- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Bu gün transfer gününü sayarsam 11 canm amin bu arada sagolAyyyy gözün Aydınne güzel ne mutlu.transferin kaçıncı günüydü karıştırıyorum herkesi kusura bakmayın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün transfer gününü sayarsam 11 canm amin bu arada sagolAyyyy gözün Aydınne güzel ne mutlu.transferin kaçıncı günüydü karıştırıyorum herkesi kusura bakmayın
![]()
AminnnŞuan okunan selalar yüzü hürmetine allahım bna da artık şu koca okyanusun dan bi hayırlı sağlıklı evlat nasip et . biz günahkarız pişkiniz sen affedensin bizlere bu sevinci yaşatıp . hayırlı haber alan kardeşleriminde hayırla sağlıkla kucağına almasını nasip eyleee
Valla canm özel hastanenin labaratuvarına indik ben ve kayınvalidem kadına kimliği verip direk ekrana baktım o kağıdı çıktı yaparken sonuç kaç dedim 90 diyince çığlık kıyamet ağlama kayınvalidemin boynuna atıldım ağladım oturtular beni bi süre çıkıp eve geldik sonra eşimin haberi yok daha asıl sürpriz sevinç akşam inşallahNasıl gittin nasıl o kağıdı eline aldın onlar mı hayırlı olsun dedi kuzum
Sagol canm aynen öyle yer gök dua gerçekten inşallah rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahCanımmmm dünya dua üstüne kurulu bende çok dua ettimAllahım güzel gönlüne göre verdi bak güzel sonuç alsın Rabbim sağlıklı bi şekilde artışını göstersin inşallah çok çok çok sevindim senin adına
![]()
Allah kucağına almayida nasip etsinKızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Eki Görüntüle 3095322
Ne zamandi transferin canim benimde 14une aldimBana da ayın 15 ine verdiler canım. İnşallah hayırlısıyla görürüz keseyi
Rabbim den herşey zaten iki koşula da kendimizi hazrkıyoz hiç bırakmadan yola devam maddi manevi zor sürecler2.transferimde canım ilk transferimde 2 embriyo transferi oldu negatifti şimdi tek embriyo yine negatif::![]()
Evet canm Allah'ın izniyleKızlar annelik bölümüne adayimiz cogaliyor baksanıza baya kalabalık geçeceğiz![]()
Aminnn kuzum aminSagol canm aynen öyle yer gök dua gerçekten inşallah rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah![]()
Ben Aygül hocada tedavi görüyorum çok bilgili ve her işlemi kendisi yapıyor ben 1 Temmuz da transfer oldum test tarihim daha gelmedi ama işinin ehli olduğunu söyleyebilirim sadece bazen yoğunluktan dolayı muayeneler beklediğimden kısa oluyorDondurulmuş son embriyomdu bu da olmadı hiç zaman kaybetmeden yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Eskişehir’de yaşıyoruz Eskişehir Afyon Ankara bu bölgelerde önerebileceğiniz doktor var mıdır arkadaşlar Aygül Demirolun adını sıkça duyuyorum sizlerin görüşlerini alabilir miyim
Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Maşallah maşallahKızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Eki Görüntüle 3095322sağlıkla artsın değerleriniz
darısı biz bekleyenlere
![]()
Ya Cannn içimmm rabbim tamamına erdirsinValla canm özel hastanenin labaratuvarına indik ben ve kayınvalidem kadına kimliği verip direk ekrana baktım o kağıdı çıktı yaparken sonuç kaç dedim 90 diyince çığlık kıyamet ağlama kayınvalidemin boynuna atıldım ağladım oturtular beni bi süre çıkıp eve geldik sonra eşimin haberi yok daha asıl sürpriz sevinç akşam inşallahdarısı sana canm duamdasın inan
Amin canm Rabb'im seninde haberinle böyle mutlu olmayı nasip etsin inşallah Allah razı olsunYa Cannn içimmm rabbim tamamına erdirsin
Rabbim kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda en kolay şekilde versin inşallah2.transferimde canım ilk transferimde 2 embriyo transferi oldu negatifti şimdi tek embriyo yine negatif::![]()
İnş canım çok aminnnAmin canm Rabb'im seninde haberinle böyle mutlu olmayı nasip etsin inşallah Allah razı olsun![]()
Canım benim transferimin 7. Gününden beri lekelenmem devam ediyor , hatta 5gündür de aktif şekilde kanamam var ama çok yogun değil 3 doktora gittim normal karşılıyorlar.Kızlar aranızda 5. Hafta lekelenme yaşayan oldu mu?
Evet genelde etkisi 8-12 arasi geçiyor , benim catlatma igne tedavimde 8. Gunde silinmeyee başlamıştı yanlia hatirlamiyorsam ama bazi kisilerde 12. Gune kadar etkisi surebiliyor. 14 günden sonra doğru sonuç verirKızlar ben birşey sorucam, 1 temmuzda dondurulmuş pgtli 5.gün embriyo transferi oldum 5 temmuzda sabah göbekten gonapetly iki adet çatlama iğnesi vuruldum, beta değerine etkisi olur mu bu iğnenin genel olarak internette yaptığım araştırma da ovitrellanın değere etki ettiği yazıyor sizin Bilginiz var mı??
Canim ben de endometriosis yani cikolata kisti yok ama meraktan bu konuyu tup bebek doktorumla konusmustum. Amerikada yasiyorum. Doktorum bana endometriosis ameliyati zor ve tekrarlama ihtimali cok yuksek o yuzden artik o ameliyat icin para harcanmasi yerine direkt tup bebek oneriyoruz demisti cunku yanlis yapilan ameliyatlar maalesef yumurtaliklari da kismen baskilayabiliyormus. Ote yandan benim endometriosisli bi arkadasim ameliyat oldu (coook fazla agrisi oldugundan mecburen) ve doktor ameliyat sonrasi ameliyat olmasan kesinlikle cocugun olamazmis cunku rahim ici cok yapisikti demis (cunku maalesef hersey testlerde tam gorulemiyor, gormek icin laporascopy lazim) ve kiz ameliyatin ertesi ayi normal hamile kaldi.merhaba kızlar tecrubelerinizle cevaplarınızı bekliyorum
ben 30 yaşında 1 senelik evli bir kadınım. bebek düşündüğümüz için doktora gittim genel muayeneye sadece bir ay korunmasız ilişkimiz oldu düzenli olarak. ama olmadı adet oldum ve doktora gittim muayenede çikolata kıstlerımın olduğunu öğrendim. ıkı tarafımdada var 5 cm ve 7 cm boyutlarında ilk doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama ben ağrım olmadığı, adetlerim düzenli 28 gunde bir olur 5 gun sürer kanama yogunluğum fazla değil normal olduğu için başka bir doktra daha görünmek istedim. bu doktorumda kistlerin engel olmadığını bunun tedavisinin gebelik olduğunu söyleyerek bazı test ve tahliller yaptırdık. amh ve hsg gibi amh 4,25 çıktı. hsg sıkıntı yok rahım normal, tubler açık herşey iyi gidiyordu. bu ay yine adet oldum adetin ıkıncı gunu gel demişti gittim ve bana pat diye kıstlerın buyuyor bu yuzden tüp bebek senın için uygun olacak başlayalım dedi ben şok. ben zaten ona kistlerim var diye gitmiştim. şimdi önce yumurtalarım toplancakmış durum şu ki benim tüp bebekten başka gebe kalmam mumkun değilmi ? ümitlendik büssrü para doktduk testler yaptırdık başa döndüm resmen anlamadım. cidden tüp bebekse tek çözüm ona yönlenicem zaten başka doktora gitmeye gerek varmı devlet hastanelerine falan bilmiyorum kafam çok karışık. iki dopktora kesinlikle amleıyat olma dedi bana