- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
8.gün değer neydi peki ne çıkmıştıKanda çıkar canım. Ben 5.gün idrar da 8.gün kanda pozitifi aldım ama 5.gün kan versem bile bir değer çıkacakmış idrarda çıktığına göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.gün değer neydi peki ne çıkmıştıKanda çıkar canım. Ben 5.gün idrar da 8.gün kanda pozitifi aldım ama 5.gün kan versem bile bir değer çıkacakmış idrarda çıktığına göre
C Cisem82 senin de idrar testlerin hep tek çizgiydi değil mi Allah’ımın mucizeleri tükenmez umudum tükendi ama kan vermeye de korkuyorum bulunduğum ilçede özel klinikte yok devlet hastanesi acilinde versem olur mu acabaAaa gerçekten hamilesin Allah’ım gözün Aydın yaa ben korktum kan bile veremiyorum artık
41 cıktı umudunu kaybetme bak kan ver sakin evdeki teste inanmaGerçekten mi sonucun kaç çıktı
Sağlık ocağına yaptır devlet hastaneleri greve tatlim doktor oldu ya hasta kırmızı değilse bakmıyormuş yazdi ya biri bazı özeller bile kapaliymis
Canm sağlık ocaklarıda sadece aşı yapıyor onlarda kapalı özelere git ben 4 tane hastane gezdim sağlık ocağından hariçSağlık ocağına yaptır devlet hastaneleri greve tatlim doktor oldu ya hasta kırmızı değilse bakmıyormuş yazdi ya biri bazı özeller bile kapaliymis
Canım benim ilk olucak inşallah kan sonucum pozitif Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCisem cok sevindimbiri daha pozitif cikmisti mucizesinibekliyor sanirim tebrikler
kac sayfadir okuyorum isimleri unutmayayim yazcm diye unuttufm varsa özür
Sezen04 nasil guzel kalplisin inşaallah en kisa zamanda ikinci bebeğine de kavus![]()
Maşallah canm Rabb'im kucağınada almayı nasip etsin inşallahKızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez![]()
Yaa isimleri mi karistidimCanım benim ilk olucak inşallah kan sonucum pozitif Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
gerçekten üzüldüm rabbim evladını ailenize bağışlasın inşallah kalbine göre olur bir kardeş nasip eder duacıyızBenim negatif. Cok şükür bir evladım var o yüzden daha önce hic bu acıyı yaşamadım. Ama evladım olmasına rağmen suan kalp nasıl acırmıs onu anladım. O kadar zor bir acıymıs. Ama benim haberimle bi an bile moralinizi bozmayın insallah sizler en güzel haberleri alın. Ben bu mutluluğu 4 yil önce yasadim. Simdide acımı yasayip tekrar elhamdülillah diyip önüme bakacagim. Rabbim insallah evladıma bir kardes nasip eder. Doktor ne zaman uygun görürse ilk fırsatta transfer yaptıracağım. Sizlerin de duacısıyım.
çook sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin canım benimKızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez![]()
Ya canım benimmBenim negatif. Cok şükür bir evladım var o yüzden daha önce hic bu acıyı yaşamadım. Ama evladım olmasına rağmen suan kalp nasıl acırmıs onu anladım. O kadar zor bir acıymıs. Ama benim haberimle bi an bile moralinizi bozmayın insallah sizler en güzel haberleri alın. Ben bu mutluluğu 4 yil önce yasadim. Simdide acımı yasayip tekrar elhamdülillah diyip önüme bakacagim. Rabbim insallah evladıma bir kardes nasip eder. Doktor ne zaman uygun görürse ilk fırsatta transfer yaptıracağım. Sizlerin de duacısıyım.
Önemli değil canım olur öyle o kadar çok kişi var ki karışması normalYaa isimleri mi karistidimçok özür dilerim yaa
Canım benimde 2 katından fazla çikti artış bende dayanamadım haftaya aldım inşallah çıkarBenim 2 katından fazla artınca kese için gün verdiler 10 gün sonraya.
Benim ayni bu şekildeydi canim sonucun inşallah en az 180 200 lerdeKızlarrrr merhaba yeni katıldım aranızaRabbi Hebli Mines Salihin sayesinde
şuan bende 9.gündeyim transferin pazar günü test günüm bugünkü testim bu şekilde
Hayırlısı olsun canımBenim negatif. Cok şükür bir evladım var o yüzden daha önce hic bu acıyı yaşamadım. Ama evladım olmasına rağmen suan kalp nasıl acırmıs onu anladım. O kadar zor bir acıymıs. Ama benim haberimle bi an bile moralinizi bozmayın insallah sizler en güzel haberleri alın. Ben bu mutluluğu 4 yil önce yasadim. Simdide acımı yasayip tekrar elhamdülillah diyip önüme bakacagim. Rabbim insallah evladıma bir kardes nasip eder. Doktor ne zaman uygun görürse ilk fırsatta transfer yaptıracağım. Sizlerin de duacısıyım.