• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kesinlikle daha uygunmus ama iste şehirlerarası hastaneler arasi doktorlar arasi bile cok farkedyor Allah hepimizin yardimcisi olsun cok paralar harcadik insanın gözüne gelmiyor su saatten sonra ama bir yandan diyorumki bebegime harcarik o parayi 🙈
Ahh kuzum vallahi olana kadar gözümüze gelmiyordu şu an tutunduktan sonra artık hesap yapmaya başladık :-) ama dediğin gibi o kadarını verdikten sonra da onu vereceğiz evet bebeğe harcarız neler neler yaparız yine de yapacak bir şey yok mecbur vereceğiz 😅🤗

Kızlar ben bugün yine beta için kan verdim 🙈 daha kese görmedim en azından orda olduğunu böyle bari bileyim 🥰
Ay aklın yolu bir bende vericem eşimi ikna edemedim sabırlı ol Allah'a bırak diyor 🙄🤷 sabır taşı kendisi bende hafta içi pazartesi felan vereyim diyorum hayırlı haberler al inşallah canım 🥰

Kuzum 1 dis gebelik, 1 dusuk (7. Haftada) bir de kimyasal gecirdim oyle diyeyim sana 🙈 elbetteki endiselerin olucak ama yorma kendini pozitif enerji yolla bebege de zaten artisi gordun insallah kolay kolay bu saatten sonra kimyasala donmez.
Inşallah ben 1800 lerdeyken kimyasal yaşadım geçmiş olsun sana inşallah ikimizde bebeklerimizi kucağımiza aliriz

Ay aklın yolu bir bende vericem eşimi ikna edemedim sabırlı ol Allah'a bırak diyor 🙄🤷 sabır taşı kendisi bende hafta içi pazartesi felan vereyim diyorum hayırlı haberler al inşallah canım 🥰
Benimki de öyle bana kalsa ben çoktan verecektim de götürmedi hastaneye, doktor ver demedi sana diyor bende gittim gizli verdim öğle arası hastane iş yerimin dibinde 2 dakikalık 🤣🤣

Benimki de öyle bana kalsa ben çoktan verecektim de götürmedi hastaneye, doktor ver demedi sana diyor bende gittim gizli verdim öğle arası hastane iş yerimin dibinde 2 dakikalık 🤣🤣
😅😅😅 İyi yapmışsın canm bize hastane uzak maalesef o yüzden sağlık ocağını pazartesiyi beklicem inşallah uamrım sen hayırlı haberler alırsın
Bende pazartesi vericem benim doktor bisi demediği için ben yapayim bari sadece ilaçlara devam diyor
Malesf canm hepimizde durum aynı 🤷 iki kan isteyip randevu verdiler bekliyoruz ama bebişler sağlıkla bizimleler ben inanıyorum olumsuzluk yok 🥰🤗

😅😅😅 İyi yapmışsın canm bize hastane uzak maalesef o yüzden sağlık ocağını pazartesiyi beklicem inşallah uamrım sen hayırlı haberler alırsın

Malesf canm hepimizde durum aynı 🤷 iki kan isteyip randevu verdiler bekliyoruz ama bebişler sağlıkla bizimleler ben inanıyorum olumsuzluk yok 🥰🤗
603 çıkmış kızlar sonucum. Bana düşük geldi 1000in üstünde çıkması lazımdı sanki

Işte bak sana bisiler diyor doktorum bana hiç ne gel diyor ne bisi :) vardır bildiği diyorum acaba haftası mi var bu işin bilmiyorum ki
Canm hesaplarına göre şuan ne kadarlık benim bu gün 5+0 27 temmuza gün verdi 14 gün sonraya belki senide çağrıcaktır daha

Hepsine arta arta gitmiş çokta anlamam ama belki yavaş yükseliyordur 3. Gün embriyosu geç yükseliyor diyorlar 🤷 seninki kaçtı bilmiyorum ama
Benimki. 5.gün embriyosu canım ilk kanımı 8.gün de vermiştim ama bu sonucu görünce morelim bozuldu evde olsam oturur ağlardım kesin

Benimki. 5.gün embriyosu canım ilk kanımı 8.gün de vermiştim ama bu sonucu görünce morelim bozuldu evde olsam oturur ağlardım kesin
Aa sakın moral bozmak yok miniğin seninle 🥰 benim 3.gün embriyosu 7 temmuz 11. Gün 90.08 çıktı seninki yine iyi 9 temmuz 13.gün 214.96 çıktı 🤷🤷🤷 aşağı yukarı aynı yükselmiş içini ferah tut Rabbimin izniyle birşey olmaz ♥️

Aa sakın moral bozmak yok miniğin seninle 🥰 benim 3.gün embriyosu 7 temmuz 11. Gün 90.08 çıktı seninki yine iyi 9 temmuz 13.gün 214.96 çıktı 🤷🤷🤷 aşağı yukarı aynı yükselmiş içini ferah tut Rabbimin izniyle birşey olmaz ♥️
Keşke kan vermeseydim kendime cumaya kadar dert buldum. Şimdi kafam da milyon tane soru var sağlıklı mı, dış yada boş gebelik mi, kimyasal mı offf ne zormuş şu tüp bebek işi ve bu beklemek internetten baktım haftaya göre değer aralığı normal gibi bugün 5+1 daha

Back
X