• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İlk doktorum Soner Beydi ama her randevuda başkası geldi beril , yücel, umut, gönül . Hepsine denk geldim 😂 Sizin kimdi ? Benim 2. Transfer ilki de pgtli tutmadı bu da pgtli ama kalite düşük bunun bakalım hayırlısı artık Allah kımset ederse tutar . Son pgtli embriyom😔 🤲
Benim Yucel bey doktorum embriyolarim pgtli degil cifr embriyo transfer edildi. 4. Denemem ama burda ilk. Insallah saglikla hepimizinkiler büyürler

V venuskiz merhabalar ben de Şişli Memorial dayım .🌞 siz ne durumdasınız su an ?doktorunuz kim ?siZinde mi pgt Li ? Benım ilk pgt negatif ,2.si gelısmedı kürtaj ,bu 3.de de yine beta az basladı cok ıyi başlamadı bakalım hayırlısı ...
Insallah beta guzelce devam eder ama 2 kat artmis bu iyiye isaret. Benim pgt li degil cift embriyo doktorum Yücel bey. 6 haziran transfer oldum. Beklemedeyim Rabbim guzelliklerle nasip etsin hepimize

Kizlar bugün transferimin 7. Günü sabah dayanamayıp test yaptım silik ikinci çizgi çıktı koştur koştur kan vermeye gittim buraya fotoğrafını bırakıyorum sizce nasıl birde bekledikçe daha da koyulasti ikinci cizgi erken gebelik testi bu arada prodoctor lütfen cvplarinizi bekliyorum

Çizgi görünüyor inşallah kanda da pozitif görürsünüz

Merhabalar ben de 1 Haziran transfer oldum. Hastane bana bugün test günü dedi testimi verdim 1.20 çıktı yani negatif doktoruma yazdım ama test günümün bugün olmadığını söyledi kağıda yanlış yazıldığını aslında 14 Haziran test günü dedi. Sizce değerim yükselir mi çok üzgünüm 😞

Merhaba kizceler bugun transfer günüm 🌸 bir kaç gündür islerimi toparlayayim derken uzak kaldim aslinda iyi de oldu heyecan yapıyorum buraya baktıkça 🌝🙈 herkes iyi mi
Bol şans canım inşallah pozitif sonuç yüksek betalar pıt pıt kalp atışları haberlerini de verirsin bize 💕🧿😘

Merhabalar ben de 1 Haziran transfer oldum. Hastane bana bugün test günü dedi testimi verdim 1.20 çıktı yani negatif doktoruma yazdım ama test günümün bugün olmadığını söyledi kağıda yanlış yazıldığını aslında 14 Haziran test günü dedi. Sizce değerim yükselir mi çok üzgünüm 😞
Benim de 1 Haziran transfer 5.gün embriyosu ama. 11inde test günü demişlerdi

Benimde kan değerlerim normal ama 30 Mayıs'ta ultrason da bi sıkıntı görmüyorum başlayabiliriz tedaviye demişti bugün ultrasona girdim kistik yapı görüyorum bize engel olabilir dedi öğleden sonra ya iptal yada transfer günü belli olacak dua edin transfere engel bişi olmasın🤲
Canım ne dedi doktor. İnaşşalh en doğru en hayırlı karar alınır adına🙏
Hiç üzülme güzel olacak her şey♥️

Merhaba kızlar benim de 7 haziranda transfer gerckleşti 17sindr test günüm ama zaman gecmiyor .kasıklarım ve sol böbregimde agrı var varmı böle bi durum yasayan🤔

Çarşamba transfer 🤗🤗🤗 LH E2 normal çıktı salı günü tekrar progesteron bakılacak transfer saati belli olacak. Progestan başladı bendeki haber bu kadar 🤗
Çarşamba transfer 🤗🤗🤗 LH E2 normal çıktı salı günü tekrar progesteron bakılacak transfer saati belli olacak. Progestan başladı bendeki haber bu kadar 🤗
Aa ne güzel tesadüf bende salı günü transfer oluyorum. Sen den bir gün önce. Sonucu beraber bekleyeceğiz o halde 🥰
Bende Protestan hem iğne hem fitil kullanıyorum. Estromede devam ediyorum ç. Bir de antibiyotik verdiler

Kızlar merhaba. Benim bugün 6. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştum. Dayanamadım test yaptım yarında kan verme günüm. Artımed testini yapıpta doğru sonuç alan var mı ?

Eklentiler

• 69C8EE06-B2B9-4511-9ABA-0A360A89A8B5.webp
    69C8EE06-B2B9-4511-9ABA-0A360A89A8B5.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 99
Back
X