Daha gününüze varsa test yapmayın bence . Bir sikintiniz yoksa çıkın biraz hava alın ,iyi gelir....İnşallah bu gün bir duygusallık var üstümde ağlamak istiyorum sadece yada çıkıp saaatlrrce yürümek ne bilim değişik iştee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha gününüze varsa test yapmayın bence . Bir sikintiniz yoksa çıkın biraz hava alın ,iyi gelir....İnşallah bu gün bir duygusallık var üstümde ağlamak istiyorum sadece yada çıkıp saaatlrrce yürümek ne bilim değişik iştee![]()
Perşembe günü günüm nasip olursa o zaman yapıcam ben bu süreci evde yatarak geçiriyorum dışarı çıkıp kimseyi görmek istemiyorum dedim ya değişik bi durumdayımDaha gününüze varsa test yapmayın bence . Bir sikintiniz yoksa çıkın biraz hava alın ,iyi gelir....
Ayin 15 ne yaptır dedi doktor 17 gün geçiyor bu süreçte bayramın sonuna yaptırmam lazimİşte Doktorlar bu moralim bozulmasın diye beklememizi istiyor bence birkaç gün daha geçsin Bir de erken gebelik testi almadıysan o yüzden çıkmamıştır inşallah bebeğin seninledir canm normalde cuma günü mü test yapman lazımdı![]()
Ne zaman oldunuz transferi hayırlı olsun inşallahHerkese Merhaba,
Yazılanları ancak okuyup bitirebildim. Pozitif haber alanları tebrik ederim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. Ben de transfer oldum, test günümü bekliyorum. Darısı isteyen herkesin başına olsun:)
Moralini yüksek tutmaya çalış canım belki de erken gebelik testi değildi o yüzden çıkmadı teste iyilik düşünmek dışında elimizden gelen bişey yok6. Günümdeyim geçen hafta salı 16.40 trasfer olmuştum 6. Gün oluyor iste insan kendine eziyet etmeyi seviyor meraktan yapiyorum tes dayanamadım ve moralim bozuldu
Ya Bayram sonunu bekleyemiyorsan da bir kliniğe ya da acille felan gidebilirsin benimkide ayın 7 sinde ama sana baya sonraya vermiş test gününüAyin 15 ne yaptır dedi doktor 17 gün geçiyor bu süreçte bayramın sonuna yaptırmam lazim
Devlet ayda bir defa veriyor 13 TL gibi bi ödemesi çıkıyor ama zamanı gelmediyse 96 TL ödeyip alıyorsunuzCanım estrofemi devlet karşılıyor değil mi? Bugün sağlık ocağına yazdıracağım da
Merhaba. 10 gün sonra dedi ama bayram tatili olunca 18 temmuza randevu aldım.Merhaba :) sizi kalp atışı için ne zamana cagirdi
Çisemcim moralini bozma bol bol ya fettah de.gün geçtikçe sabırsızlığımız artıyor ben seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an bekleyenler olarak hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz.sabah kötüydüm bende sonra kendi kendime olduysa zaten oldu bugün 5.gün dedim olmadıysa da biraz ara verecem dedim biz devam etmeyecek sanıyoruz ama hayat öyle bi devam ediyor ki şaşıp kalıyoruz6. Günümdeyim geçen hafta salı 16.40 trasfer olmuştum 6. Gün oluyor iste insan kendine eziyet etmeyi seviyor meraktan yapiyorum tes dayanamadım ve moralim bozuldu
Evet bende şaşırdım96 mı olmuş geçen hafta 92 TL ye aldım artık yetişemiyoruz zamlara![]()
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Kalpinden öpüyorum.Mesajınnı şimdi gördüm inşallah transferin sağlıkla olmuştur ve inşallah minnoşun sana sıkı sıkı tutunur.Daha önce prp yaptırmadım hiç.İstanbuldayım ben.Daha önce Aret kamar da tedavi görüyordum ama orada bazı problemler yaşayınca bıraktım ve şimdi bahçecinin labratuavırını kullanan dr Sait Halil beyle tedavime başlayacağım.Hatta 20 dk ya doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.Dualarım seninle ve hepinizle canlarHayırlısı olsun inş. bende 40 yaşındayım, Allah'ın izniyle yarın 13:30 da transferim olacak. Heyecanla bekliyorum önce sabah aradılar 12 dediler sonra hocamızın bir işi çıktı sizi 13:30 bura da olun dediler tabi biz erkenden gideriz trafik vs. olacak düşüncesiyle. İnş. yeni tedavi başlangıcında sana da bol şanslar diliyorum canım
Hiç stres yapma hepimizin amh düşüklüğü vs. bir sürü tedavi vs. süreçlerden geçtik Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Prp oldun mu hiç ? Hangi hastanede tedavi görüyorsun ?
Anladım tabiki sizin tercihiniz evde kalmak . Beklemek çok zor ,sonrasında sağlıklı olucak mi kaygilari var . Hiç bitmiyor . Allah hepimizin yardimci olsunPerşembe günü günüm nasip olursa o zaman yapıcam ben bu süreci evde yatarak geçiriyorum dışarı çıkıp kimseyi görmek istemiyorum dedim ya değişik bi durumdayımRabbim büyük elbet..
Allah yardımcımız olsun diyecek birşey yokEvet bende şaşırdım
Öyle Rabb'im yardımcımız olsun inşallah bi kucağımıza alıp kokularını çekmek nasip olurda herşeyi unutur giderizAnladım tabiki sizin tercihiniz evde kalmak . Beklemek çok zor ,sonrasında sağlıklı olucak mi kaygilari var . Hiç bitmiyor . Allah hepimizin yardimci olsun![]()
Bizimde duamız sizinle olsun iyi haberler sonuçlar alın inşallah Rabbim büyükCanım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Kalpinden öpüyorum.Mesajınnı şimdi gördüm inşallah transferin sağlıkla olmuştur ve inşallah minnoşun sana sıkı sıkı tutunur.Daha önce prp yaptırmadım hiç.İstanbuldayım ben.Daha önce Aret kamar da tedavi görüyordum ama orada bazı problemler yaşayınca bıraktım ve şimdi bahçecinin labratuavırını kullanan dr Sait Halil beyle tedavime başlayacağım.Hatta 20 dk ya doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.Dualarım seninle ve hepinizle canlar
Daha çok erken moralini bozma sakın6. Günümdeyim geçen hafta salı 16.40 trasfer olmuştum 6. Gün oluyor iste insan kendine eziyet etmeyi seviyor meraktan yapiyorum tes dayanamadım ve moralim bozuldu
Bence o kadardan bişey olmaz 3 5 kiloyla bişey olmaz diye düşünüyorumKızlar çaydanlık falan kaldırmak etkiler mi? Boşken bile biraz ağır çaydanlık
Çalıştığım yerde bazen çaya bakmam gerekiyorda az önce biraz doldurup mecbur kaldırdım artıkBence o kadardan bişey olmaz 3 5 kiloyla bişey olmaz diye düşünüyorum