• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aaa gerçekten hamilesin Allah’ım gözün Aydın yaa ben korktum kan bile veremiyorum artık
C Cisem82 senin de idrar testlerin hep tek çizgiydi değil mi Allah’ımın mucizeleri tükenmez umudum tükendi ama kan vermeye de korkuyorum bulunduğum ilçede özel klinikte yok devlet hastanesi acilinde versem olur mu acaba

C Cisem82 senin de idrar testlerin hep tek çizgiydi değil mi Allah’ımın mucizeleri tükenmez umudum tükendi ama kan vermeye de korkuyorum bulunduğum ilçede özel klinikte yok devlet hastanesi acilinde versem olur mu acaba
Sağlık ocağına yaptır devlet hastaneleri greve tatlim doktor oldu ya hasta kırmızı değilse bakmıyormuş yazdi ya biri bazı özeller bile kapaliymis

Ama Afyonkarahisar da baktılar kızlar acilde bana beta baktıracam dedim hemen onayladı doktor.çok yoğundu hastane.
Atabey bi ilçe hastanesinde şansını dene 💚

Cisem cok sevindim❤️❤️❤️ biri daha pozitif cikmisti mucizesinibekliyor sanirim tebrikler 😍😍
kac sayfadir okuyorum isimleri unutmayayim yazcm diye unuttufm varsa özür 🙈❤️❤️

Sezen04 nasil guzel kalplisin inşaallah en kisa zamanda ikinci bebeğine de kavus🥺🥺

Sağlık ocağına yaptır devlet hastaneleri greve tatlim doktor oldu ya hasta kırmızı değilse bakmıyormuş yazdi ya biri bazı özeller bile kapaliymis
Canm sağlık ocaklarıda sadece aşı yapıyor onlarda kapalı özelere git ben 4 tane hastane gezdim sağlık ocağından hariç

Cisem cok sevindim❤️❤️❤️ biri daha pozitif cikmisti mucizesinibekliyor sanirim tebrikler 😍😍
kac sayfadir okuyorum isimleri unutmayayim yazcm diye unuttufm varsa özür 🙈❤️❤️

Sezen04 nasil guzel kalplisin inşaallah en kisa zamanda ikinci bebeğine de kavus🥺🥺
Canım benim ilk olucak inşallah kan sonucum pozitif Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰🤲🏻

Benim negatif. Cok şükür bir evladım var o yüzden daha önce hic bu acıyı yaşamadım. Ama evladım olmasına rağmen suan kalp nasıl acırmıs onu anladım. O kadar zor bir acıymıs. Ama benim haberimle bi an bile moralinizi bozmayın insallah sizler en güzel haberleri alın. Ben bu mutluluğu 4 yil önce yasadim. Simdide acımı yasayip tekrar elhamdülillah diyip önüme bakacagim. Rabbim insallah evladıma bir kardes nasip eder. Doktor ne zaman uygun görürse ilk fırsatta transfer yaptıracağım. Sizlerin de duacısıyım.
gerçekten üzüldüm rabbim evladını ailenize bağışlasın inşallah kalbine göre olur bir kardeş nasip eder duacıyız❤️🤲🏻
Kızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez☺️
çook sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin canım benim😍🥰

Benim negatif. Cok şükür bir evladım var o yüzden daha önce hic bu acıyı yaşamadım. Ama evladım olmasına rağmen suan kalp nasıl acırmıs onu anladım. O kadar zor bir acıymıs. Ama benim haberimle bi an bile moralinizi bozmayın insallah sizler en güzel haberleri alın. Ben bu mutluluğu 4 yil önce yasadim. Simdide acımı yasayip tekrar elhamdülillah diyip önüme bakacagim. Rabbim insallah evladıma bir kardes nasip eder. Doktor ne zaman uygun görürse ilk fırsatta transfer yaptıracağım. Sizlerin de duacısıyım.
Ya canım benimm

Tamam simdi alintilaninca gördüm sevdeymis karistirdigim🥺🥺 sevdecim inşallah en kisa zamanda ikinci bebisinede kavusrsun🙏🙏🙏

Hayırlısı olsun canım😔 Allah olan evladını sana bağışlasın ömrü uzun olsun 🤲🏻

Back
X