• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Oyle canim ya hangi sehire gitti ? Bizde Almanyadayiz. Tabiki olursa cok guzel ama olmazsa yapicak bisi yok diyorum yola devam olana kadar❤️🥰 zaten turkiyeye gitmemize 2ay kaldi birde orda yaptirmak istiyorum sayet bu tedavi olmazsa zaten embriyomda kalmadi burda. O yuzden bakalim hereey nasip kismet🤲🏻
Tabiki bide hormonlarda seni etkiliyor
O yuzden ben surekli esimi kaldirmaktan kendime hic bakamiyorum valla cok dusuk morali🥺
Afrika'da 😔 transfere kadar gelecek inşallah.mikroenjeksiyon mu denediniz ?

Afrika'da 😔 transfere kadar gelecek inşallah.mikroenjeksiyon mu denediniz ?
Rabbim kavustursun canim ya🤲🏻❤️
Yok hayir extra bisi denenilmedi normal tedavi gordum , esim icin amalyat filanda gerekmedi sperm bulundu 10 yumurtam vardi 4du dollenme asamasina geldi , 2sini ilk tedavide taze transfer olmustum 5.cigun embriyosu ve kalitesi cok iyidi olmadi ne yazikki 9.cu gun asiri kanama oldu
Buda 2.ci transferim 3.cu gun embriyosu dondurulmus oldu bakalim nasip 🤷‍♀️

Oylemi isde o tarzda iyi degil bu surec birbirinize destek olma sureci cok sukur bitane yavrun varmis Rabbim size bagislasin onu 🤲🏻🥰
Hic uzulme canim Demekki erkeklerin kafasi biraz farkli ilerliyor 🤦🏻‍♀️ Maglesefki anlasilamiyoruz
Rabbim bize Sabirlar versin.
Amin canım 🤲. Evet bizi anlamıyorlar asla keşke biraz anlamaya çalışsalar. inşallah siz güzel haberi alırsınız canım 🤲🤲Eşin seni de kendini de üzdüğüne pişman olur .

Rabbim kavustursun canim ya🤲🏻❤️
Yok hayir extra bisi denenilmedi normal tedavi gordum , esim icin amalyat filanda gerekmedi sperm bulundu 10 yumurtam vardi 4du dollenme asamasina geldi , 2sini ilk tedavide taze transfer olmustum 5.cigun embriyosu ve kalitesi cok iyidi olmadi ne yazikki 9.cu gun asiri kanama oldu
Buda 2.ci transferim 3.cu gun embriyosu dondurulmus oldu bakalim nasip 🤷‍♀️
Hayırlısı olsun canım inşallah şimdiden düşünme sonrasını 💕 uzan dinlen sağlıklı beslenmeye devam moral bozmak yok pazartesi var 🥰

Hayırlısı olsun canım inşallah şimdiden düşünme sonrasını 💕 uzan dinlen sağlıklı beslenmeye devam moral bozmak yok pazartesi var 🥰
Tabiki her şerde bi hayr var sadece biz gec goruyoruz canim benim❤️
Bakalim nasibimizde var ise er yada gec yasicaz o duygulari

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .
Kahverengi akıntı bendede olmuştu ama kan gelmemişti

Merhabalar, 15 embriyo deyince yazmak istedim hemen, maşallah diyelim:) benim amh sorunundan dolayı 3 yumurta toplandı 3.Gün donduruldu. Transfer zamanı çözüldü ve 5.gune gitti. Şimdi sabahın 6sında uyanan bir kız olarak geri geldi 😀
Merhaba , mesajiniz beni cok mutlu etti. 10 haziranda transferim gerçekleşti tamds dediğiniz gibi 3. Günde dondurulan bire embriyo çözüldü 5. Güne ulaştı ve onu verdiler bana 😇😇 bugun 6. Günüm dün ve bugun yaptığım testler de silikte olsa çizgi çıktı 🙈 insallah sizinki gibi cok tatlı bir kızım olur ❤️🙏🙏

Kızlar bugün 5. Günüm bende dayanamadım test yaptim ama tek çizgi, henüz bişey yok daha erken heralde dimi 😬 sabredemedim

Kızlar bugün 5. Günüm bende dayanamadım test yaptim ama tek çizgi, henüz bişey yok daha erken heralde dimi 😬 sabredemedim
Eveeet daha 5. Gun hic moral bozmak yok daha idrara geçmemiş olma ihtimali cok yüksek 😇 sabredemememyi cok iyi bilirim🙈

Eveeet daha 5. Gun hic moral bozmak yok daha idrara geçmemiş olma ihtimali cok yüksek 😇 sabredemememyi cok iyi bilirim🙈
Aslında erken olduğunun farkındayım ama denemek istedim 🤣 bekliyorum daha 4 gün var geçmiyor günler resmen

Back
X