok ahlaklı, merhamet ve vicdan dolu olmasını dilerim. Yinede dileğiniz için teşekkür ederim🌸
Hımm anladım Allah tan hayırlısını istiyorum diyince hatırlatmak istedim. Rica ederim umarım gönlünüze göre olur herşey🌺

Back
X