• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

S
Bana iki hafta sonra direk kalp atışı dedi kuzu ya kese için geleyim dedim kabul etmedi çok küçükler henüz o zaman daha net olur herşey dedi senin için stresten uzak dur kafana takma anı yaşa dedi bakalım sabır sabır nereye kadar 😅
sabrın sonu selamet olsun inşallah 🥰 bu kadar bekledik birazcık daha bekleriz sonu güzellik olsunda 💐ben bayramın ilk günü ikinci kanı verdim Çarşamba ara randevu için dedi bakalım çatlamadan randevuya yetişecekmiyim😅

Kizlar sonunda ikinci kan degerim geldi binlerce sukurler olsun. 14. Gun degerim 915di (3. Gun tek embryo), 18. Gun degeri 5963 geldi. 25 Temmuza da ultrasound icin randevu verdi hemsire. Degerler cok iyi dedi fazla yuksek degil mi dedim bizim icin onemli olan artis ve guzelce artmis dedi. Ama aklima ikiz ihtimali gelmiyor degil, gerci tek embryo konuldu ama 🧐

Kizlar sonunda ikinci kan degerim geldi binlerce sukurler olsun. 14. Gun degerim 915di (3. Gun tek embryo), 18. Gun degeri 5963 geldi. 25 Temmuza da ultrasound icin randevu verdi hemsire. Degerler cok iyi dedi fazla yuksek degil mi dedim bizim icin onemli olan artis ve guzelce artmis dedi. Ama aklima ikiz ihtimali gelmiyor degil, gerci tek embryo konuldu ama 🧐
Ya maşallah ne güzel yükselmiş istermisin bölünüp tek yumurta ikizi olsunlar ilk değerinde yüksekmiş canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😌😌

Mutlu oldum sonunda kendime bir yoldaş buldum :-) gerçi hepimiz yoldaşız ama tam benzeyen yoldaş buldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla birbirimize müjdelerimizi yada senin deyiminle level atlamamızın haberini verelim inşallah 🥰😌
Ben de öyle! Dediğin gibi hepimiz yoldaşız ama aynı ilerleme olması tam destek olacak! Her level atlamada aynı anda çok sevinelim inşallah :D benim hemşiremde yazdı yarın ptesi günü ve saati için konuşalım dedi. perinatologa da ptesi 3.30 a aldım randevu. yıllık iznimi de aldım 2 hafta, bakalım temmuz neler gösterecek

Ben de öyle! Dediğin gibi hepimiz yoldaşız ama aynı ilerleme olması tam destek olacak! Her level atlamada aynı anda çok sevinelim inşallah :KK70: benim hemşiremde yazdı yarın ptesi günü ve saati için konuşalım dedi. perinatologa da ptesi 3.30 a aldım randevu. yıllık iznimi de aldım 2 hafta, bakalım temmuz neler gösterecek
Amin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün canm 🥰 bende hayırlısıyla sabah konuşucam inşallah hayırlı haberler alırız temmuz güzellik getirecek ben inanıyorum Rabbim büyük 😌🥰

Ya maşallah ne güzel yükselmiş istermisin bölünüp tek yumurta ikizi olsunlar ilk değerinde yüksekmiş canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😌😌
Valla saglikla hayirla geldikten sonra hic hayir demem ikizlere 😍😍😍 yasim oldu 32, 5 bucuk senedir deniyoruz bu 4. deneme zaten 🙈

Benden ikinci kan testiyle birlikte estradiol da istendi. Ama sonucum daha cikmamis. Hemsire sonuca gore ilaclarinda degisiklik yapabiliriz dedi. Kizlar siz de e2 testi verdiniz mi?

Asla süt sevmeyen ben annemin zoruyla bebişler için içmeye başladım ceviz vs gibi devam ediyorum bakalım tavsiye edebileceğin birşey varmı peki canım besin olarak
Tatlim sevmiyorsan hic zorlama sütü çünkü çok da faydalı değil aslında. Onun yerine yoğurt, ayran, kefir çok daha faydalı hem kabızlık oluşmaması için de faydalı.

8. Gun 43 14. Gun 521
Her 2 günde bir iki katına çıkmış zaten canım canını boşuna sıkıyorsun. Sende biz pozitif alanlar gibisin içini ferah tut o konuda. Şimdi önümüzde kese ve kalp atışı var ona odaklan ve dua et inşallah onlarıda görüp dahada rahatlayacaz 😘

Benden ikinci kan testiyle birlikte estradiol da istendi. Ama sonucum daha cikmamis. Hemsire sonuca gore ilaclarinda degisiklik yapabiliriz dedi. Kizlar siz de e2 testi verdiniz mi?
Tedavinin en başından beri veriyorum canım değerim düşük oldugu için estrofem kullanıyorum günde 8 tablet. Sizden bugüne kadar istememeleri ilginç 🤔 orda uygulama farklı demekki.

Asla süt sevmeyen ben annemin zoruyla bebişler için içmeye başladım ceviz vs gibi devam ediyorum bakalım tavsiye edebileceğin birşey varmı peki canım besin olarak
Ben kabak çekirdeğide tüketiyorum çinko deposuymuş doktorumda demişti tüketebilirsin diye bebeğe ve anneye faydası baya varmış canım 😊

Back
X