• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ailem kardeşlerim bendeydi iki gündür bugün gittiler eşim yanımda arada kalkıyorum yürüyorum beni tek zorlayan şey sigara ve kahve :KK43: kahve bir yudum sigara arada duman alıyorum çok zor allahım şu yaşadığımız zorlu süreçleri mükafatlandırsın inşallah 😓
Ayni durumdayim bende ... Gunde 1 Türk kahvesi ictim , sigara konusuna hic deginmek istemiyorum çok zor

AA bana birşey demediler ama yine de içmiyorum kahve 🤷Komsu kahve yapınca kokusu burnuma geliyor , keşke icseymisim ,😂😂
Bana da sadece abartmadan içebilirsin dediler , kahveyi 1 fincan cayi da sadece sabahları ictim . Ben pek dikkat etmedim ya 🤣🤣🤣🤣 akışına biraktmistim

Bana da sadece abartmadan içebilirsin dediler , kahveyi 1 fincan cayi da sadece sabahları ictim . Ben pek dikkat etmedim ya 🤣🤣🤣🤣 akışına biraktmistim
Ya ben ailelere söylediğim için hergun arandım ve onu yapma bunu yapma gbi cumleler duydum ,korkuttular sürekli 🤷 Ondan icemedim😂 Siz çok iyi yapmışsınız...

Banada kafeini abartmayin dediler bende bir tane türk kahvesi içiyorum 🤦🏽‍♀️ onu icmessem migrenim tutar, az once cikarttim arkadaşlar daha erken değil mi ya böyle şeyler icin psikolojik mi yaşıyorum dicem ama insan psikolojikte kusmaz ki ya☹️

Banada kafeini abartmayin dediler bende bir tane türk kahvesi içiyorum 🤦🏽‍♀️ onu icmessem migrenim tutar, az once cikarttim arkadaşlar daha erken değil mi ya böyle şeyler icin psikolojik mi yaşıyorum dicem ama insan psikolojikte kusmaz ki ya☹️
Yok erken değil bence benim de başıma geldi aynı şey . Hoş ben daha test bile yapmadım o ayrı . Erken ya da geç belirti diye birşey yok bence . Hepimizin vücudu farklı

Biz de daha yeniyiz tatlim nerden bilek 🤣🤣🤣 yasayip gorucez 🤷🏼‍♀️

Yok erken değil bence benim de başıma geldi aynı şey . Hoş ben daha test bile yapmadım o ayrı . Erken ya da geç belirti diye birşey yok bence . Hepimizin vücudu farklı
Yani psikolojik olsa zaten diyorumki Çarşamba öğrendim o zamandan beri yasiyor olmam lazim suan inanılmaz kötüyüm kafami kaldıramıyorum 😔

Yani psikolojik olsa zaten diyorumki Çarşamba öğrendim o zamandan beri yasiyor olmam lazim suan inanılmaz kötüyüm kafami kaldıramıyorum 😔
Dinlenmeye çalış geçen gün bende böyle oldum . Hafif baş ağrısı da eşlik etti. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanmıyorum . Bol su için ,uyumaya çalışın .

Dinlenmeye çalış geçen gün bende böyle oldum . Hafif baş ağrısı da eşlik etti. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanmıyorum . Bol su için ,uyumaya çalışın .
Belki ilaclardan belki yediğin birseyden belki de gercekten gebeliktendir😉😉 ama bunlari yasamayi bekliyoruz yıllardır dimi kuzu 💃💃
Valla en dogru soz bunlari yasamayi bile bekliyorduk 😇😇

Nerde tedavi gördün bilmiyorum ama benim gittigim yerde kimseyi yatirmiyorlar zaten anlattim biliyorsun. Bize ne derlerse onu yapiyoruz mecburen ins sifana vesile olan denk gelirsin cnm
İzmir Tavmergen tüp bebek merkezi kuzum. İlk deneme erkek faktörlü inşallah ilk ve son olur :(

Back
X