• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay insallah canim Ben seni tanidim Daha oncede bi dusugumuz olduydu beraber sanirim dimi 🥺
Insallah bu sefer sımsıkı tutunurlar canim Duâlarimiz hep bir🤲🏻💟😍
Evet canım olmuştu ben de tanıdım seni 🥰 Rabbim bu defa hayırla nasip etsin inşallah

Evet canım olmuştu ben de tanıdım seni 🥰 Rabbim bu defa hayırla nasip etsin inşallah
Bebeğim naptın durumun nasıl eve geçtiniz mi Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah yaaa çok çok çok amin 🥳🥳🥰🥰🥰🥰
Seni gordügüme coook sevindim canim Yaa 🥰💟 nasilsin ? Sen ne durumdasin suan?
Evet canim simdi Girdik eve cok sukur ilk transferim taze transfer ve 5.ci gun ebriyosuydu 2.ci tedavim 3.gun embriyosuymus Kalitesi cok iyi dedi doktorum inşallah 2side sımsıkı tutunulur Ve Bu sefer Rabbim gönlümüze göre verir Yaa🤲🏻🥰💟😍

Evet canim simdi Girdik eve cok sukur ilk transferim taze transfer ve 5.ci gun ebriyosuydu 2.ci tedavim 3.gun embriyosuymus Kalitesi cok iyi dedi doktorum inşallah 2side sımsıkı tutunulur Ve Bu sefer Rabbim gönlümüze göre verir Yaa🤲🏻🥰💟😍
Çok şükür canım güzelce tutunsun miniğin dikkat et kendine ❤️

Selam kızlar transferim ertelendi benim 😔 rahim duvarının içine giremedi doktorum oysaki ne güzel girmiştik odaya 😔 yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına 😔 beklemek zor oluyor ama ya sabır diyorum Rabbim yardımcımız olsun
Merhabaaa yeniyim ben de burada. Dün aynısını yaşamama çok çok az kalmıştı. Transfer esnasında doktorum o kadar zorlandı ki rahme giremiyorum dedi normalde 1 dk olan işlem rahmimin yapısından dolayıymış sanırım 20 dk sürdü. Tam olmayacak diye düşünürken farklı katedralle girebildiler ve transferim gerçekleşti. Bugün transferden sonraki 1.günüm umarım sizin içinde herşey yoluna girer. Vardır bir hayır 🌼

Merhabaaa yeniyim ben de burada. Dün aynısını yaşamama çok çok az kalmıştı. Transfer esnasında doktorum o kadar zorlandı ki rahme giremiyorum dedi normalde 1 dk olan işlem rahmimin yapısından dolayıymış sanırım 20 dk sürdü. Tam olmayacak diye düşünürken farklı katedralle girebildiler ve transferim gerçekleşti. Bugün transferden sonraki 1.günüm umarım sizin içinde herşey yoluna girer. Vardır bir hayır 🌼
Sizin de tedaviniz hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsiniz.

Hadi insallah guzel haberler almak nasip olsun kizlaaar 🤲🏻🥰💟

Öyle canım şimdi eve gidiyoruz doktorum iyi ki yapmışız dedi minik minik polipler oluşmuş enfeksiyon ilerlemiş şuan için herşey daha iyi olacak dedi.. Transfer de ikinci adete ertelendi antibiyotik falan kullanacağım Allahtan hayırlısı varmış bunda da bi hayır
Hadi geçmiş olsun canım inşallah daha güzel olacak senin için 🌸

Hayırlı olsun canimm insallah sımsıkı tutunur sana 🤗

Back
X