• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlarrrr sonucum çıkmış doktoruma gönderdim geçendik aradı müjdemi verdi çok mutluyum ya mutluluktan ağladım resmen 😊🤲🏻🤲🏻
Yaaa yoldayım boğazım düğüm düğüm oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin darısı bana nolur dua et bende mutluluktan ağlıyayım 😔😔

Yaaa yoldayım boğazım düğüm düğüm oldu rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin darısı bana nolur dua et bende mutluluktan ağlıyayım 😔😔
Allah razı olsun kuzum Allahım inşallah sanada tattırsın ben yürekten inanıyorum bebeğin seninle 😘🤲🏻 Çok çok dua ettim hepinize halada ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻

Normalde yarın vermem gerekiyordu ama ben bugün verdim 😊 ya güzel güzel haberler duyalımhaziran ayi

Benim 27 Haziran normalde dün vermem gerekiyordu ama doktorum normal dedi sonucun 😊 Sizlerinde güzel haberini bekliyorum Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın😊
Ya haziran herkeze şans getirdi gerçekten çok sevindim

Allah razı olsun kuzum Allahım inşallah sanada tattırsın ben yürekten inanıyorum bebeğin seninle 😘🤲🏻 Çok çok dua ettim hepinize halada ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻
Amin amin inşallah canm sagol hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Back
X