• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Parfum sikma demislerdi transfere giderken ama o transfere ozel birsey degil mi?bana ayrica dikkat etmemle ilgili bisey denmedi
Embriyo transferi sırasında parfüm sıkılmamasımı lazım 🙄 ben sadece kimyasallardan uzak durmamız lazım diye biliyorum koku felan etkisi ilk defa duydum ve daha bu gün parfüm sıktım 🤔🤔

Merhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.
Merhaba şuan gördüm paylaşımınızı Rabb'im yardımcınız olsun güzel haberler alın banada 27 Haziran'da 3. Gün embriyosu transfer edildi dediğiniz gibi Mevla neylerse güzel eyler

Teşekkürler hepinize kesem duruyor çok şükür kanama alanı olmuş ama aktif bir kanama görmedi bol bol istirahat dediler şükürler olsun
Bebeğiniz hep sizinle olsun başlarda normal bunlar rabbim iyi etsin darısı bizlere pozitifi görmeden önce belirtiniz oldu mu

Kactane kullaniyorsunuz? Ben estrofemi transferden önce basladim 3 tane iciyorum sabahlari. Tabiki cok fazla ilaç katkısı var suan sizin hamilelik olup olmadığı henüz belli degilse sizin muhtemelen ilaclardan kaynakli olabilir. Ama inşallah bebiste vardir 😍
Ben 6 tane alıyorum günde herke 2-3 yazıyor benimki epey çok sanırım ama 8. Hafta bitecekmiş

Parfum sikma demislerdi transfere giderken ama o transfere ozel birsey degil mi?bana ayrica dikkat etmemle ilgili bisey denmedi
Onu bilmiyorum ki canım. Mesela bana parfüm sık yada sıkma demediler ama ben burda okumuştum transfere giderken ve sonrasında parfüm tarzı şeyleri bıraktım hatta kıyafetlerimi de yumuşatıcı kullanmadan yıkayıp gitmiştim

Onu bilmiyorum ki canım. Mesela bana parfüm sık yada sıkma demediler ama ben burda okumuştum transfere giderken ve sonrasında parfüm tarzı şeyleri bıraktım hatta kıyafetlerimi de yumuşatıcı kullanmadan yıkayıp gitmiştim
Ya bende ilk dikkat ettim sonra bi iki gündür parfüm sıktım 🤔 inşallah bişey olmaz

Back
X