• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar çaydanlık falan kaldırmak etkiler mi? Boşken bile biraz ağır çaydanlık
Hepmzde var o tedirginlik onu yapsm biii olur mu bunu yapsm bişi olur mu die ama düşünsenize millet hamilemoldgnu bilmeden tarlalarda calısıyor Rabbim ol demişsse hiç bi kuvvet yerindn oynatanaz onu ama tabi tedbir almakta fayda var ğ

Hepmzde var o tedirginlik onu yapsm biii olur mu bunu yapsm bişi olur mu die ama düşünsenize millet hamilemoldgnu bilmeden tarlalarda calısıyor Rabbim ol demişsse hiç bi kuvvet yerindn oynatanaz onu ama tabi tedbir almakta fayda var ğ
El mecbur kaldırdım artık işe başladım bugün bazen çay işi falan oluyor mecbur az su koyup demledim artık birde çayccının altı boşken bile baya ağır. Zorlu yollardan geçip zor kavuştuğumuz için böyle tedirginiz sanırım

Kızlar mide bulantım çok kötü hiçbir şey yiyemiyorum :KK43: tüm enerjim çekildi resmen

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Kalpinden öpüyorum.Mesajınnı şimdi gördüm inşallah transferin sağlıkla olmuştur ve inşallah minnoşun sana sıkı sıkı tutunur.Daha önce prp yaptırmadım hiç.İstanbuldayım ben.Daha önce Aret kamar da tedavi görüyordum ama orada bazı problemler yaşayınca bıraktım ve şimdi bahçecinin labratuavırını kullanan dr Sait Halil beyle tedavime başlayacağım.Hatta 20 dk ya doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.Dualarım seninle ve hepinizle canlar
Güzel kadın sana bol sans diliyorum , Rabbim senin icin ol desin ins 🤲🤲🤲 guzel kalbinin mukafatini versin

Allah'ın izniyle o kadardan bişey olmaz bence rabbim korusun canm 😌 seninki kaçıncı gün transferiydi canım bir de kalp atışını falan duydun mu ay kıyamam ♥️
5. Gün embriyosuydu bugün daha 9.günüm daha kese falan görmedim dün kanda pozitifi aldım, 5.günden itibaren de idrarda pozitif görmüştüm

5. Gün embriyosuydu bugün daha 9.günüm daha kese falan görmedim dün kanda pozitifi aldım, 5.günden itibaren de idrarda pozitif görmüştüm
Maşallah canm senin adına çok sevindim geriside hayırla gelsin sağlıkla kucağına al inşallah ve hamileliğin tadını çıkara çıkara yasa ♥️😘

Bende grip oldum yaz günü ama ne grip . Dün gece ateşim 37 civarında seyretti . Bir şekilde dusurduk uyuyabilmisim 😔 bu arada sanırım son beş altı yılda hiç hasta olmamıştım . Sürekli yatmaktan bağışıklığım düştü galiba 😔
Ah kuzum cok gecmis olsun , bol c vit, bal zencefil karışımı boğazları rahatlatir öksürüğü keser, varsa ev yapimi sirke göğsü yumuşatır yada bir doktor muaynesine git erkenden önlerler... Bende transferde baslamisti grip gibi birsey ama ne oksuruk ne hapsirik hic umut vermemistim tutunacagina hatta ama şükür tutundu... İlaçsız doğal yollarla geçirdim atesim olmamisti ama öksürük fenaydi

Back
X