- 23 Haziran 2021
- 350
- 515
- 53
Ayy inşallah canım inşallah bütün bunların sebebi bebişlerimizdirAmin benimde çok ağrıyor sağ kasığım bacağım kemiğim komple ağrıyor inşallah bebeğimdir bunları yapan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah canım inşallah bütün bunların sebebi bebişlerimizdirAmin benimde çok ağrıyor sağ kasığım bacağım kemiğim komple ağrıyor inşallah bebeğimdir bunları yapan![]()
Parfum sikma demislerdi transfere giderken ama o transfere ozel birsey degil mi?bana ayrica dikkat etmemle ilgili bisey denmediEmbriyoyu koku etkilliyormuş diye duymuştum da o yüzden sordum
Embriyo transferi sırasında parfüm sıkılmamasımı lazımParfum sikma demislerdi transfere giderken ama o transfere ozel birsey degil mi?bana ayrica dikkat etmemle ilgili bisey denmedi
Merhaba şuan gördüm paylaşımınızı Rabb'im yardımcınız olsun güzel haberler alın banada 27 Haziran'da 3. Gün embriyosu transfer edildi dediğiniz gibi Mevla neylerse güzel eylerMerhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.
Bebeğiniz hep sizinle olsun başlarda normal bunlar rabbim iyi etsin darısı bizlere pozitifi görmeden önce belirtiniz oldu muTeşekkürler hepinize kesem duruyor çok şükür kanama alanı olmuş ama aktif bir kanama görmedi bol bol istirahat dediler şükürler olsun
Canım Cook geçmiş olsun . Bol bol dinlen pozitif düşün. Strese girmemeye çalış ...Teşekkürler hepinize kesem duruyor çok şükür kanama alanı olmuş ama aktif bir kanama görmedi bol bol istirahat dediler şükürler olsun
Ben 6 tane alıyorum günde herke 2-3 yazıyor benimki epey çok sanırım ama 8. Hafta bitecekmişKactane kullaniyorsunuz? Ben estrofemi transferden önce basladim 3 tane iciyorum sabahlari. Tabiki cok fazla ilaç katkısı var suan sizin hamilelik olup olmadığı henüz belli degilse sizin muhtemelen ilaclardan kaynakli olabilir. Ama inşallah bebiste vardir![]()
Benm pozitifi öğrendiğimden beri bazen azalan kaybolan bazen artan sağ kasık ağrım var inş seninde bebiştendirAmin benimde çok ağrıyor sağ kasığım bacağım kemiğim komple ağrıyor inşallah bebeğimdir bunları yapan![]()
Ay maşallah gözün aydın inşllh bidaha olmazTeşekkürler hepinize kesem duruyor çok şükür kanama alanı olmuş ama aktif bir kanama görmedi bol bol istirahat dediler şükürler olsun
Belli bir belirtim yoktu açıkcası halada öyle fazla bi belirtim yok bitek kasık ağrısı vardıBebeğiniz hep sizinle olsun başlarda normal bunlar rabbim iyi etsin darısı bizlere pozitifi görmeden önce belirtiniz oldu mu
Hahahha bayıldımKızlar yeni mottom ' BEN NE KADAR KOTUYSEM O OKADAR İYİ DEMEKTİR ''![]()
Kavun karpuz iyi geldi bana da serin serinHahahha bayıldım![]()
Ay inşallah inşallah şuan bile o kadar sızlıyor ki hem bacağım hem sağ kasığım anlatamamBenm pozitifi öğrendiğimden beri bazen azalan kaybolan bazen artan sağ kasık ağrım var inş seninde bebiştendir
Sağolasın canım, Rabbim tez vakitte sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallahMaşallah hayırlı olsun darısı bize inşallah
İnşallah Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasınSağolasın canım, Rabbim tez vakitte sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah
Onu bilmiyorum ki canım. Mesela bana parfüm sık yada sıkma demediler ama ben burda okumuştum transfere giderken ve sonrasında parfüm tarzı şeyleri bıraktım hatta kıyafetlerimi de yumuşatıcı kullanmadan yıkayıp gitmiştimParfum sikma demislerdi transfere giderken ama o transfere ozel birsey degil mi?bana ayrica dikkat etmemle ilgili bisey denmedi
Amin inşallah canımİnşallah Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın![]()
Ya bende ilk dikkat ettim sonra bi iki gündür parfüm sıktımOnu bilmiyorum ki canım. Mesela bana parfüm sık yada sıkma demediler ama ben burda okumuştum transfere giderken ve sonrasında parfüm tarzı şeyleri bıraktım hatta kıyafetlerimi de yumuşatıcı kullanmadan yıkayıp gitmiştim