• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kizzzzlar galibaa pozitif 😍😍😍😍😍
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi🌸
Ayyy hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin ins darisi bize ins 🙏 ben de 6.gun yaptim boyle cikti cuma test günümü bekliyorum 3uncu denemem ve son embriyolardi bakalım kismet hersey

Ayyy hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin ins darisi bize ins 🙏 ben de 6.gun yaptim boyle cikti cuma test günümü bekliyorum 3uncu denemem ve son embriyolardi bakalım kismet hersey
İnşallah koyulasarak artar güzel sonucu alırsınız 🙏❤️😍ki bence almissiniz bile 🧿🧿🧿🧿 hayirlisiyla sağlıkla doğurmak nasip olsin

Evet ya suan kimseye soylemedim bende icimde tutuyorum eşim gelsin ilk ona soyleyeyim sonra kan testi yaptirip oyle söylerim dedm ama zaman geçmiyor 🙈🧿
Ben soylemedim eşime ki kan testini görene kadar da soyleyemem surekli negatif tek cizgi görünce insanın inanasi gelmiyor sanki 🤣🤣 en saglam kan testi 💃💃

Ayy hayırlı olsun sağlıkla devam etsin amiin oozitifler beni çok sevindiriyoor🤩🤩 sen de erken gebelik testi mi yaptınn?

Ayy hayırlı olsun sağlıkla devam etsin amiin oozitifler beni çok sevindiriyoor🤩🤩 sen de erken gebelik testi mi yaptınn?
Amin cnm ins 🙏 ben hem erken hem normal kaset test yaptim pazartesi gunu ayni anda foto da attım bak

Eklentiler

• IMG_20220614_021112.webp
    IMG_20220614_021112.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 101
Back
X