• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aynen malesef.. dun biraz agladim zirladim da bugun sanki hic birsey olmamis gibi takmiyorum
Zamanı değilmiş demekki .
Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah tekrarını tüp bebeğe gerek kalmadan🤲🌸
İnsan en çok da maddi manevi yoruluyor .ümidinizi kaybetmeyin hiç çabucak toparlanır siniz umarım💔

Kızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .
Tebrikler canim Hadi kesinlesti artik😍❤️
Rabbim gonlune gore versin insallah onlarida duyarsin gorurdun Allahin izniylee.
Darisi bizlere olsun inşallah🤲🏻😍❤️

Amin 🤲🏻
CevikKiz CevikKiz seni gordugume sevindim canim🥰❤️ neler yapiosun? Sen ne durumdasin insallah sende gormussundur o pozitifi❤️
Canımmm çok şükür evet ben aldım pozitifi perşembe kontrolüm var inşallah keseyi görmeye gidicem Rabbim inşallah sana da nasip etsin 🥰🥰🥰

Merhaba herkese, bugun kan testi yaptim hcg degerim 696 cikti 🙏 allah herkese nasip etsin .surekli okuyordum yazismalari simdi dahil olabildim 🙏

Kızlar bugün dayanamadım gittim kan testi verdim . 10.gun 305 çıktı sonuç . Keseyi ve kalp atışını duyana kadar bana rahat yok o ayrı bir konu ama sizlerle paylaşmak istedim .

Hayırlı olsun kızlar tebriklerr 🎉🎉🌸

Aralık gurubunda aynı ay transfer olmuştuk umarım bende sizin gibi bu sefer pozitif alırım 🥰
Sağlıkla kucağınıza alın😇🌸
Evet aaa hatırladım 🥰🤩🤩🤩 hadi inşallah canım yaaa hayırlısıyla inşallah güzel haberleri verirsin sen de 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Napacan canim hersey bizim icin Kendimizi yipratsakta uzsekte Umudsuzluga kapilmamak lagzim Allah buyuk elbet ellerimizi geri cevirmicek. Sadece dogru zamani bekliyor🥺🤲🏻
Aynen oyle silkelendim ama kalktim bir temizlik yaptim khave icmiyordum tutunmasi icin ohh kendime kahve yaptim kendime geldim

Back
X