- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Aynen ya 10 gün yoktuk bari döndüğümxde değmiş olurBende bayramdan sonra inşallah başlıyorum umarım güzel haberlele dönüş yaparız işlerimize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya 10 gün yoktuk bari döndüğümxde değmiş olurBende bayramdan sonra inşallah başlıyorum umarım güzel haberlele dönüş yaparız işlerimize![]()
doğru diyorsun Rabbim ol derse olur şu kafaya takmamak için de bir ilaç verseler keşkeAmin canm inşallah Allah razı olsun Allah hepimize nasip etsin evet 15 gün sonra transfer oldum ama inan takma akışına bırak kendiliğinden adet olduğunu görüceeksin ben çok bekledim adet olmak için her gün iç çamaşırımı kontrol ettim bekledim ve en son akışına bıraktım kendiliğinden oldu bence sende öyle yap canım Allah büyük
Ay inşallah rapor aldığımdan beri arkadaşlarım arıyor kimseye söylemedim tabi söylemeyide düşünmüyorum ya sonuçta normal veya tüp bebek kimi ilgilendirir kiAynen ya 10 gün yoktuk bari döndüğümxde değmiş olur
Keşke ama maalesef yok öyle bir ilaç ben çok çok takıntılı bir insan olduğum halde kendimi rahatlatım inşallah sende aynısını yaparsındoğru diyorsun Rabbim ol derse olur şu kafaya takmamak için de bir ilaç verseler keşke
Bende aynı düşüncedeyim millet utana çekine gidiyor doktora bu tabular yıkılsın istiyorum ve iki taraf tüm herkeste biliyor kimsede umrumda değilBen söylicem soranlara tüp bebek oldgnu cünkü etrafmdakilerede umut olsn doktor arayısı içinde olanlara acaba tutar mı diyenlere saklamayı düşğnmüyorum acıkcası![]()
Katiliyorum bende ayni sekilde hic çekinmeden utanmadan! Mahalle baskisindan korkmadan herkese anlattim. Çünkü yaşadığımız bir eksiklik değil her insanda olabilecek tedavisi olan bir rahatsizlik. Ve ben herkese anlatiyorumki dedigin gibi umut olabileyimBen söylicem soranlara tüp bebek oldgnu cünkü etrafmdakilerede umut olsn doktor arayısı içinde olanlara acaba tutar mı diyenlere saklamayı düşğnmüyorum acıkcası![]()
MaşallahKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Hakkında hayırlısı olsun canım üzüldümKızlar değerim düşmeye başladı 86 dan 83 e düştüm kimyasal gebelik yaşıyormuşum
Bnim iş yerimdekiler biliyorda sağolsunlar stres olmayayım diye aramadılar hayırlı haberle sen dön dedilerAy inşallah rapor aldığımdan beri arkadaşlarım arıyor kimseye söylemedim tabi söylemeyide düşünmüyorum ya sonuçta normal veya tüp bebek kimi ilgilendirir kiama işte bizim insanlarımız çok meraklı böyle konularda
![]()
Canım çok düşmemiş bi anda pik yapmaz mı gecen arkadaşıma dış gebelik demişler çok kötü artış sağlamıştı biraz sabredip bi doktor a daha gideyim dedi 1100 olup kese görmüşler yarın kalp atışı için gtcktşKızlar değerim düşmeye başladı 86 dan 83 e düştüm kimyasal gebelik yaşıyormuşum
Aynen bende 3 haftadır gitmiyorum işe soran sorana. Kimseyede demedim tüp bebek olduğunu. Bilmelerine gerek yok diye düşünüyorum katılıyorum size bu konudaAy inşallah rapor aldığımdan beri arkadaşlarım arıyor kimseye söylemedim tabi söylemeyide düşünmüyorum ya sonuçta normal veya tüp bebek kimi ilgilendirir kiama işte bizim insanlarımız çok meraklı böyle konularda
![]()
Öyle bir ilaç var ama biz kullanamayızKeşke ama maalesef yok öyle bir ilaç ben çok çok takıntılı bir insan olduğum halde kendimi rahatlatım inşallah sende aynısını yaparsınhakkında hayırlısı olsun inşallah
Doktor ilaçları bırakmamı söyledi kanamam da başladı sanmıyorum tekrar artış olacağına son kez kan testi verin dediler ama vermeyi de düşünmüyorumCanım çok düşmemiş bi anda pik yapmaz mı gecen arkadaşıma dış gebelik demişler çok kötü artış sağlamıştı biraz sabredip bi doktor a daha gideyim dedi 1100 olup kese görmüşler yarın kalp atışı için gtcktş
14.günde öğrendim değerimiRabbim bi dahakine kucağınıza aldırsın sağ Salim inşallah.kaçıncı günde öğrenmiştiniz değerinizi
Muhakkak bi kaç gün sonra kanaman bitince ver sıfırlandıgından emin olunDoktor ilaçları bırakmamı söyledi kanamam da başladı sanmıyorum tekrar artış olacağına son kez kan testi verin dediler ama vermeyi de düşünmüyorum
Evet sakinleştirici var ama bize olmazÖyle bir ilaç var ama biz kullanamayız![]()