- 9 Temmuz 2008
- 1.877
- 2.539
- 658
Çok teşekkür ederim canım aynen sanki bir zarar veririm diye düşündüm.Evt cnm koyulacak. Yani insan transfer olunca bisey olacakmis gibi geliyor ama endise etmene gerek yok koyabilirsin ihmal etme önemli cunkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım aynen sanki bir zarar veririm diye düşündüm.Evt cnm koyulacak. Yani insan transfer olunca bisey olacakmis gibi geliyor ama endise etmene gerek yok koyabilirsin ihmal etme önemli cunkü
Hiç umudunu yitirme kana geç karışabiliyor betaArkadaşlar benim negatif oldu test 1 haziran transferim olmuştum bugün 7 gün. İlk transferimdi yükselmez galiba bugünden sonra.
İnşallah yükselir canım 12. Güne kadar hayırlısı artık.Hiç umudunu yitirme kana geç karışabiliyor beta
Benim de 5. Gün cift embriyo ve sifir belirti ben de test günümü bekleyemeyeceğim ama daha 3. Günümdeyim2 haziran 5.gün çift embriyo transferim olmuştu. 6.günüm bitti bugün hala belirtim yok ve işim deli gibi yoğun olduğu için koşturmaca içerisindeyim . 12.günüm normalde Pazartesi ama ben Cumartesi günü test vermeyi düşünüyorum![]()
Bazılarında olmuyormuş belirti o yüzden bıraktım kendimi dinlemeyiBenim de 5. Gün cift embriyo ve sifir belirti ben de test günümü bekleyemeyeceğim ama daha 3. Günümdeyim![]()
Ben de 1 Haziran 5.gün embriyosu oldum belirtim yok ama dün pozitif gördüm çok şükür. Hatta adet öncesi sivilcelerim de çıktıBazılarında olmuyormuş belirti o yüzden bıraktım kendimi dinlemeyiİnşallah pozitif olur sizin de
![]()
Çok değişik bi duygu gerçekten insanın içi içine sığmıyorBende pazartesi ya da salı gibi transfer olurum sanırım. Çok heyecanlıyım. İnanamıyorum hala inşallah üç beş güne içimde bir minik canlı olacak. İlk defa olacak.İnşallh güzel şeyler olur ikimizi için hepimiz için
![]()
Günaydın hangi marka bunlar ve kaçıncı gününüz inşallah pozitif olan doğrudurKızlar günaydın üstteki test iki gündür negatif çıkıyor alttaki de pozitif çok arada kaldım hangisi yanlış diye
Negatif olan one step diye bir marka pozitif olan laboquick. 1 haziranda transfer oldum umarım pozitif doğrudur dediğiniz gibiGünaydın hangi marka bunlar ve kaçıncı gününüz inşallah pozitif olan doğrudur![]()
3. Bir marka deneyin isterseniz ya da kan testi verin kafanızın karışıklığı gitmesi içinNegatif olan one step diye bir marka pozitif olan laboquick. 1 haziranda transfer oldum umarım pozitif doğrudur dediğiniz gibi![]()
Kan testi yaptıracağım sanırım. Negatif görme korkumu yenersem :)3. Bir marka deneyin isterseniz ya da kan testi verin kafanızın karışıklığı gitmesi için![]()
İnşallah güzel sonuçlarla ben de bugun gitmeyi düşünüyorum özel bir hastaneye test günümden önce ilk değerimi öğrenmek adına biraz zor kan veriyorum ama rica edeceğim bebek iğnesiyle almalarınıKan testi yaptıracağım sanırım. Negatif görme korkumu yenersem :)
2 haziran 5.gün çift embriyo transferim olmuştu. 6.günüm bitti bugün hala belirtim yok ve işim deli gibi yoğun olduğu için koşturmaca içerisindeyim . 12.günüm normalde Pazartesi ama ben Cumartesi günü test vermeyi düşünüyorum![]()
Aminnnİnşallah güzel sonuçlarla ben de bugun gitmeyi düşünüyorum özel bir hastaneye test günümden önce ilk değerimi öğrenmek adına biraz zor kan veriyorum ama rica edeceğim bebek iğnesiyle almalarını
İnşallah Rabbim hepimize bu yolda sağlıklı evlatlar nasip etsinönce sevindirip sonra üzmesin o çok daha kötü
![]()
Amin canım. Kan verdim sonuçları bekliyorum bendeÇok değişik bi duygu gerçekten insanın içi içine sığmıyorrabbim gönlümüzün muradını versin
![]()
Bence kan verin boyle arada kalmak cok daha strese sokuyor insaniKızlar günaydın üstteki test iki gündür negatif çıkıyor alttaki de pozitif çok arada kaldım hangisi yanlış diye
Aa size bayağı geç demişler gününü . Ya bi yandan geç vermek iyi çünkü inişli çıkışlı olabiliyor değer ya 15inde artık iyice netleşir. Bana 13 demişlerdi de haftasonu olumlu olumsuz ikisinide öğrenmek daha iyi olur gibi geldiBenim de aynı gün 5. Gün çift embriyo belirti bende de yok sadece arada üst bacak ağrım oluyor. Bana 16 Haziran'da test yap dediler ama muhtemelen ben de erken yaparım. Hatta cumartesi evde test yapabilirim![]()